Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom...............
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest