- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
válasz
DeadMeat #4488 üzenetére
Mindegy, nem akartam azt állítani, hogy ezek rossz lapok, sőt. Meg vagyok vele elégedve, elvégre csak egy videokari csere után voltak poblémáim, és az is lehet, hogy szoftveres. Viszont úgy néz ki, hogy a bios és eprom frissítések (meg talán Raid driver) segítettek megoldani a problémát.
Egyedül a nagyon gagyi integrált hangkarival nem vagyok most kibékülve, de ez annyira nem számít, mert ott virít az Audigy a gépben. -
Rick4
félisten
válasz
DeadMeat #4488 üzenetére
ha már valaki általánosítani készül, gondoltam én is melléteszem a magam kis történetét a DS3ról ( rev 3.3), mindenki döntes el, ez pro vagy kontra... Megvettem, összeraktam, minden feltelepít, megy, gyors, stb. 3DMark feltesz, elindít, kiakad, matrix not invertible felirattal. flatout 2 feltelepít, játék hasít. 3DMark csak nem megy. Minden újrarak, közben egyszer indul, egyszer meg nem. Semmi húzás, alapon ha beindul, minden frankó, ha nincs kedve, nem indul. Akitől vettem, visszaküldtem április 4én, 5én megkapta, azóta elvileg a nagyker ül rajta...érdekes...nekik ha elsőre sem ment, miért nem mondták ki, hogy nem megy, és dtak másikat, ha meg ment, miért nem küldték vissza, hogy oké vele minden. (bár ez utóbi nyilvánvalóan nem fog megtörténni, mivel 4 nap volt mire rájöttem, hogy a lap a hibás, mindent kicseréltem, minden jól működött másik laőpban, még többen is...ebben meg a csere dolgok sem akarták a jó irányt)
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest