- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Gumisütő szerszámot kell terveznem Inventorban.
Úgy gondoltam hogy megrajzolom a készterméket, a várható zsugorodással arányosan megnövelve, majd ezt a modellt kivágom egy kockából, amire ráteszem az osztósíkot, és beállítom az oldalferdeségeket.
Viszont nem találok semmi megoldást arra, hogy hogyan vágjam ki a modellt.
Létezik erre valami megoldás? -
Chesterfield
őstag
Inventor dinamikus szimulációban otthon van valaki?
Máltai keresztet szeretnék meghajtani.
Azt már sikerült megoldanom, hogy a csap a hornyban fusson, de innentől fogva elindul egy állandó körzgással a kereszt. A kereszt csillapításával ugyan meglehetne oldani a dolgot, de gondolom van ennél profibb megoldás is arra, hogy ne forduljon tovább a kereszt, ha anyagba ütközik. -
Chesterfield
őstag
Inventor 2009 összeállításban szerettem volna létrehozni egy alkatrészt(távtartó) 2 már egymáshoz kényszerezett építőelem közé. Az egyiknek a felületén elkészítettem a vázlatot, és kihúzásnál a másik építőelem felületét adtam meg határnak. El is készült a távtartó elem gond nélkül. Viszont amikor az eredeti, egymáshoz kényszerezett két építőelem távolságát megváltoztattam, a távtartó kihúzás mérete nem követte a változást.
Tud valaki valami okosat mondani? -
Chesterfield
őstag
CAM-hez nincs véletlenül valakinek valami oktató anyaga? A legjobb Solidcam lenne.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni, hogy inventor 7 ben miért nem tudok a rajzban megjegyzést létrehozni? Megnyomom a megjegyzés gombot, kijelölöm a helyét a szövegnek, beírom amit akarok, leokézom, és egyszerűen nem jelenik meg. Amikor betöltök egy olyan idw-t, ami tartalmaz megjegyzést, akkor azt látom, de amint módosítok rajta, megint eltűnik. Ugyanez a helyzet a pl a bázisjellel is, magát a jelet létrehozza, de azonosító jel nélkül, tehát egy üres négyzetet kapok.Valahol olvastam hogy itt is vannak fóliák, lehet hogy ott van valami elállítva, de azokat sehol sem találtam.
köszönöm ha bárkinek van valami tippje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Gitáros topic
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest