- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
én már rászoktam a használt cuccokra
, de csak megbízható embertől veszem..
egyébként nem kell nagyon sírni, ha nem megy 1600-at, 1800-at 2000-et a ram, mert max pár száz Mb/s-et lehet nyerni vele méréseim alapján, ahogy az időzítés csökkentésével is csak kis mértékben lehet javítani a rendszer teljesítményét, amit igazából érdemes tuningolni az az NB freki, azzal szinte egyenes arányosan nő a rendszer teljesítménye is.
persze ha minden klappol az jót tehet egy 3dmarkpontszámnak, de felesleges a stabilítást, illetve az élettartamot beáldozni ennek elérésére.. -
helkis
veterán
ha használtan vetted, akkor ez jelentheti azt hogy szét lettek feszelve 2,2v fölött aktívan kell hűteni, 2,4v fölött pedig degradálódhatnak a DDR2-esek.. ha új akkor garis csere..
AMD-nél ugyanez a szétfeszelés (procira nézve) okozhatja a ram-instabilítást mert ott ugye a vezérlés a prociban van..
én a gyártók helyében olyan biost csinálnék, amiben 2 opció közül lehet választani:
1. alap: semmit nem lehet állítani, tiszta noti vagy HTPC-s feeling..
2. prof: 3 tuninggal kapcsolatos kérdésre kell felelni, mindig másra pl 10000 kérdésből random sorsolva: proci, ram, fesz, hűtés, összefüggések, stb.. ha nem tudja user helyesn megfelelni, akkor goto 1..
szvsz a garis hibák egyből a tizedére csökennének..van olyan ember ismerősi körömben, aki úgy tuningol, hogy ha ott a lehetőség akkor a legnagyobbra rakja, pl athlon procinak (K7) anno a gyári 1,65v-helyett simán adott 2v-ot.. mert épp tudta a bios.. egy ideig jól ment, szó se róla...
ez egyébként azért van, mert aki már akkor tuningolt amikor még lapok nem is adtak rá lehetőséget, az a lapokkal együtt fejlődött odáig, hogy tudja mihez kell nyúlnia, ha valami nem stimmel, aki meg beleszületik a jóba, annak meg kicsit utána kellene olvasnia szvsz mielőtt hozzányúl valamihez..
mindezek ellenére nálam se ment soha 1150-et az oczreaper kit..
-
vizirider
tag
nah akkor ő egy szerencsés ha egyáltalán fagyás nélkül megy azokon az értékeken (és hidd el nem ocz probléma) (én a csx-et ocz-t és most éppen a kingamx-ot buktam be pedig a kingmax mindenki szerint biztos pont+támogatott a gyár részéről viszont így már értem hogy ha a támogatott így megy akkor a többi mért szarabb ennél is.....)
a gigabyte-nak (ill az amd-nek hogy hagyja rombolni a nevét) csak ezt tom üzenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest