- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
Én pl a gépet használom, csak egy mikrofon kel meg megfelelő program. Idővel meg megtanulod egymáshoz hangolni a húrokat, meg fülre, és nem is lesz szükség rá (max fellépéskor ha nem hallod magad
)
Amúgy meg ha veszel, szerintem olyat érdemes, amibe van metronóm is építve. Az is hasznos, eleinte arra kell(ene
) játszani.
-
Psychonaut
veterán
-
Daweee
őstag
Hello
Szintén balkezes, és nagyokat szopok per pill miatta... Szóval ha egy lehetőséged van, vedd jobb kézbe, ugyanúgy meg lehet tanulni, azt mondják. Kérdés, hogy akusztikus vagy elektromos, ha elektromos, milyen forma, illetve mennyit szánsz rá. Ha ezekre válaszolsz, jobban tudunk segíteni.Más: beszéltem a mezzofortésekkel, M600-ast tudnak hozatni, viszont azt mondták, Vintage-t balosban nem kapni az egész országban... azért holnap megérdeklődöm még 1-2 helyen...
MOD: meglepően sok a balkezes gitáros itt PH!-n
-
-
Psychonaut
veterán
Mennyi a nem túl drága?
Nagyon olcsó gitárral nem szabad kezdeni, mert csak elveszi a kedvedet a tanulástól, olyan pocsékul szól.
Nagyon dicsérik mostanában az Uniwell gitárokat, elsőnek jó lehet egy, de azzal ne tervezz hosszú távra (max. 1-2 év). Ha komolyabbat akarsz, inkább egy Cort, azoknak jó az ár/érték aránya, és a minősége is.Ja, és ez persze akusztikus volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest