Új hozzászólás Aktív témák
-
perfag
aktív tag
Az ST1-et mi kihagytuk, mert a v20-at nagyon szerettük, rendkívül stabil volt.
Tavaly ügyetlenkedtünk egy kicsit ST2-ben, én kifejezetten utáltam, mert nem volt Szalagsora. ST4-ben van, most nagyon happy vagyok megint
Az ST1-et a forgalmazó sem dicséri, át kellene térnetek frissebbre, megéri.
Persze cégnél ez másképp megy, tudom. -
perfag
aktív tag
Alkatrész környezetben:
Solid Edge gomb> Tulajdonságok> Anyagtáblázat: anyagot választasz
Solid Edge gomb> Tulajdonságok> Adatlap, Mértékegységek lap, További mértékegységek ... gomb: a Tömegnél beállíthatod, hogy kis alkatrészek grammban legyenek megadva, a pontosságot meg állítsd 1-re, azaz csak egész gramm értéket adjon vissza.
Vizsgálat> Tulajdonságok, Frissítés gomb - látnod kell az alkatrészed tömegét.Hogy ne kelljen minden alkatrészt megadnod, a Szerelés környezetben:
Solid Edge gomb> Tulajdonságok> Adatlapkezelő - valamelyik adaton jobb egér kattintás és Tulajdonságok mutatása. A jobb oldalhoz add hozzá az Anyag tulajdonságot, OK.
A megjelenő új sorban bármihez rákattintás után lenyílóban anyagot rendelhetsz hozzá. Mentés után beíródik az alkatrészfájlba.
Rajz környezet: Darabjegyzék, Tulajdonságok gomb, Oszlopok lap, a Jellemzők listábó kijelölöd a Tömeget.
Az, hogy hogy milyen formában jelenik meg a tömeg (kg és 0.123) értéke a darabjegyzékben nem attól függ, hogy van beállítva az alkatrész fájlban, hanem a rajz környezet
Solid Edge gomb> Tulajdonságok> Adatlap, Mértékegységek lap, További mértékegységek ... gomb -on beállítottól függ. Szerintem.Nálam ST4, de azt hiszem ez elég régóta nem változott, tehát nálad is így van.
-
3DFan
aktív tag
Ha a Boole művelet előtti (feletti) dologra kattintasz a modelltörténetben, akkor az lesz kijelőlve. Ugyanakkor ha a Boole műveletre kattintok, akkor nálam csak a hozzáadott test lesz kijelőlve, nem pedig mindkettő.
Vidd be szerelésbe a fogaskerekeket, kényszerezd össze, mentsd el Parasolid formátumba, majd megnyitásnál az alkatrész sablonnal nyisd meg, és ott lesz egy darab alkatrészmásolatként. -
perfag
aktív tag
1. Az egyik alkatrészt megnyitod, a másikat beilleszted Alkatrészmásolatként (Ott van a Vágólap csoportban).
2. Felületmodellezés menü> Felületek csoport> Felületcsere lenyílóban: Boole művelet, válaszd az egyesítést.
Lehetséges probléma: a két test nem egymás mellett van a beillesztés után.
A probléma megszüntethető: a beillesztendő testnél beteszel egy segéd koordináta rendszert, a beillesztésnél a párbeszédablak tetején találsz egy lenyílót, amelyik mellett írja, hogy Koordinátarendszer, no ott kiválasztod a segéd koordinátádat.Kicsit bonyolultnak tűnik így elsőre, de megnyugtatlak, tényleg az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest