- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veresp
tag
Megis megy a C&Q!
Nem igazan ertem hogy a multkor miert nem indult el!
Ugyanis en ezeket mar mult heten megcsinlatam, ujra is bootoltam tobbszor, es megsem ment!Aztan visszaallitottam az energiagazdalkozast normalra.
Tegnap pedig kiprobaltam, energiagazdalkodas minimalis es rogton mukodott is!
Csak arra tudok gondolni hogy a CD-n levo driverekkel nem megy!
Azota ujra tettem a chipset drivert, de az AMD64-es drivert nem!
Nagyon jol mukodo rendszer, keslekedes nelkul atvalt magasbb es alacsonyabb orajelre. Nalam 1000-1880 kozott ingadozott! Arra szamitottam hogy par masodpercig eltart amig, rajon hogy gyorsabban kellene uzemelnie! Kellemesen csalodtam.
[Szerkesztve] -
veresp
tag
Ha ez mind megvan, akkor rogton mukodnie kellene?
Ezt mind megcsinaltam, de semmi!
Hogyan lehet ellenorizni hogy mukodik? En erre a CPU MON programot hasznalom! (Remelem jol emlekszem a nevere) Folyamatos jelezne a proci aktualis orajelet!
A CD-n levo AMD A64-es drivert hasznaltatok?
Amugy kozben rajottem hogy a BIOS-ban CTRL-F1-et nyomja jonnek elo a specko beallitasok!
Lehet hogy masnak egyertelmu volt, de nekem meg nem volt Gigabyte alaplapom, eddig az Asus-ra eskudtem. -
Phil Collins
tag
Valóban sok mindent változtattak meg az elöző Bios(ok)hoz képest:
- Smart fan-nál jóval több beállítási lehetőség (hőmérséklet/ venti sebesség beállítás)
- DDR beállításoknál - már csak a Tcl-Trcd-Trp-Tras értékeket lehet változtatni, a többit nem (de azokra nem is sok szükség volt)
- nemcsak visszaosztani lehet a memórát, hanem előreosztani 216/233/250-es sebességre (viszont a 180-as visszaosztás eltünt)
- Támogatja már a 2 magos CPU-kat is
- Megjelent egy új Top Performance menüpont (Enabled/Disabled beállítással csak)
Egyelőre ennyit vettem észre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest