- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Gorneck #8368 üzenetére
Gorni akkor nézd meg mert 11/21 én megjelent egygiga honlap
-
bim
veterán
-
bim
veterán
válasz
Gorneck #8332 üzenetére
én már nagyjából tudom hogy hol a mostani rendszerem vége és ehhez semmit nem tett hozzá ez a bios sem.
egyedüli bánatom hogy 460 felett lesulyt rám a pci-e 1x bug átka és szinte tehetetlen vagyok ellene.
ezt sajnos nem javitották ebben a biosban sem.ami érthetetlen hogy F5f alatt nem jön elő viszont ott meg menthetetlenül strapot váltott 415-nél 1333-ra.
ami viszont érdekes hogy itt is csak a 2,5x és a 3x memszorzó tartozik az 1066-os straphoz.ez azt jelenti hogy 1150mhz kellene az igazán jó eredményekhez.mivel nem akarom szétkinozni a memot ezért jó nekem az 1100mhz is 2,4x szorzóval.egyébként egy jótanács mndenkinek.450-es fsb környékén az extrem performance/trd.7 gyilkos kombó lehet.majdnem másvilágra küldtem az a-datát is....az extrem alapbol trd.8-at állit be és az legyen elég.ha trd. állitás után szaggatott sipolással indul a gép azonnal áramtalanitó gombra vetődni!!!!!!nem megvárni több másodpercet!!!
-
Rider74
tag
válasz
Gorneck #8313 üzenetére
Teljesen úgy néz ki! Más, összeszerelés közben lepődtem meg, hogy a lap nem igazi ATX méret csak 21cm. sem a chieftec sem a másik házamon nincs csavarhely a jobb szélen lévő lyukaknak, igazából velem nem lehet kiszúrni volt még AT-s időkből alaplap rögzítő patentom... de furcsa, hogy miért nem szabvány?
-
Rider74
tag
válasz
Gorneck #8307 üzenetére
A cuccot ma tettem össze.Igazából nagyon meglepett milyen potenciál van benne (megrögzött AMD-s ként), csak lap+proci+Ram+vga így teszteltem 9x370 en még elindult 1,325V -on.Telepítés után Win alatt csak 9x330 on próbálom, most nem ér röhögni de Aquamarkkal. Az egész lemegy aztán a végén
fekete marad a kép furcsa, hogy az egér mutató látszik néha de mivel az egész háttér tök fekete így reset.A 9x330 alapfeszen már komoly tuning lenne? -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #8216 üzenetére
úgy tűnik
most gondolkodnom kell kicsit, hogy vegyek egy ilyen 1.2-est vagy próbálkozzak még a 2.0-val...
nem tudom, hogy az új nyák vajon jobb-e? (az x38-asoknál is hasonló van, tehát elvileg modernebb)
(meg ha már kiadok érte 40-et, akkor legyen már a legújabb)
(tudom, te ilyenen nem gondolkoznál) -
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #8210 üzenetére
nem kell bizonygatni, elhiszem hogy macera a dolog..
kezdem érteni, de nem irtad le világosan... csak hiányosan !
a procit azt látom... várj , kitalálom.. 1-s a régi lapodban ,, 2-s a mostani lapodban..
csak ha odairtad volna... nem kérdeznék feleslegesen...akkor a mostani lapban egyformán dropoltak a cpu-k. jólértem?
-
petya75
tag
válasz
Gorneck #8202 üzenetére
Meg gyógyúlt a lapom 0 és 1 csatin a hdd-k, IDE-re az írók.
Minden jól működik!!!
Köszi a segítséget!Zájec: Egy kis tuning4
-
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #8200 üzenetére
most azt gondolod hogy minden user multiméterel rohangál...
jóóó , akko hagyjuk... ilyen hozzáálásal nem lesz tapasztalat csere..ennyi erövel akkor tényleg felesleges a szoftveres mérés...
nem is tudom, akkor minek irják a progik....
ennyi erövel vakon is tuningolhatnánk..
beskálázuk 1-töl 20-ig... és mindenki azt közli hogy neki hányoson mennyit megy..
felesleges feszeket közölni,, beszéljük egységekben.. -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #8149 üzenetére
Biosban 1.55, de CPU-Z szerint csak 1.5-öt kap. Elég nagy a Vdrop ennél a lapnál... ha 1.6V-t állítok be neki, akkor is csak max 1.57-et ad, de valamikor még kevesebbet. Nemtudom mitől függ. Lesz ez még szerintem szebb is, valamit kitalálok ram ügyben...
láma kérdés, mi az a TRD? Minden nap tanul valami újat az ember
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Gorneck #8124 üzenetére
Na most kezdek parázni, mert felraktam 1,45-re, de a windows az nem volt hajlandó betölteni ( kékhalál ), aztán mondom oké, megnéztem 1,55V-on is, de úgy se semmi, pedig csak 470-re toltam fel az FSB-t.
Erről a droop dologról már hallotam, de azt hittem nem ennyire súlyos,Ja és azt a memo perf ench cuccot azt standard-ra raktam már az elején.
-
nyunyu
félisten
válasz
Gorneck #8095 üzenetére
Pedig ha BIOSban ACPI Standby mode-nak S3 (Suspend To RAM) van beallitva (az a default), akkor ugy mukodik, hogy minden lekapcsol, tap csak a +5VSBt allitja elo.
Viszont azt nem ertem, nalam miert csak power gombbal ebred fel ebbol az allapotbol, USBs billzetre/egerre nem?
-
petya75
tag
válasz
Gorneck #8093 üzenetére
GigabyteP35DS4 rev2.0, E2180, Galaxy 8600GE 800/1750/2300, 2x1GB Kingmax 800Mhz@1066Mhz5-5-5-15, 2X160Gb Samsung Sata, Samu cd, Samu dvd.
Az "Onboard SATA/IDE Ctrl Mode"-t IDE-ről, RAID/IDE-re állítottam és így sikerült elinditani a cd-ről a win telepítőt.
Esetleg még valami beállítási segítség, mit, hol, mire érdemes?
Az előző lapomhoz képest ez tiszta bonyodalom, ki kell előbb ismerni. -
DanteHix
tag
válasz
Gorneck #8076 üzenetére
Szia,
Igen, szedszettem az egeszet, uj procival is probalkoztam, 1-1 rammal is, cmos sem segitett.
De tenyleg erdekes, h a hazventik, amik sys_fan1 es pwr_fan beindul, de a cpu_fan es a sys_fan2 meg sem mozdul. Valszin a tappal lehet a gond, csak nem ertem, hogy akkor a masik deszkat, a p5b dlx ot miert viszi csont nelkul?
-
ShadowK
tag
válasz
Gorneck #8082 üzenetére
Nem mondtam hogy elso korben fognak kijonni.
"Wolfdale-3M" (45 nm) Core 2 Duo E5xxx
L2-Cache 3072 KiB
Front Side Bus 1066
Release Date April 2008Sztem 3M-es valtozatkent hibas cache miatt felezett, letiltott 6M-eseket fognak kiadni, szal van eselye hogy produkaljon jo FSB-t de ez majd akkor derul ki igazabol
-
zolee0307
őstag
válasz
Gorneck #8068 üzenetére
Tőled kérdezném Gorneck, hogy az normális, ha állítgatok a biosban akkor miután elmentem a beállításokat és mikor újraindulna a gép egy pillanatra leáll minden és utánna indul csak el a beállított dolgokkal. Meg csinált olyat is, hogy nem bírta a tuningot (a memók véletlenül 1200 mhz-re voltak beállítva) és vagy 3-szor elindult, leállt, és csak negyedjére indult el alapbeállításokon. Ennél a lapnál ez így műxik?
-
zolee0307
őstag
válasz
Gorneck #8065 üzenetére
Kb mennyi feszt adhatok még? Mennyi az a hőfok, amit még elbír a proci? Mondjuk Crysis alatt nem volt probléma. Néztem kézzel az északi hidat is, meg a memókat azok elég hűvösek voltak egyébként. És melyik jobb 9-es, vagy 8-as szórzón járatni? Gondolom a memók miatt nem mindegy.
Azt néztem, hogy a core temp szerint idle a proci olyan 36-40 fok körül van, de ha újarindítom a gépet akkor a biosban olyan 25-30 fok körül írja a cpu hőt. Jól mér az a bios?
A memók szerinted bírnák a 900 mhz-et cl4-ben?
-
-
-
Attila_26
aktív tag
válasz
Gorneck #7918 üzenetére
Szerintem nincs mivel ütköznie.Ezért akarok kipróbálni más ds3r lapjában.Jo lenne ha valaki bevállalná ezt nekem.Sárga kérdöjel megvan az eszközkezelöben ethernetvezérlő néven telepitem azt a drájvert ami neki dukál és kifagy a gép.Pedig tök ütös konfigot vettem potom áron de ezzel a wifi karival csak szopok netezni erröl a géppel "vezetéknélkül" nem tudok.ÁÁáhh
minden gépben jo ez a Wifi Topcom Skyracer Pro Pci 154 karesz és a párja is csak a rohadt P35chipsetet nem komálja vagy nem tudom mi lehet a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged