- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Egyszerű, hoyolabon a traveller's diaryban lehet megnézni mennyi primót szedtél össze havi bontásban. Általában 6-8 ezer között ingadozik, Januárban 7 ezer volt pl, február és március 5000 alatt van nekem, pedig egy eventet vagy abysst sem hagytam ki. Pár napi logint kihagytam a két hónap alatt, de az is csak max pár százra adódik össze.
-
F34R
nagyúr
-
xeon forever
addikt
Ne felejtsd el, hogy most nagyon kis szerepet jaccik a vilagbol a video jatekos ipar. Ez mostnemakovid....
Nekem van/voltukran/orosz a friend listen aki a (firestarter) ota nem jelentkezett....
//((Egyik nap total ki voltam akadva, hogy ez nem az az erzes, lehet esetleg megcsinalta a waifujat, hanem lehet soha tobbet nem csinal/csinalunk semmit& nem tudom))//
Szerk:
Genshin friendliströl beszéltem.Nagyon szerk.: Tech otakus save the world.
-
F34R
nagyúr
Nem. Nem volt megadva pontos patch release mikor erkezik. Es mivel 2.7-ben Chasm igy 2.8 vagy nagy valoszinuseggel mar 3.0 lesz.
#10299 xeon forever
Az a Chasm volt.Most mar latom Venti rerun lesz, igy azt szerintem skippelem. Yoimiya megintcsak kerdeses,
Yun Jin es az R5 Rust nelkul.Nem tudom elhuzzam-e Yalen-ig vagy mi legyen.
-
vakablak93
őstag
Jó neked, nekem a Pale Flameből még egy értelmes sincs, pedig mióta megvan Eula már... Mintha el lennék átkozva azzal a domainnel.
Qiqi physical DPS? Na ez új nekem, egy haveromnak megvan de az övé healer, annak nem semmi, beválhat DPS karakternek is? Vagy ez amolyan poén dolog hogy ha már valahogy lehetséges akkor megcsinálod? Mit vársz tőle amúgy ha sikerül összehozni?
-
Shiro
senior tag
Közben meglett a többi is.
12-1
A: Kokomi-Fischl-Yae-Beidou
B: Ganyu-Benett-Xianling-Zhongli12-2 és 12-3
Ei-Benett-Ganyu-Xianling
Yoimiya-Xingqiu-Yun Jin-Zhongli
Őszintén, de igazán engedélyezhetnék a karakter menedzsmentet az Abyssban, mert az idő nagy része azzal ment el, hogy ki-be lépkedés mellett rakosgattam az artifacktokat és a fegyvereket egyik karakterről a másikra. -
-
F34R
nagyúr
Aranyfarkira azert kell nagy dps hogy ne erje el a shielded statet. A levegobe tudod csapkodni ha alacsonyabban repul. Alternativa lehet meg a catalyst vagy a bow. Pl Ganyu Melt team. 12-3 egyertelmuen AoE. Xiao, Itto, vagy Ayaka de csak akkor mikor fuzionalnak. Tobb otletem nincs.
-
-
F34R
nagyúr
de varjal PC-t adnal a kezebe mar regen kisutne a 36* a kepernyot
El nem tudom kepzelni mit muvelne vele.
Mikor kijott a patch az egesz Archon questet es Yae storyjat is telefonon toltam le, meg aznap eleg sok domaint es miegymast. Tiszteletem neki, sokaig nem birnam csinalni. -
Sordoran
addikt
Ezért rakom automatára, mert néha tényleg sokkal bővebb a szinkron (avagy hosszabb) mint az angol felirat alapján gondolnám. Sajna volt már hogy bugot okozott, és mikor a traveler megszólalt magától átugrotta. Ami amúgy zavaró az átvezetőkben, hogy elején még mozog a szájuk, de ha hosszabb, több mondatos szöveget tolnak, egyszer csak megáll. Hang van, de a szájuk mozdulatlan. Ezt nem tudom hogy nem szűrik ki, vagy csak nálam ilyen?
-
F34R
nagyúr
Ezt sejtettem, irtak tobben is hogy egy C6 Fischl jol kiepitve pariban van vele.. Persze itt Yae meg skalazhato a Constellationokkel stb... Off field egyertelmu hogy jobb az altalad emlitett ket karakter. Viszont en a try es a Quest alkalmaval probaltam csak ki.. Az elemental skillje egyebkent nem rossz, talan Ganyuehoz hasonlitanam elkerulesi manoverkent (itt ugye meg novelheto a totem szama es a sebzes idotartama is mas ) Ami nekem furcsa, hogy a charged attack eleg lassu, de mivel telon toltam napkozben majd csak estefele tudom jobban szemugyre venni. A fizikai sebzest novelte? hat Monat legtobben amugy is buff supportnak hasznaljak igy szerintem az hogy a settet ki tudja hasznalni annyira nem meglepo.
-
jonnyjoker01
veterán
Basszus teljesen elfelejtettem az Abysst, meg úgy ambloc belépni egész nap
Még első nap elmentem 11-3-ig 27 csillaggal, ma akartam megcsinálni az F12-t az update előtt de teljesen kiment a fejemből mert közben jött egy hatalmas Cyberpunk 2077 patch
Mindegy, -150+90+60 primo, majd a maintenance kompenzál
-
-
F34R
nagyúr
neztem egy reddites postot, oke hogy general shardot de az a pajzs sosem lesz olyan eros mint egy dedikalt karakter akki erre lett kitalalva. Arrol nem is beszelve, hogy a defje alapjan szamolt bufftol is bucsut mondhatsz. De probald ki marcsak azert is hogy lasd a kulonbseget.
-
F34R
nagyúr
Ha Normal modon epited fel akkor az utolso mondattal teljesen egyetertek. tehat buildeled a huskal def-re, ahogy azt kitalaltak, ugyanez Yun Yin, Xingqui vappel easy win. Az elemental mastery-t tovabbra sem ertem mi szandekod volt vele.
Annak az 50k chargednek szerintem orulj. Normal esetben meg 15k? 50 crit rate es 200 crit dmg kb. az mar jonak mondhato.
-
F34R
nagyúr
semmennyire.. azt hittem shattered Zhonglit akartal epiteni... Gorouban egy buffot latok ami a Def es Geo karaktereket tolja... ha obelolo EM-t akarsz csinalni akkor megolod a karakter lenyeget.. Es mivel ugye Geo elemi reakcionak bucsut mondhatsz. egyedul a shatter effect miatt lehet kiprobalni.
#9898 xeon forever
A full EM az full EM, egyszoval minden artifact elemental mastery beleertve a fegyveret is.. a tobbi eset max hybrid es nem effektiv. Tovabbra is azt mondom azt kell EM re kibuildelni aki ebbol profital. Sucrose, Venti, Kazuha, Lisa, Sayu, poennak Shogun. attol hogy egy setet ratolsz meg valami nem lesz Elemental mastery. -
xeon forever
addikt
Nálad mit jelent a Full EM?
Én most olyan csapatokat kezdtem kiépíteni ahol Hp-Atk-EM-(karakterhez tartoxo elem)-CR // ja es mindig a karakterhez illo szettrol van szo.
Igy 4 kulonbozo elemmel mindenki mindenkinek az elemevel reakcioban van.
Innen kivetel Kazuha neki Crit Rate helyett EM van.
Ez csak fun play nem a 36* a cel. Szeretem nezni az elemi reakciokat. -
F34R
nagyúr
Hu Tao, Xingqui, Xiangling, Bennet elso fele.
Masodik Ayaka, Barbara,Rosaria, Kazuha.
Floor 1 es 2 meglett 3* Meguu Kenkinel meg megforditottam, es legyalaztak Hu Taoek.
Mindegyik 7:00-nal allt meg. Szoval hajszalon lett csak meg.En nem gyujtogetem, elerte azt a jatek hogy nem birjam.. Es sosincs eleg primogenem mert nekem 50/50-re talan egy karakter volt csak. mindig lennie kell 20k primonak, az alatt nincs is ertelme wishelnem. most kemeny 160 van.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ganyu tol 20K+40K AOE bármi nélkül messze nem tökéletes articcal 2,5 secenként
Bár elég közel vagyok a Pityhez, szóval én Yaere mindenképp rámegyek, azt a 20-40 wisht megérné (50 körül járok)...ha meg bukom az 50et, akkor meg 100% Kazuha, szóval nagyon rosszúl nem tudok járni -
jonnyjoker01
veterán
Persze oké bármilyen karaktert lehet DPS-nek használni, de amíg Itto 30-40k-kat üt (egyenként) vagy Hu Tao 60-70 ezreket charged attackol akkor nem életképes 10 ezres DPS-el szórakozni... És itt ugye még probléma, hogy reakciókkal nem lehet ezt nagyon feltornázni mert electro...
De overworldbe tök fun lenne azért használni, ott elég ez a sebzés bőven sőt... Nem tudom nagyon filózok még rajta
-
jonnyjoker01
veterán
Fun fact az első béta iterációban Lisának jobb volt az auto attack sebzése, mint neki
Bármilyen csapatban E/E/E és ult lesz használva rotációkban. Nagyon passzív karakter szegény, sokan mondják Electro Albedo mert kb igaz is, csak nem elég egyszer elnyomni az E-t. Az én (electro) mágus vágyam egy ningguang vagy yanfeihez hasonló 5 csillagos verzió nagyobb sebzéssel, aki köré supportokat kell építeni és nem maga a support.
És akkor erre rátenne egy lapáttal az EM skálázás hogyha azt jobban előtérbe helyeznék mire ténylegesen kijön, egy darab EM artifactem nincs, arra pedig 0 kedvem van hogy nekiálljak artifact farmolni a nulláról.
-
-
Sordoran
addikt
Jó elmélet, tetszik, biztos van benne igazság. Nincs nagy eltérés a szobor iránya és a város tájolása között, szóval akár el is rejthették volna ezt az egészet. Így viszont akarták, hogy valaki rájöjjön, és a közösség elmélkedjen rajta.
Ma az alábbi videóba futottam bele, ez is tök jól kidolgozott részlet (Itto egy oni, aki nem ismeri/látogathatja emiatt a shrine-okat, és Yae Miko nevét se tudja ezért). Imádom, hogy ilyenekkel telepakolják a játékot, adnak neki egy valósabb, lélegző világ érzést. -
F34R
nagyúr
Ezt a sracot mar lattam discordon.... Ameddig nem lattam az team compot addig megeskudtem volna hogy C4-es Jean-je van.. (mert az mindent magyarazna : de valoszinuleg a VV artifact a kulcs.) nekem meg talan szarabb is a rate-m Xinquin de a burstje nekem is tud ennyit. Meg hat vannak olyan dolgok amiket nem lehet megmagyarazni.
-
jonnyjoker01
veterán
Ikreknél én quickswap teamet ajánlanék iFramek miatt, ha megvan Zhongli akkor legyen ott ő is, mondjuk Bennett - Xiangling - Xinqiu - Zhongli. Zhongli hosszú E-je le tudja rombolni a falakat könnyedén.
Sárkányfarkasnak full geo csapattal mentem neki, nem nagy kunszt így a boss. Le kell vinni kb fél HP-ra, a pillárjait geo támadásokkal lehet a leggyorsabban lerombolni, utána a földön fog feküdni és ki lehet végezni.
Más: Enkanomiya world questjei eléggé szívszorongatóak. Ajánlom végigolvasni és nem skippelni, tényleg érdekesek. Az archon quest se volt rossz, eleje nagyon gázul indult szerintem de érdekes lett. Egyre sötétebb irányt vesz a Mihoyo sztori oldalról ami nagyon bejön nekem.
Az új event questjénél pedig Ying'er hozza a megszokott szintjét
Ying'er: Now, the making of ancient perfumes is quite the delicate process. Ying'er: Think of your movements as a lover's caress. Gently peel the bud open, remove the petals, and stack them with care. Ying'er: Thinner petals on top, thicker ones below, leaving appropriate gaps between each, then mash them... Ying'er: Don't grip your mortar and pestle too tightly. Loose wrists, steady rhythm. Up and down, up and down... Ying'er: Wait until the petal sap has oozed out and the base of your mortar and pestle are moist before speeding up. Timaeus: Uh... *cough* Timaeus: Ms. Ying'er, I must say that your choice of words is most, ah, unique! Nonetheless, I understand what you mean. -
F34R
nagyúr
Van egy dolog ami sztem hibas ott. En is szoktam olvasgatni kommenteket mert nemelyik eleg goldie. Az hogy ugyanugy irja resistnek a Geo kutyunal, a Pyro meg mindkettovel kuldheto. Gyakorlatban meg is azt latom hogy a sajat elementjevel basszak szet oket.
12-1 Side A 2x 795K HP + 3x 273K HP
Side B 1x 795K HP + 5x 273K HP12-2 Side A 2x 613K HP Geovishaps
Side B 3x 1.2M HP 3x Kenki12-3 Side A 1x 582K HP + 1X 416K HP + 1X 970K HP (4hp RIFTHOUnd)
Side B 1x 643K HP + 2x 333K HP + 1X 970K HP (4hp Geo Rifthound) + Geo waveNah most ezt 36* ozni en nem fogom az kurva elet. A 2.4 es Abyss meg etto is durvabb lesz allitolag.
-
Sirandrish
Topikgazda
Az oké, de nem mindegy hogy egyszerre jönnek, vagy 2 hét különbséggel
Kazuhát nagyon akarom, szóval rá úgy kéne menni hogyha bukom az 50et, akkor is meglegyen, de ha Yae jön hamarabb és rá elmegy X primo, akkor Kazuha-ra már nem marad elég. Kivéve ha Yae-nál bukom az 50et, mert akkor fix a Kazuha..
Persze ha egymás után jönnek egyáltalán..
Én jobban örülnék ha Kazuha jönne először, majd két hét múlva Yae -
Sirandrish
Topikgazda
-
Dewri
aktív tag
Barbara-Gorou-Xiangling a 3 kiemelt 4* most... 1 Gorou nekem is esett szerencsére, így legalább meglett. Albedo miatt most 50% van Ittora, de nyilván nem jön össze 2 nap alatt már. Nálam utoljára Eula lett meg 34 wishből, azóta valamiért minden 75 fölött jön sajnos (Yoimiya 75, Hu Tao 80, Albedo 79, Tartaglia 82, még volt egy Keqing is 83)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest