- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST06
csendes tag
köszi a választ, azért érdekellne a 4szer1, mert a fent látható hercules nano ramon, középen felsö részén van 2 "láb" aláirva, hogy "LED" ami felkeltette a kiváncsiságom, majd valami elektro szakival meg kellene nézetni, bulis lenne a fekete nyákon egy fehér led
és ebböl mondjuk 4, sztem jopofán nézne ki ) -
ST06
csendes tag
és 4 szer 1GB menne dualba, (egy oldaluakbol?)
és sebesség meg minden ugyanugy lenne mint a 2szer 2 nél?
köszi -
ST06
csendes tag
Nagyon köszi !
bakker pedig nagyon tetszett az az EES
akkor azt mondod még uj biossal is okozhat instabilitást?
cool"'nquiet-et használom természetesen, és a C1E tegyük fel játékoknál, meg amikor szükség van naftára, akkor ugyanugy megkapja a gép, minth nem lenne bekapcsolva? -
ST06
csendes tag
Üdv! Ezeket mint ha nekem irtad volna, ma raktam össze az "uj" alaplapom 790x-ud4p,
vettem 1600 as kingmax ramot, ez az uj nano herkules dolog ( a dobd ki a kukába a hütöbordád szöveg és rajzocskán behaltam) alapbol 1333-on ment-megy, nem is irom tovább mindenre válaszoltál, annélkül h kérdeztem volna
inkább megosztanék 1 érdekességet, probálom röviden :
gigabyite oldalát nézem mit töltsek le hozzá, easy energy save, na mondom kell, oda vagyok a zöld dolgokért, piros betükkel ott áll, hogy frissitsem a biost hozzá, na azt nem akarnám, de gondoltam annyit csak nem számit h régi a bios egyébként 4-es, ok kövi állapot biosig nem jut el a gép, azthittem megadta magát a másfél orás ram, de elem ki, meg minden jumper lábat zártam amit találtam, áramtalanitás, összes ram slot kiprobálás, még kersztbe is beleraktam, nagynehezen magához tért valahogy, és kiirta, hogy EES ( gondolom easy energy save) ki van kapcsolva, és h kapcsoljam be ha azt akarom h menjen,( emiatt gondoltam hogy ez a ludas... következö az volt hogy azonnal le-telepitettem az ees-t.
Nyugtassatok meg, hogy csak ez az ees kavart be !
vagy már az olvasottak után az is felmerült bennem, hogy adjak picit több feszt a ramnak, meg a visszább emlitett 1 tizedet is adjam rá?!
(kingmax dobozán ez áll: 1,5-1,7)
és ha használni szeretném, akkor mindenképp uj bios-al kellene?
van egyéb okom ezen kivül bios frissitésre?
köszi elöre is, jó a topic)azthiszem jópár napig fogok még ismerkedni a lappal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest