- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Poco F7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
itt a PH-n is volt erről teszt ahogy (talán) gigára (vagy MSI-re)cserélték az asus lapot ennyit csökkent az áramfelvétele a rendszernek. nem találtam meg ezt a tesztet de majd talán vmelyik türelmes topiclakó megteszi. és egyébként mivel én nem komálom a kingmax/kingston brigádot nekem is fájt eladni a tuti ocz-ket csak akkor nem tudtam hogy van asus lap ami szereti, igaz azt sem hogy ott a fogyasztás nem gyengén több........
viszont a napi sok fagyást vagy min 3 naponta random halálokat nehéz win bootokat nagyon untam, már az is megfordult a fejemben hogy intelre váltok (ez nem kis szó mert az utóbbi 6-7 évben még alternatívaként sem merült fel soha)
aztán a kingmax + 1 jótanács rovtivtól megoldotta........ ennyi.
szóval nehéz döntés lesz, majd alszol rá párat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest