- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST06
csendes tag
Üdv! Ezeket mint ha nekem irtad volna, ma raktam össze az "uj" alaplapom 790x-ud4p,
vettem 1600 as kingmax ramot, ez az uj nano herkules dolog ( a dobd ki a kukába a hütöbordád szöveg és rajzocskán behaltam) alapbol 1333-on ment-megy, nem is irom tovább mindenre válaszoltál, annélkül h kérdeztem volna
inkább megosztanék 1 érdekességet, probálom röviden :
gigabyite oldalát nézem mit töltsek le hozzá, easy energy save, na mondom kell, oda vagyok a zöld dolgokért, piros betükkel ott áll, hogy frissitsem a biost hozzá, na azt nem akarnám, de gondoltam annyit csak nem számit h régi a bios egyébként 4-es, ok kövi állapot biosig nem jut el a gép, azthittem megadta magát a másfél orás ram, de elem ki, meg minden jumper lábat zártam amit találtam, áramtalanitás, összes ram slot kiprobálás, még kersztbe is beleraktam, nagynehezen magához tért valahogy, és kiirta, hogy EES ( gondolom easy energy save) ki van kapcsolva, és h kapcsoljam be ha azt akarom h menjen,( emiatt gondoltam hogy ez a ludas... következö az volt hogy azonnal le-telepitettem az ees-t.
Nyugtassatok meg, hogy csak ez az ees kavart be !
vagy már az olvasottak után az is felmerült bennem, hogy adjak picit több feszt a ramnak, meg a visszább emlitett 1 tizedet is adjam rá?!
(kingmax dobozán ez áll: 1,5-1,7)
és ha használni szeretném, akkor mindenképp uj bios-al kellene?
van egyéb okom ezen kivül bios frissitésre?
köszi elöre is, jó a topic)azthiszem jópár napig fogok még ismerkedni a lappal
Új hozzászólás Aktív témák
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Assetto Corsa Competizione
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest