- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
VGA: GF4 Ti4400, Radeon 9600pro. a 64Mb-os ti4200-őt felejtsd el mégha esetleg jobban is húzható mint a 128Mb-os verzió. Ne ez vezéreljen amikor vásárolsz. Hiába jobban húzható, a 64Mb édeskevés lesz, ha a jövőre is gondolsz...
proci: 2200+ felejtős, pár ezressel többért van 2500+ is, és az már Barton magos, mig a 2200+ Thorton vagy T-Bred, pontosan nem vágom, lehet van mindkettőből ilyen, ha nincs akkor T-Bred. a Bartonok tovább birják, a 2500+ procit sok esetben lehet 3200+ környékén járatni, sőt még fölötte is. annak járj utána hogy a Falconrock II meddig viszi a procikat -
válasz
Sir Fisher #8 üzenetére
Hi!
Igaz a Gf4-re is, hogy a 64MB-os változatokat sokkal jobban lehet húzni, de azok a kártyák lassan kimennek a ''divatból'':) Inkább keress vmi jó, és olcsó ATI kártyát!:DDD -
HiperG
addikt
válasz
Sir Fisher #8 üzenetére
De:
Ne vegyél azt...
Hosszútávra nemjó...
Inkább 9600 vagy annak a pro változata -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Szvsz procira ne költs, inkább az arra szánt pénzt is a vga-ra forditsd (Radeon 9600 Pro recommended). Szinte alig hozna javulást.
Amúgy a Falconrock II.-vel én egy 2400+t hütök elég jól, igaz, nincs húzva. -
HiperG
addikt
válasz
Sir Fisher #4 üzenetére
Nekem csak csak egy KxxxB szériájú 2200+ om van ez nem valami nagyon húzható, 11,5x166 elment simán e fölé nemis mentem de 12x166 már nemment gondolom üveghang 2 között van...
Ja izé hát a hűtőm se egy tuninghoz termett: egy GlacialTech Silent Breeze II...
De szerintem neked a géped leglasabb eleme a VGA úgyhogy inkább akkor azt vegyél...
Vagyha ragaszkodsz procihoz akkor keresd az AIUHB szériát :DD
Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest