- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBT-nél is nitroval hűtöttem, "természetesen".
IBT-nél leginkább a proci sebesség számít, ezenkívül picit a ramok és az OS.
Nem sok időm volt IBT-t tesztelni (kb 2 óra), de én is észrevettem hogy hiába voltak gyorsak a köztes számítások, még az utolsó "loop" az lassú volt és emiatt a végeredmény is. Valamikor pedig pont fordítva
Jah, a beígért zászlót én fel tudom ajánlani neked, jövőhéten valamikor Pesten. Achi te odaadod a "7"-est az UD7-ről?
-
Achill3uS
nagyúr
az nem rossz 750 akkor. ez amit teszteltem nitroval, léggel 4G-n ment le max az IBT. de amíg a PI meglett kb 2-3 óra alatt, ez a nyomorult IBT 5 órán keresztül szivatott legalább, szóval rémálmomban kerüljön elő ez a benchmark legközelebb
rendszerfotó ha érdekel valakit, hoc-on biztos nem fog kikerülni.
Goldmen75: abszolut érthető, viszont ha megnézed a topicot Zé Mester már 31.-én kiírta a hosszabbítást itt a PH!-n, az, hogy a hoc-on ez miért nem került ki időben nem rám tartozik.
thx over, viszont grat
jobbulást
-
Achill3uS
nagyúr
persze teljesen jogos. nézd én tudtam mire számítsak, kb hányan fogunk nitróval tesztelni, nem fogom az első nap feltölteni az eredményeket hogy aztán másnak legyen 1 hete megdönteni. erről szól egy profi online verseny, backup háború
sajnálom, hogy a 3. hely végül nem kapott díjazást, vasald be over-en a beígért gigabyte zászlótpersze, másképp nem ment volna 4G fölött az IBT. olyan -100C-on ment le az a 4.6G, a 661 már jobban bírta a hideget mint a 750, de ez nem is meglepő, jobban is skálázódik.
mi alapján számol? őszintén szóval nem tudom mi a számítási metódusa, van ennél kisebb eredményem is 4500mhz körül, azis hasonlóan alakul. lehet, hogy a ram órajel befolyásolja ennyire a loopok futását azért gyorsabb nálad, passz. -
Hát én folyékony nitrogén mellett teszteltem, de a hiba előjöhet léghűtés esetén is, csak kicsit később..
cpu vtt kb 5 percig volt 1,5v, leginkább 1,4-1,44v volt. CPU fesszel nem akartam nagyon 1,9v fölé menni, így 1,92v volt. Ezt sem mondanám túl nagynak, hiszen többen teszteltek hiba nélkül ennyin, de leginkább e fölött külföldön és a jól gyártott lapok bírták..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core I5-8600K
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest