Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Aktív témák
-
Sir Fisher
tag
Üdv Mindenkinek!
Sikeresen összegyújtöttem egy kis pénzt, amit - szokás szerint - a PCm fejlesztésére költeném. A konfig a következő: EPoX 8RDA/AMD Athlon 1700+/SPIRE FalconRock II/2*Hynix 333MHz/256MB CL2.5/Inno3D GeForce 3 Ti200 64MB/Maxtor 80GB 7200rpm/SB LIVE! 5.1/Toshiba SD-M1712 DVD/LG 32*10*40 CD-RW/Teac 1,44/AZONA 400W.
Elsőre látszik, hogy a szűk keresztmetszet a VGA kártya. Elsőnek ezt száműzném, de mit kéne venni max. 30.000 nettóért. Gondoltam GF4 Ti4200 128MB TV-OUT (INNO, ABIT,ASUS), de felmerült bennem néhány kérdés.
1. Ennél a kártyánál is úgy van - mint a GF3 Ti200nál - hogy a 64MB jobban húzható és gyorsabb memóriával van szerelve?
2. Olvastam a tesztet és láttam milyen jól szerepelt. Ha ezzel a futatnék DirectX 9.0-ás játékokat és kikapcsolnám azokat az effekteket, melyek a DirectX 9.0 újításai, akkor végülis gyors lenne a játék?
Talán beleférne a keretbe 1 ATI9600 is, de nem tom ez mekkora előrelépés lenne ennyi pénzért.
A következő a proci, amit 2200+ra cserélnék. Ezt a 1700+ os példányt 2000MHzn sen stabilan járattam ( B magos, de ''csak'' steppig: JxxxB). Szóval a 2,2es Athlon is ilyen jól húzható (B magos AxxxB stepping), vagy ugymond a gyártási technológia htárai úgy is a 2 - 2,2 GHz körül vannak? Ja és ezt tudná-e hűteni a SPIRE FalconRock II, mert nagyon megvagyok elégedve ezzel a hűtővel.
Végül a CD írót cserélem: Teac vagy ASUSra gondoltam.
ui.: Légysz ne írjátok, hogy használjam a forum keresőt, mert 36kb/sec modemmel nem valami öröm netezni.
Előre is köszi mindenkinek a hozzászólást és a segítséget!!!!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Delta Force (2024)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest