Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Rider74 #4152 üzenetére
Az igaz, hogy most már helyesen írja ki ramnak adott feszültséget, csak azért az nekem furcsa kicsit, hogy a gyárilag 1,5V-os moduljaimnak miért kell 1,6V-ot (normál alapbeállítás esetén) kapniuk. És azt sem értem, hogy miért csak felfelé lehet állítani a memóriának adható feszültség értéket. Ráadásul 1,6V-tól.
Ezt az egyet nem szeretem a gigabyte-ban, hogy a nem aktuális slágertermékekre már nagyon kevés időt fordítanak. -
Cadal
őstag
válasz
Rider74 #4141 üzenetére
Szerintem inkább az AMD által alkalmazott külső órajelgenerátorral lehet kapcsolatos. "A referencia órajelet az alaplapon található külső órajelgenerátor chip állítja elő." Majd megnézem, ha felteszem az új biost, akkor helyesen adja -e meg a HC órajelet (200Mhz) vagy továbbra is pontatlanul (200,9Mhz). Gondolom nálatok sem pontosan adja meg az órajeleket.
#4142 Zoulfly: No, majd megnézem én is ezt az új biost, az F10-t már jól ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest