- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz soldi3r #11604 üzenetére
Köszi a választ, utánanézek ezeknek is. Bár elsősorban 14"-es gépben gondolkodtam a hordozhatóság miatt. Na majd lesz valahogy, át kell ezt gondolnom rendesen, hogy most melyik érné meg, fejlesszem-e a gépet vagy vegyek egy jobb notit.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Számítógépes hardver kérdéssel fordulnél hozzátok, rögtön kettővel. Egyetemen ettől a félévtől kezdve kell terveznünk 3D-ben, pontosabban SolidWorksben.
1. kérdés: Felraktam a diákverziót a gépemre, de sajnos elég halovány teljesítményt nyújt, sokszor megakad és másodpercekig semmi, aztán elindul, 1-2 másodpercre megy, majd megint lefagy. Amikor még csak szkeccset rajzolok a legelején addig ok, de amint assembly-ben összerakok pár egyszerűbb mdb-t, pl. zártszelvény, kezdődik a fent leírt történet. Próbáltam feladatkezelőben figyelni az erőforrások kihasználtságát, ram 50 % körül, proci 20-50 közt.
Konfig: Intel G2030, 4 Gb DDR3, 120-as Kingston V300 SSD.
Mit kellene fejleszteni ezen a gépen, hogy működjön rendesen? Gondolom egy dedikált GPU-ért esedezik, de milyen kellene, amivel már normálisan lehetne használni?2. kérdés is ehhez hasonló: Tervezek egy laptopot venni, vár még nem döntöttem el, mennyire lenne szükségem rá a tanulmányaim alatt, fölöslegesen nem venném meg. Max. 50-60k-m lenne rá, ennyiért használt üzletiket néztem, pl. Dell E6430, HP 8470, stb. Ezekben általában i5-ös procik vannak, 4 GB ram, dedikált VGA ha van is legtöbbször NVS 4200. Ezzel mennyire lenne használható az SW?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest