- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
végre egy jolana tulajdonos
nekem is van egy, kihagytam a történetből, mert valójában nem sokat jatszottam rajta. 5e-ért vettem, 96-ban ha jól emlékszem. inkább relikviaként tartom. egyebkent nem az a ''fender strat.'' forma, hanem elektroakkusztikus-féleség, tehát üreges a teste. egyebkent tökéletesen működik minden rajta. -
CWorm
aktív tag
Hát igen elég gagyiul fogalmaztam, de még új vagyok a ''szakmában.''
Már sikerült megcsinálnom, csak bele kellett csavarni a gitárba a cuccot és kész. Adtak hozzá rugókat is, nem tudom miért; amikor előtte még tudatlanul elkezdtem szétcsavarozni a gitár alját, akkor ott láttam két ugyanolyan rugót, szal azokkal nem csináltam semmit. Vagy be kellett volna rakni azok mellé? Mindegy, így is működik.
-
bebean
aktív tag
ja ez egy eleg kiprobalt dolog. ha nem lenne jo, mar eltünt volna, viszont ennek több kiadasa is volt mar. azt nem tudom mennyire bővítették. '93-ban, amikor először gitart vettem a kezembe mar letezett ez a kiadvany, en is ezzel kezdtem. persze ez utóbbi nem jelent semmit...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest