Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Bile Demon
üzenetére
A bios karakteres képernyő kezelése valszin valamiért baromi lassú ez is bug lehet mint a többi!
-
Gorneck
legenda
válasz
Bile Demon
üzenetére
Ellenpéldát tok én is...de kipucolt és rendesen karbantartott rendszernél amd-vel gyorsabb a boot, ahogy a pl. a winamp is...na de tényleg mind1.
Nekem a gui ki is van kapcsolva...sok mindent próbáltam, de olyan gyors boot időt nem tudtam elérni, mint az előző konfigommal... -
Bargyu
tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Nem szeretnék marhaságot mondani XP boot témában - nekem is Intelem van igaz, csak P4, most gondolkozom C2D-n - de AMD-t én is gyorsabbnak láttam, valaki szerint a processzorba épített memória vezérlő az oka, a memória elérési sebessége kb. fele az inteles rendszereknek. Itt a prohardveren is volt összehasonlítás, P4 vs A64 esetén, talán nem ártana egy frissítés C2D vs AM2-re. Ha valaki tud ilyet belinkelhetné.

-
Tithian
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Régen a bootvis nevű progival szórakoztunk, akkor egész jó volt, nem tudom, ma érne-e valamit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest