- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
steba
tag
Szeva 1face !
Úgy látom, Te vagy az én emberem. Ugyanilyen házam van, szintén betettem hátra egy 12 cm-es ventit. Az első venti nagyon komoly, ahogy néztem, dupla lapát van rajta, nagyon állat! Az oldalsó 8-as meg pont ad annyi fényt, hogy éjjel is látom a billentyűket
Na figyelj, most jön a kérdés:
Ha kikapcsolod a géped, vagy csak áram alatt van a táp, neked is pörögnek a ventik a házban? De csak a házé, más nem. Engem kicsit idegesít, de meg vagyok lőve, nem igazán tudom, mit csinálhatnék... -
V.Stryker
nagyúr
Az északi híd melegedési problémáját ideiglenesen egy kis ventivel oldottam meg, amit rácsavaroztam a gyári bordára. Egyébként a 955-ös chippel szerelt giga lapokhoz, ugyanerre a bordára adnak egy rápattintható fehér kis ventit....ehhez nem...pedig kéne.
Én leveleztem a gigásokkal, ők azt mondták, hogy forduljak az itteni forgalmazóhoz(Corun,Ramiris,a harmadikat nem tudom már). Felhívtam mindhármat és nem lehet rendelni ehhez nagyon gyári hűtést.....Szomorú.
Viszont a Ramirisnél a szervízes srác azt javasolta, hogy tegyek rá videokártya hűtést!!!!! elméletileg talál rá...de biztonság fejében jó lemérni a két lyuk távolságát és azt is,hogy az új hűtő esetleg befér-e.....
Bár mindenki azt mondja, hogy normális ez a melegedés.....igen?alig bírom megfogni.....és ha húzok egy szépet a gépen???
A déli hídra (raid) én tettem egy passzív bordát....megérdemli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest