- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyamte
tag
az elsővel? Hmmm
kb. 1 éve történtreggel bekapcsoltam a gépet és puff nem kapcsolt be. Aztán kicsit piszkálgattam (bios reset, elemkivétel meg amit ilyenkor szokás csinálni) aztán bekapcsolt majd 2-3 másodperc után ki majd ismét be és ez így menne mostanáig
Beadtam gariba és kiderült hogy a áram ellátása volt baj:S.(vagy is az áram elosztóval ami a lapon van)
És aztán jött a mostani.
Most már működik rendesen a gép, ami azért érdekes, mert most húzva van, azt hiszem már írtam, hogy akkor is szarakodott, ha nem volt húzva, és akkor is ha húzva volt.
De most egy kicsit nagyobb a tuning, és most nagyon faján működik.
Érdekes alaplap****
Jelenleg 6750 esem van és itt járok
Feljebb nem nagyon enged.
De majd később próbálkozok.
Üdv Mátéegy kicsit OFF ****
(hülyeség, de leírom. Szerintem szívatnak az alaplapok.azért mert 1-2 hónapiig tökéletesen működik egy adott beállítással, és aztán megmakacsolja magát, és nem akar azzal a beállítással működni. Mindig egy kicsit nagyobb fesz kell neki
vagy az kell, hogy foglakozzak vele. Nem tudom. Meg múltkor átraktam egy másik házba a gépet és láss csodát akkor se működött
. Na de biztos velem van a baj
-
nagyamte
tag
megnéztem minden tökéletes. De érdekes hogy most már ha minden alapra van vissza állítva akkor jól működik :S nem béta biosz se segített.
Nem értem.
Remélem nem lesz semmi gond vele, mert 2 év alatt ez a 2. 965-ös giga alaplapom
Na majd lesz valami.
Köszike a segítséget
Üdv. Máté -
nagyamte
tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni a következőkben.
Van egy 965 ds3-mas alaplapom, semmi gond nem volt vele elég jól üzemelt kb. 1 évig :S (mostanáig). A következők a panaszok minden reggeli bekapcsoláskor vagy akármikori bekapcsoláskor szenvedni kell vele. Az történik, hogy a gép bekapcsol, minden üzemel csak nem jön be semmi a képernyőn. (ezt szokott lenni, ha túlhúzod a procit és bekapcsol de, nem csinál semmit, ventik felpörögnek).
Ezt megértem ha húzom, de akkor is ezt csinálja ha törlöm a cmos-t és kiveszem a elemet. Szóval szinte teljesen újlappal indulok.
Miért csinálja ezt? Esetleg próbáljak biost frissíteni? Ha igen melyik a legjobb? Melyiket ajánlanátok? (most az F12-es van rajta)
Aki esetleg találkozott már ilyennel, vagy tudja, mit kell tenni segítsen.
Előre is köszi
Üdv Máté -
nagyamte
tag
Sziasztok.
segítséget szeretnék kérni.
Tegnap vettem egy új házat a gépemnek. Míg nem cseréltem ki a belsőségeket addig 3600-on ment a procim atom stabilan.
De aztán kicseréltem.
Ekkor kezdődtek a gondok.. (nem resetletem a biost) nem kapcsol be a gép, majd bekapcsol csak minden visszaáll alapra. Majd jön a Windows betöltése, de ott megáll. Semmi egér van de fekete képernyő.
Gondoltam biztos a rendszer rossz. Újraraktam ekkor már a első újraindítás után azt írja ki, hogy lejárt a regisztrációs idő. Hmm kb 2 óra alatt??? Na de aztán megint újraraktam. Ekkor már minden oké volt. Csak elkezdtem húzni egy picikét a procit. És ismét azt írta, hogy lejárt. Adtam több áramot a cpu-nak így már jó volt.
Csinál olyanokat a alaplapom hogy egy újraindítás után ha úgy gondolja akkor nem megy.
Miért? nem találkozott valaki hasonló dolgokkal? Annyira felb***, hogy 1x működik 1x nem.
próbáljak bioszt frissíteni? Vagy cseréljek lapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest