Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
A LANGUAGE változó tutira nem a lokál része, annak szerintem ''hu'' elég. Sőt, nem is tudom, létezik-e egyáltalán ilyen változó. A LINGUAS az, ami egyes programoknál megmondja, milyen nyelveket kell telepíteni, de annak is csak kétbetűs kód kell.
A ''locale -a'' mit ír ki? Szűrj a hu szóra. Lehet, hogy nem is létezik utf8-as lokálod.
Akkor vagy a glibc-t emergeled újra, és megadod helyesen, milyen userlocale kell (vagy hagyod a fenébe, és elkészítteted az összeset), vagy a localedef-fel csinálhatsz. Ezt nem tudom, hogyan kell használni, valamikor a neten találtam egy leírást.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest