Hirdetés

Aktív témák

• robekri

addikt

Gorneck papa és többi Fanok!:DDD

Ez a f@sz alaplappal tele a lecsóóm!:DDD Kezdődött hétvége óta, hogy akartam bővíteni logoutom állítgattam minden értéket ami a logomban szerepel. Ment is minden szépen. chinebecheztem. 7x470 turbo 1:1 ram feszek rendben mint eddig is mch,fsb +0.1V.Ram +0.5 2.3V gyári fesz.

Ugye beállítások miatt kellett egy pár BIOS reboot meg tökömök, még itt is rendbe minden. Mérések végeztével visszaállítottam eredeti állapotba. Ez is rendben, játék 4h! Másnap kapcsolom be a gecit (már bocs hogy így írom , de kész vagyok) és elkezd csipogni meg minden lófasz.

Mondom asszonynak ma nó gép babám mert lecsó van! Na most el kell mondani, hogy mindenféle jelenség volt, sorolom:
    -rövid csipogások;
    -hosszú csipogás;
    -ki-be kapcsolgat;
    -bekapcsolva marad, nincs kép;
    -villog a bekapcs led dvd is pislákol;

Ezek közben variálgattam ramokat: 1x1 gig geil ddr1000 valeue 2x1gig geil és van elfekvő kingmax marsom ddr800.

Volt amikor beindult 1 modul 2vel nem kingmax nem másik slotok, nem visszarak 1 geil megy másikkal nem megy! Na mindegy addig ''csavartam'' dolgokat, hogy tegnap megint csak ment a gép 7x470be!

MA REGGEL BEKAPCSOLOM FOSGECI GÉPET (hogy asszonynak legyen) ÉS MEGINT CSIPOG A SZAR, HÁT A QRVA ANYJÁT A GIGÁNAK

Sajna nincs Cerebellum barát ahol ki tudnám próbálni ramom! :O

Szerintetek? (ilyen kezdő mch +fesz stbiken túl vagyok) :((( Megyek vissza AMD!!! ;]

Elnézést még1x a hangnemért és beszédemért! :R:R:R

Üdv.: Robe

Aktív témák