- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Megnéztem három improvizációs videóját, szerintem übergáz a csávó. Egyrészt vastag bőr kell ahhoz, hogy ezt improvizációnak hazudja, másrészt nem is játszik semmi érdekes dolgot, harmadrészt meg nagyon erőltetett, ahogy vágja a pofákat és poénkodik. Mondjuk a gitárja, na az gyönyörű darab, szó nélkül elfogadnám
.
-
cucka
addikt
Igen, vagy lehet hozzá venni gyári lábkapcsolót is, ami vicces módon nem midin csatlakozik a pod-hoz, hanem sima hálózati csatlakozón
. Amúgy egyelőre nagyon messze vagyok attól, hogy színpadképes gitártudásom legyen, tehát a lábkapcsolhatóság másodlagos.
A pod-ot meg talán annyi különbözteti meg a minimultitól, hogy erősítő és ládaszimuláció is van benne, amit ráadásul nem lehet kikapcsolni. Szerintem sokkal jobban szól így egy szoftveresen szimulált tökig feltekert Mesa Boogie, mint valami vacak gyakorló kombó és egy olcsó kategóriás torzító (pl. Boss Metalzone, amit mindenki orrba-szájba dícsér, szerintem meg kriminális a hangja). -
cucka
addikt
Köszi a választ, ezek szerint a midi-usb kábel lesz a nyerő.
Amúgy nem csak presetek módosítására használható a pod midi interface-e, csak nekem erre lenne leginkább szükségem egyelőre. Amúgy a cucc összes funkcióját lehet midin keresztül vezérelni, tehát bármit, amit gombnyomással ki tudsz hozni belőle, azt midi kábelen is meg lehet csinálni. (Igen, én is meglepődtem, hogy a gagyi külső mögött azért komoly tudás van.) -
cucka
addikt
Midi ki és bemenettel rendelkező hangkártya túl drága lenne. Elvileg azok a kártyák is tudják a midit, amelyeken nincs midi csatlakozó, mégpedig a gameport csatlakozón keresztül, ehhez lehet kábelt venni - a gond ezzel, hogy a lapton nincs gameport
Láttam USB-Midi kábelt is, elvileg ez lenne jó nekem, csak abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy tényleg működik-e a pod-al. Egy ilyen ára 5 ezertől kezdődik, tehát kicsit drága ahhoz, hogy próba cseresznye alapon megvegyem.A "jó minőség" része a hozzászólásodnak nem igazán értelmezhető itt. A lényeg, hogy a Pod 2.0-t kizárólag midi kábellel lehet összekötni a számítógéppel. A Line6 üzemeltet egy customtone.com nevű oldalt, ahova a felhasználók feltölthetik a saját preset-jeiket, amelyeket át lehet menteni a Pod-ra. (Illetve adnak ingyen egy preset szerkesztő programot is, annak a használatához szintén kell a már említett kábel).
Amúgy a Pod2 eddigi egyetlen hibája ez, hogy nem voltak képesek rakni rá egy sima usb csatlakozót, hanem a midivel kell szarakodni. Az újabb sorozatokon már van usb, de azok 2x-3x drágábbak. Ezt leszámítva teljesen zsír cucc, jól szól, könnyű kezelni, példás a support-ja, stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem van egy. kb. 80 gyári effekt van benne, mindenféle zúzástól a buborék hangzásig. Az elég kezdő gitárosnak (mint én) nem ajánlanám, nehéz olyan hangzást találni, ami éppen jó lenne az adott számhoz, bár aki már több éve gitározik, az valszeg jobban boldogul.
A hangoló benne príma, a konstrukció meg masszív, nem fog széttörni, lehet taposni.
Ellenben az effektek olyan 1/5-e elég alapzajos, amit igen nagy negatívumnak tartok. Youtube-on van egy videó a cuccról, ott egy faszi igen profin használja, azt nézd meg.
---------------------
Eladó gitárkombóim, ha esetleg érdekel valakit... [link] -
magno
csendes tag
AX5G
# Effektek száma: 58 (elő effektek: 10 + pedál Wah, erősítő modellek: 16, láda modellek: 10, modulációs effektek: 10, delay effektek: 5, reverb effektek: 5, és zajzár)
# Programok száma: 80 (40 felhasználói / 40 gyári)
# Csatlakozások: bemenet (3,5mm jack), kimenet (3,5mm stereo jack)
# Jelfeldolgozás: A/D, D/A konverzió: 24 bit, mintavételezési frekvencia: 31.25 kHz
# Hangoló funkció: Érzékelési sáv: 27.5 Hz ~ 1,318.5 Hz (A0 ~ E6), Kalibráció: A = 438 ~ 445 Hz
# Tápellátás: 4 alkaline AA elem (müködési idő. Kb. 8 óra), vagy DC9V opcionális adapter
# Méretek: 251mm (SZ) x 142mm (M) x 43mm (Ma)
# Súly: 650g
# Opciók: AC adapterAttól függ mire akarod használni. Szvsz ha ez otthonra kell vagy próbaterembe akkor korrekt, meg van benne hangoló is. Én a Korg-ból az AX3000G-s el szenvedtem 2 napig egy normális hangzást nem tudtam kicsikarni belőle, nem komáltam sosem a multieffekteket. Valószínűleg az AX5G-ben is ugyanazok a hangzások vannak mint az AX3000G-ben csak kevesebb. Ja meg ha nem tapossa az ember akkor pár évet biztos kibír
. Az "expression" pedál még egy plusz pont szerintem. Ha van rá lehetőséged azért próbáld ki. Saját füllel kell hallani hogy milyen. Szubjektív hogy kinek mi tetszik.
-
AND1
őstag
Elvileg minden cuccból kilehet hozni normális hangot idő rááldozásával. DE...
Azért ne várjunk egy olcsóbb kategóriás cucctól megváltást.Az utóbbi 7-8évben egyre jobban beindult az erősítőmodellezés. Rájöttek a gyártók, hogy a zenészek nagyobb részénél még mindig a pénz a szűkebb keresztmetszet. Ezért fejlesztéseiket párhuzamosították modellezős cuccokkal, belepakolva híres erősítők hajazó hangzásával. Ebben uttörő a Line6 vagy például a Roland híres sorozata a Roland Cube család. A cube inkább gyakorló erősítő a maga 15-30W-jával. Otthonra tökéletes. Mind hangzás szemponjából mind teljesítményben. Ennél komolyabb volt a Line6 Spider 2-es szériája amit kombóként is lehet kapni meg fejként is. Láttam már, hogy azzal koncerteznek. Most a Line6-nál a legújabb a Spider 3-as széria, ahol nem csak erősítőket modelleznek, hanem híres gitárosok hangzását is lemodellezték. lehet választani az lcd kijelzőn, hogy Hendrix vagy Kirk hammer, netán Mick Tompson. Le kell menni boltba és ki kell próbálni. Ha jól emlékszem a Medgyesi Hangszernél ezeket a modellezős cuccokat mind kilehet próbálni.
Természetesen ne várjuk, hogy egy modellezős cucc pont úgy fog és olyan dinamikácal szólni mint egy Mesa Rectifier, de egy kis ügyeskedéssel és türelemmel szép hangzásokat kilehet csavarni belőlük. Otthonra játszadozni tök jó. -
harry
veterán
Én nem tököltem, egyből bass gitárral kezdtem, fájt is az ujjam eleinte
Továbbra is keresek Crate erősítő szervízt, vagy ha már ti is voltatok szervizeltetni cuccot és megbízható, jöhet annak a címe is.
ngabor2 - szerezd be a GuitarPro nevű progit, itt gitár tabok vannak, ezek alapján könnyen megtanulhatsz játszani pár számot.
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek, remélem holnap nyitva lesznek fejesék, és be tudok menni. mindenképp akusztikusat szeretnék, baráti társaságba az való, az elektromos nem az igazi. remélem ott normális emberek vannak, nem olyanok, hogy csak vérprofikkal hajlandóak szóba állni, egy teljesen kezdőt meg ott vernek át/aláznak meg a naaagy tudásukkal, ahol tudnak.
-
M@trixfan
addikt
Hát ja, érezhető de azért már jól használható 5 alatt szerintem. A 10-20 ms engem már zavar. A Live a legolcsóbb megoldás és egész jó hangja van. Mondjuk közvetlenségben a csöves kombóm mérföldkő és amióta megvan rengeteget használom csak a gitárral efektek nélkül. Na ott érzem azt, hogy az arcomba jön a sound.
-
Tv
senior tag
vidéki vagyok, mink igy nyomjuk. Felőlem megcsinálhatjuk saját oldalként is. Ha van ötleted és ráérsz láss neki. De melyik tárhelyre nyomjuk? Valami egyedi dizájn kéne
. A zenék feltöltését meg úgy is lehetne, hogy csinálunk egy mail címet ahova küldhetne saját kreálmányt aki akar, onnan meg áttennénk a lapra. Amúgy már régóta gondoltam rá hogy kéne valami zsír site-ot csinálni. Várom at ötleteidet
lakisoft ! - szivesen
[Szerkesztve] -
Tv
senior tag
Hi! Szerintem bárhová tölthet fel bárki cuccoc. Én ide szoktam : [link] . Mármint nem zenéket, hanem jegyzeteket, képek, ilyesmit. Mást nem is nagyon tudnék mert csak 1024/128-as netem van itthon. Viszon egy ilyen zene amit az ember szórakozásból összetákol, az szerintem számonként max 3-4 mega lenne, amit még lassú nettel is fel lehet tölteni. Itt meg meg lehetne adni a linket, oszt gyöhetnének a kommentek
Az oldalon bal oldalt ki kell választani hogy ''upload'' , betallózni a fájlt aztán beikszelni a kis négyzetet, lent upload gomb, elindul a feltöltés és elvileg utána ki is adja a linket ahonnan lehet leszedni a remekművet.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene.
Egyelőre semmilyen, ugyanis nincs zenekar. Viszont fősulira ha elkerülök, akor már nekiállok keresni embereket. Hard rock, heavy metal kategóriájú zene illik hozzám úgy érzem
Tudom, hogy csóró kombó szar kihangosítva is, pár koncertet már hangosítottam.
Próbákon meg úgyis minden a dobhoz van igazítva, annak nem lehet a hangján sokat alakítani. -
harry
veterán
Találtam itthon egy 10*10cm-es szivacs csíkot, majd feltekerem és bevágom a láda hátsó részébe.
Bass gitárosok - használ valaki Rotosound húrokat? [link] a swingbass 66 hangja tetszik, néztem 5k körül van, majd beszerzek egyet. Meg ami még érdekelne az a Steve Harris féle custom húr, csak az meg 11k és nincs is fenn hang (jó tudom halgassak Iron Maident)
-
ReJim
őstag
háát.
egy pokróc nem ér semmit, a púpos szivacs sem változtat sokmindent.
ha kitömöd az egész belsejét. (mint én 3 összegyűrt pokróccal) akkor valamivel mélyebb lesz.
próbáld ki. egyébként ha a hátulja a likas, akkor meg ragd be a szoba sarkába a kombót. hangosabb lesz, meg mélyebb.
mellesleg rájöttem, hogy nagyon nem jó az elején az két lik, minél előbb be kell tömni -
harry
veterán
Valóban, oldalnézetből (keresztmetszet).
Megnézem van-e itthon vmi cucc amit pelepakolhatok. Mivel lenne érdemes szigetelni? Kúpos szivacs, audio boltból akusztiaki szivacs, vmi szőnyegdarab, egy fél birka? Van mellettünk egy textil bolt ott láttam ilyen mindenféle szivacsokat. Csak mivel egyáltalán nem biztos, hogy bármit is elérek vele így egyelőre nem szivesen költenék rá. Ha kúpos cucc akkor mekkora legyen, milyen vastag/sűrű? -
harry
veterán
-
Kobe
veterán
az okés, kenheted te másra, akár a szomszéd asztmás nagymami macskájára is hogy amiatt ment tönkre de azon nem változtat az sem hogy ti használtátok amikor megadta magát....így pl ha az enyém lenne a cucc, látatlanban minimum elvinném hangszerészhez és megtudakolnám mi a baja, ti azt mondjátok magától vagy másegyébtől de nem tőletek, ha én lennék a tulaj én meg azt mondanám eddig jó volt, hozzányúltatok, rossz lett, valami köze csak van hozzá, így asszem némi pénzügyi juttatásra való igény jogos arról az oldalról...
ha sokallod az összeget a javításért, minimum annyi hogy megkérdezed mi volt a probléma, részletesen, mit cseréltek mit dolgoztak, mit javítottak, majd elmész egy másik hangszerészhez-elektronikushoz és megkérdezed nála mennyibe fájna egy ilyen javítás, ha ő azt mondja 18 helyett 6, akkor azért annyit minimum illik bedobni a lecsóba, mert akkor nincs az a gond hogy elkúrták oszt nem fizettek, a javítás költségét álltátok, az már az ő baja hogy monnyuk 2x annyiér csináltatta meg....de pl én ezért utálok közösködni, tudom ha valami elszáll akkor ott csak vita van abból hogy kinek a sara, így jószerével nem adok ki semmit a kezeim közül -
Kobe
veterán
erre nagyon egyszerű a megoldás, ha nem tetszik hogy fizetni kell érte ha elromlik, ne nyúljatok hozzá.....
jobbfajta próbahelyeken a cucc alapból biztosítva van és nem nektek kell odacipelni mindent, ott egyértelmű hogy kinek kell fizetni vagy már úgy van megállapítva az óradíj a placcon hogy az fedezi ha valami gebasz van...ismerősék pl fejenként 6-700 forintér szoktak 3 órát próbálni ilyen helyen és vannak 5 en, szal nem ver seggre...ez az egyik
az ok hogy ilyen jobbra balra próbálás ment ott és nem szóltak hogy másik zenekar is próbál ott, de én személy szerint egy kicsit bunkóságnak tartom hogy így kijelentitek hogy nem fizettek met az anyagilag megterhelőfőleg az a rész hogy ''nem a mi hibánk hogy elromlott így fizetnünk sem kell'' ...már csak azért is mert álltalában az állja a cehet, akinek a keze alatt elfüstölt, én is jártam így kismilliószor, hogy vadi zsír cucc, tök mindegy mi, nálam adta meg magát, holott bárkivel megjátszhatta volna, mégis kifizettem....nem azt mondom hogy a teljes javíttatást illik, de minimum a felét, ami fejenként nem több mint 1-2 ezer forint, az meg 1-2 heti próba ára, ha rra futja akkor valszeg erre is
mellesleg te gyakran látsz Carlsboro cuccokat magyaroknál ? nem nagyon....és ha pl teljes tápcsere kellett vagy külföldről kellett hozzá cuccot rendelni, akkor mért sokallod ? kérdezd meg mi baja volt, és mitől ennyi az ára...
[Szerkesztve] -
Face82
csendes tag
Üdv!
Köszi szépen a tippeket!
Ez egy Marshall erősítőből kiemelt hangszóró mert a Celestion ilyenre címkézi amit azokba szállít...amúgy ugyanazok a hangszórók csak a matrica más.
Az enyém 1 db Vintage 30 hasonló nem biztos hogy ugyanez de totál így néz ki.
Egyhangszóróslesz az erősítőm...akkor is kell a 20-25ös rétegelt lemez? mert a gyáriakat elnézve 10-15 re tippelem a falvastagságot.
A képen a hangszóró nem épp új állapotú de semmi baja mert csak a közepe van benyomódva aminek semmi különös szerepe nincsen csak védi a portól akónuszt meg talán nagyon ppicit hangzásban...ott jönnek át a magas frekik de ezt egy közönséges tűvel 2mp alatt ki lehet pattintani -
Kobe
veterán
öööö
''ha magam csinálom....'' -> ezt gyorsan felejtsd el, a hangszerészet nem véletlenül egy külön szakma, és nem holmi házibarkácsra van kitalálva az ilyesmi....sztem csak akkor állj neki ha véglegesen tönkre akarod tenni a gitárt, ha használni akarod akkor inkább szánd rá a pénzt a szakemberre
yamahából én testközelből az rgx 520dz-t ismerem, nem rossz de első blikkre nem túl meggyőző, gitártanáromé volt kb 2 napig utána elpasszolta, neki sem jött be annyira....
amugy milyen gitár helyett lenne mert lehet egyszerűbb bele sem vágni, ha a msotanid alapból jobb mint egy toldozott foltozott yamaha -
Kobe
veterán
nem akarok okoskodó lenni de a hangszerek amortizációja lényegesen lassabb mint pl egy hardveré a gépedben, jópár évvel a vétel után is igen jó áron lehet eladni...
ezzel cska azt akarom mondani hogy amennyiért sztem emgveszed és normálisra pofozod, lehet h megkapod újonnan -
Panzermeyer
tag
http://www.vintage52.hu/munkadij.php
Bundozás (fogólap gyalulása, csiszolása, konzerválása, bundozása, teljes beállítás)
Lakkozatlan fogólap esetén 28,000 Ft
Lakkozott fogólap estetén 36,000 Ft
A bundozás tartalmazza a bund árát. (DiMarzio, Dunlop) 15 féle méret
Fogólap nagyobb pótlásaiért felárat számolunk fel.
Fogólap-pálca: 60-80,000 Ft
azt hiszem ezek nem túl kecsegtető árak.............. -
Kobe
veterán
hát, nem bántam volna ha jóáron akár másodkézből hozzájutok egy koncert-vagy próbacucchoz, de ez a gyanusan olcsó gyanusan régi kategória amiről semmi infót nem találtam.....haver is otthonra vett peavey fejet + peavey ládát amit 10ed hangerőn nem tud használni mert beremeg miden szal.....csak gondoltam jó fogás lehet de akkor inkább valami ksiebb de újabb cucc legyen
-
Kephamos
addikt
Ma voltunk próbálni és nagyon felidegesített a Marboro. Haver 100as Hiwatt combón nyomta és azt mondta, hogy halkan küldjük, mert fáj a füle és úgyse volt dob, felesleges a nagy hangerő. Annak a marbi combónak 5-ösig borzalmas hangja van, minden hang egyforma, brúg, mint valami motor.
-
Kobe
veterán
-
-
Panzermeyer
tag
''Libria'' úr után megnéztem ezt a marshall mg családot, a 30-as dfx verzió is jónak tünik nekem, az 62 ezer újban, 30W és van rajta cd bemenet, tehát ha nincs kedved gitározni, a zenét egy mp3 lejátszóról vagy sz.gépről is tudod üvöltetni róla, én pl használnám gyakran
van benne effektproci is meg OD csatorna
mindenképpen nézz szét mielőtt beleugrasz valamibe
peavey laney line6 kustom satöbbi nem az én márkáim -
ReJim
őstag
szóval akkor ezzel senkinek semmi tapasztalata.
akkor mifélét vegyek, ha nekem kell ilyen kis koncertekhez is? pl kocsmába legyen elég kihangosítás nélkül. (ha meg netán nagyobb szinpadra tévednék, akkor meg kihangosítva ne legyen nagyon csúnya hangja)
nem kell a full cső, annyira nem jáccok jól
panzi ajánlotta a vox cambridge 30-at (használtan ~60), de érdekelne akár peavay, akár marshall típus, ebben az árkategóriában. (60-70, de lehet olcsóbb is)
ötlet? -
-
Panzermeyer
tag
háj
hát én igazából csak házi amatőr vagyok, egy villamosmérnök úriember segít nekem rengeteg dologban, tervezés építés satöbbi
árnyékolással sehogy nem foglalkoztam, árnyékolt vezeték be a dobozba, árnyékolt vezeték ki a dobozból a kombóba, kész
doboznak attol függ hogy milyen funkció, a BM treble booster egy kb 4 centi átmérőjű légfegyver lőszeres müa dobozkában van
a blues driver egy, villanyszerelési boltban is kapható 100 forintos müanyag dobozban van
a 2 tranzisztoros fuzz face sose volt dobozban, mégsem volt zajos
kapcs rajzokat nem tudok publikálni mert én is mástól kapom, esetleg msn -
Niquis
aktív tag
Először a volume-ról. Sztem ők is tudják, hogy a gitáros merről fogja nézni, és amikor te látod a 10-est (azaz a húrock felé néz), akkor lesz fullon. Az enyémen semmi jelölés nincs, csak elkezdtem intuitíve tekergetni clockwise, és nicsak, hangosabb lett.
Abban igazad van, nem szabad túlzásba esni a gitár technikai paramétereinek figyelésénél, mert végülis zenélni akarunk vagy mi a fasz.De néhány dologra figyelni kell, mert előfordul, hogy a rossz gitár rossz beidegződéseket szül. Igaz, ez főleg a test/nyak/bundok hibáinak esetében igaz. A humbucker és a sima hangszedő között tényleg van különbség! Hallottam már single-coil hangszedős és Hb-s gitárt is szólni, az előzőben volt valami kellemetlen zaj, a második csilingelt. És a saját (bass)gitárom esetében is volt alkalmam meghallgatni ugyanazon technikán keresztül egy Jazz-bass copyt meg az enyémet, aminek a húrlábnál MusicMan jellegű humbucker van. Nem kellett sokat hezitálnom, hogy ennek a (szerintem) sokkal szebb tónusú dörmögését válasszam.
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
haveromnak full ugyanilyen van
115 ért vette, eredeti ára 130 csak ismerőön keresztül vmi kedvezményt kapott, full uj gitár, és gyönyörű...csak nem ilyen színű hanem szép lakkozott barna
én is valami hasonlót szeretnék majd 1-2 év mulva, addig tudok rá spórólni ösztöndijból, addig meg tanulni tökéletes az akkusztikus, azon nehezebb elsiklani a dolgok felett -
Kobe
veterán
az east nevű csoda nem tűnt valami nagy gyártmánynak, tekintve hogy 30 ezerért láttam tőle elektromos gitárt, szal nem egy nagy wasistdas ha ilyen óccsóér adják, gondolom nem ok nélkül...marathonrol nem hallottam, de ibanez akkusztikus a legolcsóbb 35 volt amit én láttam, elektromosbol a használható kellemes (nem Prestige) cuccok olyan 120 körül vannak...legalábbis 2 ismerősömnek van ibaneze, az egyik 130 volt a másik 115 ért vette, de az ilyen 30 ezres elektromosokat érdemes kerülni mert erősen egynyári vétel szaga van
-
Konflikt
addikt
Hát ha nemhasználod a tremolot, akkor nemhangolódik el
igazábol nem értem énsem (nemtudok szlovákul), csak tudom miről szolnak
/többek között bnőm perfekt szlovák,stb./
Változo h milyen hangszedők vannak. ez nem style függő annyira Pl. egyik haveromnak 2 HD-s van, mondjuk ez az elterjettebb ezeknél -
Kephamos
addikt
Még soha nem láttam ilyen gitárt. Jónak néz ki, de én a Vorsont biztosan ajánlhatom, mert az tapasztalataim szerint jó, de ez még nem jelenti azt, hogy ez rosszabb!
A Tremoló ne kápráztasson el, mert ez a fajta igazából nem az igazi, mert a legtöbb gitár elhangolódik használata közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged