Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyamte
tag
az elsővel? Hmmm
kb. 1 éve történtreggel bekapcsoltam a gépet és puff nem kapcsolt be. Aztán kicsit piszkálgattam (bios reset, elemkivétel meg amit ilyenkor szokás csinálni) aztán bekapcsolt majd 2-3 másodperc után ki majd ismét be és ez így menne mostanáig
Beadtam gariba és kiderült hogy a áram ellátása volt baj:S.(vagy is az áram elosztóval ami a lapon van)
És aztán jött a mostani.
Most már működik rendesen a gép, ami azért érdekes, mert most húzva van, azt hiszem már írtam, hogy akkor is szarakodott, ha nem volt húzva, és akkor is ha húzva volt.
De most egy kicsit nagyobb a tuning, és most nagyon faján működik.
Érdekes alaplap****
Jelenleg 6750 esem van és itt járok
Feljebb nem nagyon enged.
De majd később próbálkozok.
Üdv Mátéegy kicsit OFF ****
(hülyeség, de leírom. Szerintem szívatnak az alaplapok.azért mert 1-2 hónapiig tökéletesen működik egy adott beállítással, és aztán megmakacsolja magát, és nem akar azzal a beállítással működni. Mindig egy kicsit nagyobb fesz kell neki
vagy az kell, hogy foglakozzak vele. Nem tudom. Meg múltkor átraktam egy másik házba a gépet és láss csodát akkor se működött
. Na de biztos velem van a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- asus a320mk am4 alaplap
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest