- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashooka
tag
válasz
csucsbicep #687 üzenetére
semmi nincs tuningolva!
-
atom87
aktív tag
válasz
csucsbicep #672 üzenetére
Tudom
Dealer20:Én majd csak holnap próbálom ki. Megírom nekem mit művel.
-
Gerisz
addikt
válasz
csucsbicep #664 üzenetére
Volt, a Hardverker-ben.
Az kevés? Annyi volt az ára, 40K körül volt pár ezerrel több kezdetekkor is, de míg nincs a Bull-ról konkrét infó gondoltam nem veszek.
Most megjelenik erre felnyomják.
Pedig engem igazából a kinézete miatt érdekelt volna -
törölt tag
válasz
csucsbicep #660 üzenetére
Hát igen, az ára már nagyon izgat engem is...
-
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #658 üzenetére
Az ára már engem is érdekelne... Az okt 12. az gondolom nem a Magyar piaci megjelenés!?
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #654 üzenetére
éppen költözködés közepén vagyok, úgy látszik 7 óra pakolászás után az ember már nem érti a viccet
-
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #649 üzenetére
Nekem is, az volt
Igen, mindegyik lötyögős...
Azt hittem hogy nagy masszív bordái vannak, de kb olyan mint ha műanyag lenne, meg kb annyit is ér.... Stabilitásban jó, bírja a tuningot is, csak közben megfő az NB
szolgáltatási (programok=hulladék)
Dizájn *5-ös
Összességében nem bánom hogy megvettem, csak többet vártam mint amit kaptam... -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #647 üzenetére
igen, kb 0,5-1 cm megtudom emelni FELFELÉ! nem oldalra..
Prime alatt felkúszott az NB 70 fokig a proci 53 volt -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #640 üzenetére
A népítélete szerint jobbak a Gigabyte alaplapok....Régebben nekem is volt egy pár, nem volt vele bajom.
FXA-UD3 tulajok!
Most megpiszkáltam az NB hűtőbordát és eléggé lötyögősen van rajta, fel-le irányba simán mozog( és érinthetetlenül forró speedfan 53C°) Valaki legyen oly kedves nézze meg hogy az ő lapján is ilyen lazán van-e fent. -
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #638 üzenetére
Én bevallom nőiesen, a színe miatt cseréltem erre, nagyon tetszik! Az Asus lapom ami volt, nagyon jó volt, programok,bios...stb Fontold meg jól!
-
Atke
senior tag
válasz
csucsbicep #636 üzenetére
Amit linkeltem képet ott alapon,alapfeszen 800 Mhz-en ment a proci. és úgy volt 41 fok.
Tudom hogy ha széthúzom, akkor az is melegszik, de az hogy a proci hidegebb mint az NB,szerintem kicsit furcsa -
Findzs
addikt
válasz
csucsbicep #620 üzenetére
ilyen lapom van, eddig csak olyan bajom van vele, hogy usb-s bill-el nem mindig akar belépni a biosba van mikor ki is fagy
az új BIOS-ossal még nem próbáltam -
Bohir
tag
válasz
Nekem 990XA-UD3 van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve,swmmi problémával nem találkoztam.
-
kop8
őstag
válasz
Én lapom nem 990XA-ud3 csak 970A-ud3, de ezen is hűtött minden és 8+2-es! és olcsóbb azért
617 Kriss 78
Azért csúnya lenne ha nem menne a 990-es lapban csak azárt mert rev 1.0 csak.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest