- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Látom megint megy a hülyeség, meg a szakértés." - "Húrt meg nem törölgetni kell, hanem lecserélni újra."
Köszi a szakértést.
Próbáltad már valaha a fast fret-et? Amit mondasz abból úgy tűnik, hogy nem. Próbáld ki
kíváncsiságból, mint Moleman már említette, nem drága. Tényleg érdekes tapasztalat. Nem szívatásból mondom.
És újfent, nem a fogólapot akarom kezelni hanem a húrokra szeretnék kenést varázsolni. Fogólapra citromolajam van nekem is, annak idején kaptam valakitől ajándékba.Moleman - tudom nem drága, szeretném redukálni a szemét termelésemet. Ezért gondoltam valami univerzálisabb megoldásra.
topikk - kösz a tippet, megnézem milyen kiszerelésekben lehet kapni. Annak idején sikerült kukáznom melóban egy szilikonos spray-t de azt pl megint félnék használni, mert nem tudom milyen adalék anyagokat használnak benne. De az élelmiszeri az más tészta. Ellenben ebben a kiszerelésben, nem vagyok túlságosan előrébb. De az ötlet jó! Köszi érte!
-
Moleman
addikt
Amíg nem próbáltam ki, én is így vélekedtem, de tényleg baromi jó érzés a fastfret.
Csak a síkosítós érzés miatt használom, mert nekem nem oxidálódnak a húrok, nem is nagyon tompulnak, mert nem tudnak porosodni a tokban. A baritonom pl nagyon ritkán használom, majdnem 8 éves a sima Ernie Ball húrkészlet rajta, de még mindig elfogadhatóan szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest