Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Éveken keresztül Crucial Ballistix--et használtam, Kingmaxból meg hegynyit raktam a rendelt gépekbe. Soha semmi gond nem volt velük. Persze nem a tuningpotenciáljukról híresek.
Én meg azt mondom nem a név számit, hanem a használati érték. Jelen esetben most úgy néz ki, hogy mindannyian elégedettek vagyunk vele. 1,9V-on 1700-on is elköszörült kicsit lazább időzítéssel.
Gondolj az Asrock-ra, néhány évvel ezelőtt minden bajuk volt, most meg jó vételnek számítanak. -
vizirider
tag
itt a PH-n is volt erről teszt ahogy (talán) gigára (vagy MSI-re)cserélték az asus lapot ennyit csökkent az áramfelvétele a rendszernek. nem találtam meg ezt a tesztet de majd talán vmelyik türelmes topiclakó megteszi. és egyébként mivel én nem komálom a kingmax/kingston brigádot nekem is fájt eladni a tuti ocz-ket csak akkor nem tudtam hogy van asus lap ami szereti, igaz azt sem hogy ott a fogyasztás nem gyengén több........
viszont a napi sok fagyást vagy min 3 naponta random halálokat nehéz win bootokat nagyon untam, már az is megfordult a fejemben hogy intelre váltok (ez nem kis szó mert az utóbbi 6-7 évben még alternatívaként sem merült fel soha)
aztán a kingmax + 1 jótanács rovtivtól megoldotta........ ennyi.
szóval nehéz döntés lesz, majd alszol rá párat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest