- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Köszönöm az érdeklődést! Ott tartok, h a 550 X2 @3600Mhz CPU-NB 1,25V-ot kap, a Ramokat (zöldcimkés Kingmax) nem akartam nagyon erőltetni 1600-on, 1.8V-on CL9-ben kékhalál, viszont 1.78V-tal 1333Mhz-en CL7-ben szépen mennek. Nagy ritkán előfordul, h netezés közben, terheletlenül kapok egy fekete képernyőt és resetelni kell a gépet, Ati 4850-es VGA és Win XP van a gépen, játékok alatt soha, frissítettem drivert, azóta ugyan csönd van, de olyan ritkán jön elő, h nem merem 100%-ra mondani még, h minden ok. PCI-E freki fixálva van 100-on, nem tudom, h milyen finom hangolás hiányozhat még? Prime alatt akármeddig elmegy a gép, és játékok alatt sem akad ki. Esetleg erre tipp?
Más, négymagosítható a proci a gépben, pár teszt erejéig kipróbáltam, de a hűtőm egy Phenom 955 gyári hűtése (a hőcsöves), ami nem enged túl nagy tuningot, így nem erőltettem eddig. Mik a CPU-NB, CPU Vcore feszek ajánlott értékei, ha mondjuk 3200Mhz-en akarom használni négy maggal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest