- iPhone topik
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Az oldalon én azt olvastam, hogy azért számít, hogy P965 vagy P965 express, ráadásul az utóbbi chipsettes lapok jobbak ram kezelésben, meg gyorsabb is a ram elérés. Elvileg ugye ezek a hülye újraindulgatásoknak is a ramkezelés lenne az oka, mert sokszor nem tudja megfelelően vinni a lap. Nekem eddig jópár órás utánnaolvasgatásból ez derült ki.
Az a kérdés, hogy vajon mindegyik rev1.0-ásra P965 kerül vagy van olyan is, mondjuk későbbi gyártás, amire lehet, hogy P965 express-t tettek? Ezért lenne jó, ha vki akinek rev1.0-ja van meg tudná esetleg everesttel , vagy mással nézni, hogy milyen van az övőben. A nálam lévő lap még halott, de már le van operálva a két bios chip a flasheléshez, hogy újra működjön a cucc. Csak idő hiányában még nem vittem el flassheltetni.Ja, és ahogy néztem a realtek chip is újabb a magasabb rev-es lapokon. Sajnos nekem még a régi realtek chip látszik a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adobe Lightroom topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honda topik
- Építő/felújító topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Borderlands 4
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest