Keresés

Aktív témák

• Sir Fisher

tag

válasz HiperG #3 üzenetére

Köszi HiperG!!!
    Egyébként az Athlon XP 2200+det mennyire tudod felhúzni? Mert, ha nem nagyon haladja meg az én 2 GHzen járatott 1700+om (nem veszek új procit), akkor lenne pénzem ATI 9600PROra.
    És mivel hűtöd a procit, ha tuningolod?

• Sir Fisher

tag

Üdv Mindenkinek!

Sikeresen összegyújtöttem egy kis pénzt, amit - szokás szerint - a PCm fejlesztésére költeném. A konfig a következő: EPoX 8RDA/AMD Athlon 1700+/SPIRE FalconRock II/2*Hynix 333MHz/256MB CL2.5/Inno3D GeForce 3 Ti200 64MB/Maxtor 80GB 7200rpm/SB LIVE! 5.1/Toshiba SD-M1712 DVD/LG 32*10*40 CD-RW/Teac 1,44/AZONA 400W.
    Elsőre látszik, hogy a szűk keresztmetszet a VGA kártya. Elsőnek ezt száműzném, de mit kéne venni max. 30.000 nettóért. Gondoltam GF4 Ti4200 128MB TV-OUT (INNO, ABIT,ASUS), de felmerült bennem néhány kérdés.
    1. Ennél a kártyánál is úgy van - mint a GF3 Ti200nál - hogy a 64MB jobban húzható és gyorsabb memóriával van szerelve?
    2. Olvastam a tesztet és láttam milyen jól szerepelt. Ha ezzel a futatnék DirectX 9.0-ás játékokat és kikapcsolnám azokat az effekteket, melyek a DirectX 9.0 újításai, akkor végülis gyors lenne a játék?
    Talán beleférne a keretbe 1 ATI9600 is, de nem tom ez mekkora előrelépés lenne ennyi pénzért.

A következő a proci, amit 2200+ra cserélnék. Ezt a 1700+ os példányt 2000MHzn sen stabilan járattam ( B magos, de ''csak'' steppig: JxxxB). Szóval a 2,2es Athlon is ilyen jól húzható (B magos AxxxB stepping), vagy ugymond a gyártási technológia htárai úgy is a 2 - 2,2 GHz körül vannak? Ja és ezt tudná-e hűteni a SPIRE FalconRock II, mert nagyon megvagyok elégedve ezzel a hűtővel.

Végül a CD írót cserélem: Teac vagy ASUSra gondoltam.
    ui.: Légysz ne írjátok, hogy használjam a forum keresőt, mert 36kb/sec modemmel nem valami öröm netezni.

Előre is köszi mindenkinek a hozzászólást és a segítséget!!!!

Aktív témák