- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Bennem speciel semmilyen hype nem volt, az maradt meg bennem, hogy anno 4 éve kijött ez a játék akkor még PS4 -re és nagyon megragadt bennem, hogy, ahogy írták sok helyen akkor, a Tsushimából kihozták grafikailag a maximumot PS4 -en, ami akkor lehetséges volt és, hogy egyébként egy jó játék, meg amúgy sincs túl sok szamurájos open world rpg. És most, hogy eljött PC -re, semmilyen csalódást nem okozott. Habár nem teljesen kontisztens a grafikai minősége, az északi/téli táj maximum egy erős közepes szerintem, a sziklák textúrája is elég véleményes, de az összhatást nézve ez egy egy gyönyörű játék, hiába 4 éves. Az előbb említett hibák engem egyáltalán nem zavarnak, mert ha ezt leszámítjuk, sok később megjelent játék elbújhat e mellett.
PL. a tényleg friss, 2024 -es Dragon's Dogma 2, labdába sem rúghat a Tsushima mellett, volt 4 év előnye a DD -s csapatnak. És itt nem csak a grafika ultra gagyi hatású még a Tsushimához képest is, de a sztori, meg úgy az egész egy középszerű valami. A Tsushima ebben is sokkal jobb, arról meg már ne is beszéljünk, hogy mennyire jól sikerült a PC -s port (Iki Islandet leszámítva, ott vannak bugok, de az letudható max 2-3 nap alatt, bár most jött ki peccs tegnap, aszem pont javították).Abban egyet értünk, hogy a Witcher 3 nagyon jó játék, nekem mai napig etalon az open world rpg -k között és bizonyos időközönként én is újra és újra előveszem. De azért látszik azon is a kor már, hiába a Next Gen update. Egy Unreal Engine 5-ben készült Witcher 4 -re már nagyon ki vagyok éhezve.
-
wednesday
őstag
"Egy picit értetlenül álltam a dolog előtt,mert mindenhol azt olvastam h mennyire szép és jó a game, ennyi csak. Nem erre számítottam."
Én értem mit mondasz, meg technikai részek meg 2024...de azért hallod sok helyről, hogy a játék szép...mert az.Erre a játékra mindent tudok mondani, de hogy ne lenne szép az összhatás azt nem. Kellemes a szemnek, jó lovagolni a tájakon, szép a bevilágítás. Jól áll neki ez a kézi rajzos hatás is. Nem annyi a poligon szám, nem 4k-sak a textúrák, az arcok sem a legrészletesebbek. De maga az összhatás nagyon kellemes.
-
wednesday
őstag
Ez egy 2020-as játék, PS4 volt a fő platform. Szerintem szép a grafika. Vannak rajzos skicces hatások, ilyen a víz is. Az volt a fő erőssége a játéknak, hogy egész korrekt grafikája volt és PS4-en is rohadt gyorsan töltötte be a gyors utazásokat. Még 60 méterért is megérte gyors utazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest