Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TSL

csendes tag

Sziasztok!

Most újítottam a gépemet, vettem egy új alaplapot (GA - EP35 - DS3) és egy új procit (Core 2 Duo E4500).
    Eddig minden tökéletesen működött, OC-ztem a procit is (vízhűtésem van) azt is simán bírta (meg mostis bírja) csakhogy egyiknapról a másikra azt csinálta a gépem, hogy beindítom és az alaplap splash screenje (vagy POST screen nemtudom hogy hívják, az a gyártó képe na, az én esetemben gigabyte :D) bennmarad és 10 percig nem csinál semmmmmit, csak ott van... 10 perc múlva meg elindul végre a bootolás, betölt a windows és tökéletesen működik tovább a gép, semmi baja. De ez a splash screen hihetetlenül idegesítő, hogy eddig alig 1perc volt hogy beinduljon a gép úgy hogy tejlesen bennvagyok windowsba mostmeg 10 percig bámulnom kell a splash screent... egyébként amikor a splash screen van és pl. a BIOS-ba akarok belépni akkor is 10perc mire belép magába a BIOS-ba... nemtudja valaki mi lehet a baj? olvastam más fórumokat de nemigazán találtam megoldást. Szerintem egyértelműen az alaplap a hibás, de akármit próbáltam nem sikerült...

Configom:
    Alaplap: GA - EP35 - DS3
    CPU: Intel Core2 Duo E4500 @ 2200 Mhz
    VGA: ATI EAH2600 XT
    2x 1GB Kingston 800Mhz RAM

Új hozzászólás Aktív témák