Aktív témák
-
robekri
addikt
Gorneck papa és többi Fanok!
Ez a f@sz alaplappal tele a lecsóóm!Kezdődött hétvége óta, hogy akartam bővíteni logoutom állítgattam minden értéket ami a logomban szerepel. Ment is minden szépen. chinebecheztem. 7x470 turbo 1:1 ram feszek rendben mint eddig is mch,fsb +0.1V.Ram +0.5 2.3V gyári fesz.
Ugye beállítások miatt kellett egy pár BIOS reboot meg tökömök, még itt is rendbe minden. Mérések végeztével visszaállítottam eredeti állapotba. Ez is rendben, játék 4h! Másnap kapcsolom be a gecit (már bocs hogy így írom , de kész vagyok) és elkezd csipogni meg minden lófasz.
Mondom asszonynak ma nó gép babám mert lecsó van! Na most el kell mondani, hogy mindenféle jelenség volt, sorolom:
-rövid csipogások;
-hosszú csipogás;
-ki-be kapcsolgat;
-bekapcsolva marad, nincs kép;
-villog a bekapcs led dvd is pislákol;
Ezek közben variálgattam ramokat: 1x1 gig geil ddr1000 valeue 2x1gig geil és van elfekvő kingmax marsom ddr800.
Volt amikor beindult 1 modul 2vel nem kingmax nem másik slotok, nem visszarak 1 geil megy másikkal nem megy! Na mindegy addig ''csavartam'' dolgokat, hogy tegnap megint csak ment a gép 7x470be!
MA REGGEL BEKAPCSOLOM FOSGECI GÉPET (hogy asszonynak legyen) ÉS MEGINT CSIPOG A SZAR, HÁT A QRVA ANYJÁT A GIGÁNAK
Sajna nincs Cerebellum barát ahol ki tudnám próbálni ramom!
Szerintetek? (ilyen kezdő mch +fesz stbiken túl vagyok)Megyek vissza AMD!!!
Elnézést még1x a hangnemért és beszédemért!
Üdv.: Robe
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest