- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
consono #26126 üzenetére
Legtobbszor a viragbolti valtozatokkal van gond. Egyik gitar tokeletesen mukodik vele, masik nem....egyik progiban nem mennek a premium valtozatban levok, ket progi kozott ugyanazzal az interfacel tok mas lstencyt produkal, a hangolo mindegyikben tok maskepp mukodik es felreismeri....
A katana usbs, elvileg interfacekent is mukodik, remelem a sajat programjaval kepes arra hogy normalis latency mellett mukodjon egyutt + ott van a tone aruhaz hozza vagy mi. Remelwm mivel ugyanaz a gyarto, legalabb kompatibikisek egymassal
-
cucka
addikt
válasz
consono #25982 üzenetére
Ez marha jó.
Pl. modern zenéhez ajánlhatok egy dallamos nevű Killer Fascist modellt. Ha kicsit tradicionálisabbra vágysz, akkor pedig ott a szintén nagyon szimpatikus Killer Violator.
Basszus vonalon is erősek, van Killer Criminal, Killer Dubious és Killer Quarry modell. (Ezt hogy a tökömbe sikerült, felütötték a szótárat véletlenszerűen?)
Úgy látom telecaster másolatuk nincs, mondjuk azt hivhatnák Killer Holocaust-nak. -
nagyArc
tag
válasz
consono #23363 üzenetére
Teljesen egyetértek! Nekem is van egy iRigHD+JamUp Pro+ipad, és kezdetben nagyon jó szórakozás volt. Nagyon jó erősítők és effektek vannak benne, a hangja is teljesen rendben van. Csak éppen én is azt vettem észre, hogy az idő nagy részében a kismillió effektet tekergetem meg variálom az erősítőket. Nekem is pont MicroCube van, az ugyan nem tud ennyi mindent, mégis többet gyakorolok azon, mint az ipad-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest