Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blax
tag
A ramokat mindig Ősembertől veszem, így gondolom nem használt a cucc és nem is láttam az érintkezőkön csikarit (én sem most kezdtem, az ilyen apróságokra is mindig figyelek). Csupán érdekes volt számomra, hogy a gyári default értéken nem volt stabil a rendszer, ezért kapott az a ram 2.14V-ot, úgy hozta az értéket, 2.16V-tal ment feljebb is. Többet semmiképp sem, se CPU-nak, se másnak. Ész nélkül nem szabad tuningolni ez már megtanultam én is, meg amúgy is kinőttem már a "húzzunk szénné mindent" korszakomat.
Visszatérve az eredeti témára, kíváncsi lennék, hogy hogy viselkedik a fentebb említett lap a hozzá szánt rammal. Ismétlem, nem az a cél, hogy szénné legyen hajtva majd, mert nem játékra kell (de a performanciára is figyelni kell
).Ez valszeg csak úgy fog eldőlni, ha megveszem a cuccot és vagy megy, vagy nem. A lehetőség még talán ott lesz, ha nem is hajtja ki a gyári frekvenciát, akkor alacsonyabb frekivel, de durvább időzítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
).