- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2568 üzenetére
Ningguangról egy kis leírást adhatnál. Mire érdemes fejleszteni, milyen artival, ilyesmi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ghostface
senior tag
Én nem olyan régóta játszok(50-60-as karakterek AR35), nem tudom mennyire releváns a véleményem, de nálam Albedo nagyon jól működik. Csapatomban ott van Noelle is, így megvan a geo resonance. Minden harcot Albedoval kezdek, lerakom a virágot aztán Razor, vagy Xianyan skilljét használom, és így folyamatosan van mindenkin valamilyen pajzs, tele van a föld kristályokkal, ráadásul a virágot elég jól lehet pakolgatni sűrűn, és így a Burst képessége is nagyon gyorsan újratölt.
#2571Mike
Ha ez az a harc dragonspineban amire gondolok, akkor figyelni kell folyamatosan a kis melegítő oszlopokat, mert állandóan változik, hogy melyik működik... és igen ha leverted a két robotot akkor jön a harmadik nagy.Ezt a kardot is tudom ajánlani ha megtaláljátok, Phys. dmg-t ad, nekem több mint 200 ATK-t dobott Xianyanon:
PSN: Nifty_Ghostface
-
wandor0930
aktív tag
Engem Ganyu nem érdekel, van már íjászom is meg jegesem is.
Albedo érdekesebb, szintén Ningguang mellé, de a Geo bónuszt ugye pajzs alatt kapják szóval én olyanban gondolkodom akinek a képessége pajzs mint Noelle vagy Zhongli hogy ne legyek csak a kristályokra kényszerítve, szóval őt is elengedtem.
Xiao meg meglátjuk milyen lesz, szeles karim még nincs, és bár ő sem az az igazi szeles - nemtudom hogy tud-e reagálni bármilyen elemmel is - egyenlőre nekem tetszik.
Viszont nekem igen messze van a pityem is 10 vagy 20 nyitásom van, illetve legutóbb én Childét kaptam szóval garancia sincs úgyhogy gyűjtögetek serényen, szerencsére ő még később jön csak úgyhogy van időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest