- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
szia
az első kérdésedre: igen, a +2 ide csatornához be kell kapcsolni a raidet, majd azt átállítani ata módra, és akkor lesz lehetőséged +4 sima ide eszközt csatlakoztatni
''Ja és nem IDE csatlakozóim vannak nem SATA''
ha ez meg az akart lenni, hogy neked csak sata csatlakozóid vannak (a kábelekre, vagy arra értetted, hogy pl satás vinyód van?), akkor meg használj satát, azt hiszem 4 sata csatlakozó van rajt (már nem emlékszem pontosan)
viszont utálom, hogy a lapokhoz általában csak 1 ide meg 1 sata kábel jár -
V.Stryker
nagyúr
Az első kérdésedre nem tudom a választ.
A másodiknál az a pálya, hogy az *.F7 az maga a bios fájl, a többi a flashnek van.
Én winfos alol nyomtam fel az új biost és semmi bajom vele. Ezt a laphoz kapott progival csináltam és nekem teljesen bevált. Bár sokan a floppysra esküsznek. Sajna nekem nincs floppy meghajtóm ezért én azt a variációt buktam.
Egyébként már van F11-es bios is...nekem már az van.
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Maga a bootolást rendesen meghosszabítja ha a raid be van kapcsolva, akár IDE, akár RAID módban, teljesen mindegy. Engem is idegel,hogy hosszú a bootolás, de ez van.
Az, hogy csak ez-e az oka a türelmetlenségednek, megnézheted, ha letiltod egy bootolás idejére a RAID-et(a rá csatlakoztatott eszközök nem fognak működni) és akkor nézd meg,hogy mennyi idő alatt áll fel a rendszer.Ha akkor is lassú, akkor más miatt. A keriot nem ismerem, de a NOD miatt nem hiszem, mivel az arról híres,hogy nem terheli annyira a gépet.
A megoldás az, hogy minden olyan dolog ami szerinted belassítja, azt kapcsold ki, tiltsd le és akkor szerre kezd el visszakapcsolgatni. Amelyik után belassúl a gép az a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest