Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- TKSTAR TK905
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Rider74
üzenetére
Az igaz, hogy most már helyesen írja ki ramnak adott feszültséget, csak azért az nekem furcsa kicsit, hogy a gyárilag 1,5V-os moduljaimnak miért kell 1,6V-ot (normál alapbeállítás esetén) kapniuk. És azt sem értem, hogy miért csak felfelé lehet állítani a memóriának adható feszültség értéket. Ráadásul 1,6V-tól.

Ezt az egyet nem szeretem a gigabyte-ban, hogy a nem aktuális slágertermékekre már nagyon kevés időt fordítanak.
-
Cadal
őstag
válasz
Rider74
üzenetére
Szerintem inkább az AMD által alkalmazott külső órajelgenerátorral lehet kapcsolatos. "A referencia órajelet az alaplapon található külső órajelgenerátor chip állítja elő." Majd megnézem, ha felteszem az új biost, akkor helyesen adja -e meg a HC órajelet (200Mhz) vagy továbbra is pontatlanul (200,9Mhz). Gondolom nálatok sem pontosan adja meg az órajeleket.
#4142 Zoulfly: No, majd megnézem én is ezt az új biost, az F10-t már jól ismerem

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dell notebook topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor már