- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raptor1993
csendes tag
Nahmost. Kicsit játszottam a beállításokkal és kiderült hogy a ram egyszerűen nem hajlandó az eredeti (vagyis 9-9-9-24-es timingján) elindulni. Jelenleg 10-11-10-30as timingon megy de ha van rá lehetőség akkor szeretném elérni az eredetit valahogy. (természetesen az 1866 Mhz-s problémát sikerült megoldani.)
-
Raptor1993
csendes tag
Hali!
Ma raktam össze az új konfigom ami egy FX 8120+Gigabyte GA-990XA UD3+8GB Corsair Vengeance 1866 CL9.
Az lenne a problémám, hogy sehogyan sem tudom rávenni a lapom, hogy a memók 1866-on fussanak 1333 helyett, ahányszor átállítom induláskor bedob egy ablakot amiben informál arról, hogy a rendszerem overclockolva van és instabilitás miatt visszaállítja alapra, ez a probléma csak a memóriánál áll fent mert a procit vígan küldöm 4 Ghz-en.
Örülnék ha valaki meg tudná mondani mitévő legyek, a fejsze kalapács és egyéb eszközök nem jöhetnek szóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest