- iPhone topik
- Apple Watch
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
A TAHÓ
csendes tag
Üdv!
Úgy gondolom, hogy a bios tartalmaz még, időpontot illetve verzió számot is, valamint nem azt mondtam,hogy a bios nem dögölhet meg magátol is.
Mivel az információ külső, tehát az importőrtől származik, nem kívánok erről részletes vitát nyitni, míg nem leszek ezen ismeret teljes birtokában.
A nevem pedig egy számomra ismeretlen személytől ''kaptam'', ki ezen jelzővel illetett, egy teljesem más ügyből kifolyólag. Meg kell jegyeznem, hogy ''névadóm'', sem az ügyet, sem engem nem ismert.
Megítélesem szerint az uniós csatlakozás után, minden bizonnyal erősödnek az ügyfelek jogai ( ami nem probléma, a hazai szám.tech. forgalamazók eljárásait figyelembe véve, had ne említsek neveket), bizonyos területeken, valamint az általad említett cég, egyike lesz azoknak, aki el fog tünni a hazai piacról.
Szerintem.
Üdv mindenkinek!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- BMW topik
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest