- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
stfx
aktív tag
válasz
Gorneck #2450 üzenetére
Igen minden default feszen van a biosba ram,chipset,fsb,ram... Ha bebootolok akkor az easytune tuningba 1.9 volton van a ram a mostani 800-as kingmaxxal, de azt visszeveszem 1.8v-ra es stabil marad a ram.Setfsb-bel allitok 8x400-ra es itt kell beallitaninom az easytunba 1.33v(default) helyett 1.37v-et a procinak.EIST C1E kikapcsolva.Azt tudom mennyire kevessel is beeri a proci. default 8x266-on 0.97v voltot allitok be az easytunbe, ez olyank stabil 0.96v-korul van es nem droppolodik.Ha nem droppolna a lap akkor hagyhatnam a default 1.33-on.Igy is orakat elment orthossal 1.33v-on,de mediaplayerbol egy film allat (mar 8ora orthos utan) 3x is kilepett majd a film utan egy fel ora netezes kozbe restartolt a gep, ekkor mar tobb mint 10ora orthos mellett.
-
stfx
aktív tag
válasz
Gorneck #2425 üzenetére
Azert idegesito, mert ha defaulton van a proci 1.33v-on akkor ledroppol 1.264v-re is neha es ott ujraindul. 1.3v feletti feszen stabil es ahhoz most 1.37-et kell adnom a 8x400-hoz.
1.0-as lapokhoz van tok egyszeru mod amivel valakinek semmit nem droppol, es ez erdeklene rev 3.3-ashoz. -
stfx
aktív tag
válasz
Johnny Cage #2421 üzenetére
Talalt mar valaki vdroop modot rev3.3-as DS3-hoz? Baromi idegesito mennyit droppol ez a lap.
-
stfx
aktív tag
válasz
adalbert1 #657 üzenetére
Nekem ninja plus rev.B van a DS3-ban. Elfert, de ki kellett vennem az alaplapot a hazbol hogy a kis pockoket be birjam nyomni. Ugyanaz a felfogatasa mint a sima intel hutonek, nem kell az alaplap hatlapjara merevito. Az elso 2 ram slotot elfoglaltja a ventillator, de feljebb is lehet rakni a ventit, csak akkor az also bordat nem huti. Arra figyelj hogy eleg magas a huto, hogy befer-e a hazadba. Nekem coolermaster elite rc330 van, de mikor megjott a huto megijedtem hogy nem fog beferni. Itt a ph-n vannak olcson schenker88-nal ilyen hutok.
-
stfx
aktív tag
Az a baj hogy itt Pecsen van samu,kingmax,pqi es most jelent meg a transcend, ami ha jol latom nem egy noname gyarto. A kingmaxxal csak az a bajom hogy nem igazan huzhatok, a samu nem eredeti, pqi-t kihagynam egyeb noname meg szoba se johet.Ha itt lenne A-data egybol vennem. Igazabol tapasztalat erdekelne hogy megy-e a DS3-ba a transcend, a tuning meg majd kiderulne. Egyebkent a te A-data EE-d mennyit megy maximum alapszen cl5-be?
-
stfx
aktív tag
Valaki hasznal ilyen ramot DS3-ba: 2048MB 800MHz KIT Jetram Transcend
Nem tudom milyen chipekkel szerelt, de eleg jo aron van, csak mint latom a ds3 kicsit valogatos a ramokkal. Ha valakinek megy ilyen a gigabyteba, az irja meg, es hogy mennyire lehet huzni oket.
Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest