- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
delta9
senior tag
-
robo01
tag
A rugóknak fontos szerepük van,de szerintem ha még csak a Muszty-Dobai féle gitáriskolánál tartasz hagyd a tremolot, ha csak nem akarsz lazitásként egy-két slayer szolót tolni két sikálás közben. Egyébként elég rázos kezdőként tremolot álitgatni szerintem, de egyszer úgyis meg kell tanulni.
-
bebean
aktív tag
hat igen el kell dönteni merre akarsz indulni, rock zenet akarsz jatszani vagy mit..
sajnos nem ismerem ezt a kiadvanyt. mikor en kezdtem, akkor csak a ''muszty-dobai gitáriskola'' volt a sláger. könyv+kazetta volt hozza. rajta magyarazatok illés beatles stb. dalokkal. arra jo volt, hogy megtanulj par akkordot. utana mar viszonylag könnyű a dolgod, mert eleg sok dal (pl. nirvana meg ilyenek) akkordokból áll & el lehet vele szorakozni...
szerintem erdemes megvenni ezt a kiadvanyt, ha tanulni akarsz & nem mesz el tanarhoz...
(#172) yossarian - gyűrűsujj begye finoman pl az ''a'' hurhoz er az 5. bund fölött. (nem nyomod le rendesen) & pengetsz. olyan hangja van, mint mikor egy üvegpoharat megütsz...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Prohardver app (nem hivatalos)
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest