- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
minicubeboy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! Van egy Gigabyte GA-965P-DS4-es alaplapom amibe beleraktam egy Geforce 8800 ultra videókarit! 2 napig minden ment is faszán aztán nem akart már elindulni a gép! Bootolásnál ahol kiszokta írni a vinyók nevét meg a cd íróét csak ilyen "BzbBZBZBZBzbzbzBZBZ" felirat jelent meg és megfagyott. Eddig a sárga színű sata csatikra voltak kötve a dolgok. Átraktam a lila színű sata csatikra a cuccokat és újratelepítettem. Minden működött jól, csak az ethernet csatit nem akarja érzékelni! Frissítettem a biost is úgy sem oldódott meg a probléma. Visszacseréltem a régi videókarit úgy se volt jó! Minden lehetőséget kipróbáltam, de nem akarja érzékelni az ethernet csatit és a sárga sata csatik is meghaltak. Egyébként minden más tökéletesen működik! Mi lehet a baj? Tud valaki erre valami megoldást? Úgy gondolom valószínűleg megadta valamelyik híd magát amire pont az ethernet és a sata csati van integrálva. Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- asus a320mk am4 alaplap
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest