- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
-
-
xilurux
tag
válasz
xilurux #11986 üzenetére
Lc 1212 gép nem mai darab már új munkahelyemen ilyen van. A kérdésem pedig az : Hogyan lehet megoldani melyik darabtól fojtasa a vágást. Mert van egy lemez amin van 50db alkatrész vágja és 30 darabnál valami hibát kidob a gép amit csak resetel lehet orvosolni . Nem fojtasa a vágást reset után ugyan ott hanem előről kezdi. A lépés kéne H lehetne elkerülni a 30db alkatrész vágását újra és megadni ,H melyik alkatresztől/gyujtastól fojtasa a vágást. Anno trumfos lézer gépeken lehetet ilyet csinálni. Nemtudom ennél a régi gépnél esetleg van e ilyen lehetőség. Mert akik ott dolgoznak tőlem halottak először ilyen lehetőségről.
-
tycon
tag
válasz
xilurux #11468 üzenetére
Én Autocad-ben találkoztam ilyennel. Ott meg tudtam ritkítani.
1. A látható részt ablakkal kijelölöd, és a kijelölteket (selected) wblock-kal kíírod. Az lesz a kicsi fájl.
2. Erase all, shifttel a láthatók visszavenni az all-ból, és erase (return). Ekkor a minden-ből a látható marad, ami nem látható törlődik.
Talán valahogy így. -
perfag
aktív tag
válasz
xilurux #11199 üzenetére
akarnÉk
fél évig tökölődtem azon, milyen új gépet vegyek, míg fel nem figyeltem arra, hogy több hirdetésben is használt német Dell Precision M4700-at kínálnak elfogadható áron. Szeged van hozzám legközelebb, egy elekes007 nevű felhasználótól vettem egyet márciusban itt a hardveraprón, személyes átvétellel.
3,5 éves volt akkor a gép, i7, 16 GB RAM, Quadro K2000M, az aksi bírja vagy 8 órát ... mit mondjak, hasít! imádom!
már M4800-asokat is hirdetnek, most azokon járt le a 3 éves garancia, a német lecseréli (elképzelni nem tudom mire? meg minek, gondolom megtehetik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest