-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Primary92 #21473 üzenetére
jo lesz neked a reaper
nem tol az arcodba semmi baromsagot, insert track, ott van rajta az fx gomb azt beledobalod amit akarsz. ha felvenni akarsz akkor meg a piros ar (arm for recording) gombot megnyomod a tracken, kivalasztod melyik inputrol jojjon a jel, meg kozben tudod eloben visszahallgatni live monitoringgal.
ha esetleg dobot akarsz programozni akkor meg ugye rateszed a trackre a kedvenc vsti-det es insert ful/midi item, abba tudsz potyognifl studiot meg aki kitalalta, elasnam
-
guitarguy
csendes tag
-
Moleman
addikt
válasz
Primary92 #21467 üzenetére
Én a Steinberg termékein szocializálódtam, nem tudok rosszat mondani rájuk.
Személy szerint Nuendot használok, de a célnak a Cubase is tökéletesen megfelel.
Ha jól láttam, van natív ASIO drivere a kártyádnak, így remélhetőleg nem lesz gond a real time monitoringgal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest