Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11324 üzenetére
Bocsi 😅, mániám hogy beceneveket adok nekik.
Szájas' az pont Hu Tao, mert be nem áll a szája és a bátyóval dumálós animaciója miatt adtam neki ezt a nevet.
Nekem 2 DPS-em van illetve 3 de Eula mostanában csak van.
Hu Tao és Ganyu, hozzájuk gyűktögetek supportokat lényegében.
Alapvetően csak azon agyalok hogy Hu Taohoz megérné-e majd húznom Yelanra, ennyi az egész. Alapvetően ha Yelan egy Xingqiu 2.0 akkor a kérdés Xingqiuhoz képest mennyit dob neki, mert Singcső talonban van nálam a Beidou-Raiden duó miatt, nálam legalábbis azok ketten többet érnek.Ez az oka a tanakodásnak nálam
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11321 üzenetére
Köszi neked is
, ez esetben Szájas mellé meggondolandó, viszont az kizárt hogy nekem konstik is kijöjjenek hozzá, annak is örülhetnék hogy ha C0 lenne...Márpedig nekem inkább supportokra van szükségem.
Ezen gondolkodnom kell rendesen. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11311 üzenetére
En 40-en Vapet lattam, 54k volt Bennet Buffal. Viszont a Burst DMG-el meg nem vagyok kibekulve... eleg hitvanyak nekem is az artik rajta.
Heizo vagy kicsoda, jah el is felejtettem... Akkor kell neki C6 mire faszanyos lesz.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11309 üzenetére
Ugyszinten.... csak a pityt vesztettem...
70-dik huzas... Elofarmoltam ra, igy most 80-as 1-8-8 valamilyen artifactokkal de mar most jobb mint Xingqui es eleg badASS
Nekem Anemo box guy nem jon be annyira, varok a banner vegeig oszt majd eldontom kell-e o vagy Xiao. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11279 üzenetére
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11270 üzenetére
Most ugye csak trollkodsz?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11270 üzenetére
Majdnem jól írta. A cégnév lett cognosphere, oda fizetsz dodot, a kiado lett a hoyoverse ami meg mindig kinai szekhelyu, mivel ott dolgoznak a programozok.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11234 üzenetére
hű én nem játszom ennyire tudományosan, de érdekes volt, köszi!
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11228 üzenetére
Írj, szívesen elolvasom
-
kory24
őstag
válasz
jonnyjoker01 #11228 üzenetére
Értem köszi, akkor egyelőre kihagyom
Venti tetszik amúgy.
De így se győzöm karikat fejleszteni, még Venti artifakjai se nagyon vannak meg, közbe meg kinyitottam Ayakát és őt is kéne fejleszteni meg ott van még Bennett, Xiangling is.
(De tervbe van Diona is majd Ayakához)Csakhát ezek az artifakt domainek....., ma is voltam 8 kört condensedd-el és 1 jó arti se jött, talán 1 ami felrakható. Nagyon kevés ez a resin...
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11194 üzenetére
Kazuha rerun mikor lesz, azt olvasd ki a gömbödből
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11202 üzenetére
Jo persze... akkoris neha ugy vesszuk ezeket a prognozisokat mintha az eletunk mulna rajta.
-
xeon forever
addikt
válasz
-
F34R
nagyúr
válasz
13 napos a 2.7 ? sztem ez kotsogseg. Yelan storyt tudok elkepzelni meg egy Itto rerunt ennyi ido alatt. es akkor no new content. 2.8 meg ujdonsagokkal.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11190 üzenetére
Ó, én meg azt hittem, hogy 14 naponta, vagyis patchenként háromszor.
---
Ha sikerül kikerülnöd a támadásait, akkor kb 65 másodperced van másfél millát sebezned. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11183 üzenetére
Ha rateszik a Kazuha rerun banerre akkor a pöci feláll
-
Shiro
senior tag
válasz
Karate boi! Egy kicsit kár hogy pont bogarakat kell neki gyűjteni, valahogy ez Ittonál sem ment zökkenőmentesen, de hát na majd idővel összejön.
---------
Azt észrevettétek, hogy az Abyss frissítés most 2 nappal tovább tart, szóval gyanús hogy június 1. már jön a 2.7 -
Mike
veterán
válasz
ez elsőre jópofa
-
F34R
nagyúr
válasz
Ez mi a penisz ?
es meg csak nem is elemental skill vagy burst
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
A kis léghajlító.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11181 üzenetére
Pedig jópofa lenne :)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #11172 üzenetére
Az oldalán fityegő bökő alapján gondoltam hogy talán kardos, és akkor Kazuha 2.0 (avagy butított, mivel elvileg 4*-os lesz). Annyira nem fogott meg, úgyis az a kérdés ki lesz vele banneren. Kazuha várós, de két anemo sword együtt kizárt. Ha valóban catalyst akkor még talán. (persze lehetnek egymás után is majd)
Mike: Nekem fijúnak tűnik, de majd kérdezzük tőle minek vallja magát.
Amúgy így hogy bemutatták következő karaktert, esélyes hogy héten jön a stream és csak 3 hetes csúszással érkezik 2.7 majd. Valamit olvastam, hogy talán rövidebb is lesz 2.7, de nem nyitottam meg cikket, nem tudom van-e valós alapja ennek.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11161 üzenetére
Dikk
igazabol tudom mi hianyzik a kepletbol. Egy Artifact nem megszokott rajta de mokidik a vape legalabb.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11156 üzenetére
Szép.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mi kell ahhoz?
-
F34R
nagyúr
válasz
waaatt? Lehet ideje lenne hasznalom ezt a toolt.
R5 Dragonsbane, viszont nincs CW-em csak Shimenawa
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11149 üzenetére
Hát nem tudom...gyűlik!
Pedig hónapok óta csak a "kötelezőt" tolom le.
2.0 óta nekem Raiden, Hu Tao, Itto, és Kokomi.
Ugye Venti banneren is húztam, de őt nem kaptam meg..
90re viszont már szinte senkit se húzok...szerintem nem éri meg. Utolsó ascendet összerakom, de 80on hagyok általában mindenkit. Bár ha most 3 karit felrántanék 90-re, még akkor is 2K körül lenne az exp könyvem -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11149 üzenetére
En nem koronazok, csak indokolt esetben.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11140 üzenetére
Konkrétan leyline-okat sose farmolok, csak mikor duplázó van (2 év alatt talán 3 olyan volt).
Még a heti 20at is reward nélkül csinálom meg
De lehet most ráfekszem kicsit hogy az 50M meglegyen mire elkezdem elégetni -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11140 üzenetére
Ez is ilyen whale achi
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11137 üzenetére
En is 2 millarol tornasztam fel. BP es Event rewardok. meg persze sokaig nem huztam senkire, csak farmolgattam artikat stb.. minden nap.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11137 üzenetére
Milyen achievment?
Húzok én mindenre ami érdekel. Venti bannerre is húztam, a mostani fegyverbanerre is..
Most Kazuha várás van..igaz, már vagy fél éve -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11085 üzenetére
rerunokbol nem kell egy sem? en kicsit dendroval skeptikus vagyok, biztos varok meg a karakter pull-ra. olyan szempontbol en is orulok, hogy addig is gyulik prinyo.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11076 üzenetére
Akkor jol gondolom hogy csak par het csuszas lesz? vagy azt meg nem tudni? mind1 Yelan vagy aki jon garantalt.. mar csak azt kell eldonteni ki legyen az.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11076 üzenetére
Akkor nagyon fognak sietni, ez túl bőkezű így hosszútávon.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #11067 üzenetére
ez mind szép és jó, de egy banner csere kb 3 kattintás, oké, tegyük fel nincs admin felület, akkor meg át kell írni a json config file-t., az is max 1-2 óra
max azt tudom elképzelni, hogy nem készült el még a banner grafika, és akkor aki bannert beállítja, kitörlte a lejárati időpontot, hogy akkor jól van b+ -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #11067 üzenetére
2.7 valószínűleg már 95%-ban kész, esetleg megteszik azt, hogy egy elnyújtott patch-et csinálnak belőle (3 banner, tehát 9 hét) és ehhez kell még kis idő. Így a mostani csúszással már előkészítik a 2.8 csúszását is, de alaposabban. (pl. ha most jön Yelan után két rerun banner, akkor nem egymás mellett, hanem egymás után lesznek, és tolnak be töltelék eventeket mint most)
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #11045 üzenetére
Csapatokra is simán lehetne vagy 4 loadout...főleg mikor már 30 karaktere van az embernek, minden szirszarért menüzni kell...
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11032 üzenetére
Ja ez inglészül is van, amikor én mentem rá akkor konkrétan kínai volt.
Esküszöm kipróbálom... majd valamikor a hétenElkezdtem kicsit máshogy megközelíteni a dolgot. Alapvetően nem feltétlen kell kell a tökéletességre törekedni. Jó példa erre a múltkori Ayakás bejegyzésem, miszerint végre megvan az 5 csillagos CritDMG Circlet és 15%-al többet sebez, de igazából bőven erős volt a 4 csillagossal is.
Meg persze ott van az is, hogy baromi drága az artifact farmolás és ahelyett, hogy megcéloznám a "legjobbat", elkezdtem egy kicsit másképpen megközelíteni a dolgot, amire két példám van most jelenleg:Albedo. Neki tök jó a Husk, de az jó lenne Ittounak is. Szóval mi lenne, ha Albedo inkább egy Tenecity szettet kapna. Bár lehet nem lenne olyan jó, de frissíteni akarom Eulának a Pale Flame-et, szóval ott esni fog pár Tenacity is.
Ha már vagyok olyan elvetemült, hogy "mind" a 46 karakteremet szintezem, akkor esetleg
Yanfeinek össze lehet rakni egy Wanderer's-t, ahelyett, hogy elkezdenék a Crimson Witch-el szenvedni. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11038 üzenetére
Az kizart, mert szarabb piecet valasztott ki. Azert nem ertem hogy jon ki ez az optimalizalas. Ezt mondjuk honapokkal ezelott neztem, nem tudom azota updetelodott-e vagy volt javitas stb...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11036 üzenetére
Pl optimalizalni akartam charged attackra Ayakat... es tok olyan artifactokat ajanlott fel amik sehogysem jok neki. Vagy a burst dmg-re akartam ramenni akkor sem volt koszonoviszonyban sem vele.
Upcoming karakterekre amugy sem szoktam szamolgatni, GO helyett meg inkabb letesztelem, gyakorlatban derul ki amugy is. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11032 üzenetére
Ezt en is hasznaltam, kepeket is kimenti ha kell... viszont az a resze ennek a GOx- nak az a nem mukodik hogy artifact buildeket rakjon ossze. Legalabbis azt nem jol csinalja
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11029 üzenetére
Te nekem ez irtó macerás...
Állítgassam a felbontást, scannelgesem egyenként az artifactjaimat, amiből úgy is tudom, hogy kinek melyik a legjobb...
Lehet csak egyszer kell végigszenvedni, de majd a akkor, ha megint lesz pár nap szabadidőm, addig meg megoldom egy zsebszámológéppel. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11013 üzenetére
Mondjuk nekem az a 60% DMG buff nem tűnik túl sokak, főleg ha már van 150% a karakteren.
Találtam egy videót. (3 másdoperc alatt
)
https://www.youtube.com/watch?v=Gmvsx4_b6UoVan 797 Base ATK
Feltehatőleg az artifactokból kap egy legalább +100% ATK bónuszt, (1594)
+Plume (+311) = 1905
+Adeptus Temptation (+372) = 2277
+Benett (Azenyém kb 1350-et ad) = 3627
A Videóban van 4000+ ATK. Lehet Sub Statokból jóval több volt, mint 100%, de akkor honnan jött a 215%ER és a 474 EM.
Oké fogadjuk el, a 4065 ATK-t.Hydro DMG
215,5% ER -> 43,1 Hydro DMG
Goblet 46,6% Hydro DMG
Widsith R5 96% Hydro DMG
Streaming Oil +25% Hydro DMG
Összesen 210,7=Burst DMG (Gondolom a EotSF-et használ)
215,5% ER -> 53,9% Burst DMG
Mona Burst + 60%Összesen 324,6% DMG bónusz
Van még 255% CritDMG.
és 796,32%-os Talent Modifier4.065*4,246*3,55*7,9632 = 487.929
Vaporize x2 = 975.858
A 474 EM 72,6%-al növelia sebzést idáig 1.684.330
Ezt osztom 2-vel az ellenfél DEF-je miatt. 842.165
Valami még mindig van a háttérben ami miatt 1 millió felett sebzett.
Ja tényleg Sucrose...
De nézzük reálisan a Widsith passzívja miatt legfeljebb 30 másodpercenként lehet 1 milliót sebezni. Ami nem is biztos, hogy a DMG bónuszos lesz.
Csak 24% Crit Rate volt, így ezzel is jó nagy szerencse kell.
Az Abyssba nem vihetsz kaját.
Reálisan nézve az az 1 milliós sebzés nincs 15K DPS, ami iszonyat kevés.Köszönöm szépen, tehát nem éri meg Monába sok energiát fektetni.
#11014 kill_switch
S még macerás is. -
F34R
nagyúr
válasz
Amit a kinaiak csinalnak az tipikus asian things... de valoszinu hogy tobbet koltenek artifact farmolasra mint amit a topik karakterekre osszesen...
szoval en azert a buffon kivul az artifactoknak, a fegyfereknek ds a foodbuffnak koszonhetik.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Annyi kis kiegészítés, hogy Mona Q-ja után kell várni ~3-4 másodpercet, utána kell rácsapni pl Benettel, akkor jön a nagy sebzés.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #11010 üzenetére
Én múltkor csak poénból újra végig vittem a Mondstadti Story Domaineket.
Temple of Wolf. (bár sajnos értékcsökkenést láda volt.)
Illetve még itt a 0:43-nál a láda:
https://www.youtube.com/watch?v=nfWSevwu8IM
---------------------------------------------------------------------------------------------
más
Kiszedtem a boltból Xiaonak a Blackcliffet, ezzel 2%-al megelőzve Ayakát, neki lett a legnagyobb CritDMG-e. Bár az a 231% rendesen elmarad attól, amit xeon forever hozott össze a napokban.
De ennek ellenére kezd tetszeni a karakter. Határozottan.
Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy felhúzom R5-re, de ahhoz akkor is további 20 wish-t kellene áldoznom, és csak 300ATK-et nyernék vele. Szóval inkább áldozok rá egy helyett két koronát.
A tegnapi Starsilver megy majd Eulának. Egy kicsit rosszabb, mint a Serpent Spine (amit pont neki vettem ki), de ahhoz meg alapvetően kötelező lenne Zhongli, szóval az Beidounál, és így legalább mind a kettő dizájnhoz illő "kardot" kap.S persze az alap banner besárgult ami egy Mona C4-et eredményezett.
Tudjátok hogy én 30 oldalas képletekkel optimalizálom a karaktereim sebzését, de Mona-t valahogy nem értem.
Ami természetesen annyit jelent, hogy lusta vagyok rendesen utána járni
Szóval áruljátok el légy szíves, hogy a fenébe jön vele össze az 1 milliós sebzés? -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11010 üzenetére
Ha nem lesz mit talalnod gyere at hozzam, kielheted keresesi vagyaidat
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11006 üzenetére
Komolyan gondolja.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11006 üzenetére
Ä semmi ilyesmi. __
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #11003 üzenetére
Crit dmg szinten most 290% igy. Crit rate viszont buko 12%
Ha odaut es betalal akkor rendesen. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #11003 üzenetére
Az is szokott rajta lenni
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #10983 üzenetére
A következő 10es wishem garantált, szóval nekem nagyon nem kell gyűjtögetni
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10976 üzenetére
Van B terv.
https://youtu.be/ZRXUGu3WQq0 -
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #10976 üzenetére
Sejtettem hogy csúszás lesz, mivel ma se jött bejelentés.
Volt már hogy átkerült vasárnapra, szóval ha holnap bejelentik streamet még bizakodhatunk. Kérdés hogy csak a stream szervezéssel van probléma, vagy maga a patch is csúszni fog, ezért késik. (az angolt szoktam nézni, az felvételről megy, nem tudom a kínai, amivel probléma lezárások miatt lehet az élő-e)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #10969 üzenetére
És akkor nekem írják milyen mázlis vagyok... Mit látok itt, Hu Tao 15-re, Itto 13-ra, Kokomi 3-ra, valamint 50-50 win-ek.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10966 üzenetére
Andrishnak ment vona'
Nekem megvan.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10960 üzenetére
Leszedték mire megnyitottam volna.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10960 üzenetére
Nagyon remelem, hogy nem ezt hozza le Mihoyo. Bar Snezhnaya-boy esetebol kiindulva sem lepodnek meg.
#10959 xeon forever
Uj Yaksha story Xiao-val, Yelan story... es sokan pletykazzak rerunt.
Masodiknal elengedtem vegleg, hogy majd kesobb biztos lesz Anemo DPS es potolom a hianyat... -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10913 üzenetére
Azert az derék.
Remelem jön az új terület kov updattel. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10888 üzenetére
Ha az eddig ismert Lore-ból próbálok szemezgetni és elmélkedni, akkor a Dendro akár a legerősebb elemnek is tekinthető.
Az egész Ley vonal hálózat ahonnan Teyvat lényei az elemi erejüket nyerik tulajdonképpen egy növény (=dendro). Vagy legalábbis akként nyilvánul meg.
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Dead_Ley_Line_Branch -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10891 üzenetére
Szerinted az elsok kozott jon?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Nagy spórolást nem végzek, örülök ha most meglesz Yelan és Kazuha is, utána a dendro archon az ami fix kell (mert archon, biztos jó lesz, és végre lehet csapatni 4 archon csapattal). Én valami támogató elemnek tudom elképzelni, ami önmagában hasztalan/gyenge, de más elemekkel együtt nagyon erős lesz (kissé hasonlóan a anemo-hoz, csak cc nélkül).
-
F34R
nagyúr
válasz
Mar megfontam a kotelet
Ezeket lattam, de konkretan meg dendro reakciot nem, se raw dmgt
. igy nehezen tudom elkepzelni. a geotol biztos jobb lesz ilyen szinten nery elvileg minden elemre hat es vica versa. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10875 üzenetére
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10812 üzenetére
Engine sztem ugyanaz igy elsöö ranezesre. Valoszinu mar nem csak minket huznak Hoyoversek, hanem engine licencebű is zsebelnek.
Oszt lassan jönnek a fekete zászlók a céges weboldalon---Kis Jet---Lee autopalya balesetben meghót be Kokomizva Pekingfellé.Ui Hoyoverse programozo.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10819 üzenetére
A játékra gondoltam ami már megjelent
[link]
De látom ennek más a címe.
F34R ez szerintem egy harmadik :) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10819 üzenetére
A Nanatsu no Taizai egy anime adaptacio (ami meg egy light novell vagy manga) ... amit emlit Mike az altalam jatszott Gatcha game... az Origin egy masfajta jatekmechanikat probalo game lesz, de a story az eredeti alapjan megy. Ugy hogy nekem eleg nagy spoiler az egesz.
-
Mike
veterán
válasz
szerintem a seven régebbi játék mint a genshin
-
F34R
nagyúr
válasz
En az elozo gatcha gameukkel jatszottam... az korokre osztott volt nem nott a szivemhez. Ez viszont jonak tunik.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10791 üzenetére
Azért úgy belegondolva egy kicsit gáz, hogy a virágrendezést értékeljük pozitívra.
Reggel megcsináltam a kardozós utolsó részét. Az már úgy meredekebben nehezebb volt mint a többi. Hard fokozaton még sem tudtam csinálni, de jutalmat valamiért megadta érte.
Kicsit összevetve a dolgokat. Lehet kb párhuzamosan haladtunk a Chasm felfedezésével, mert én is az éjszaka folyamán jutottam el azokra a helyekre, amikről csináltad a képeket.
S hát végre Fortuna is kegyes volt hozzám. (Kétszer is.) -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10791 üzenetére
Nagyjàból egyetértek veled. 99%
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10770 üzenetére
En is bementem mondom majd jol elszorakoztatom magam.. persze minden ott volt mar es csak parat rakhattam le... tiszta automatizalt. primoert megcsinalom de max annyi.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10755 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10723 üzenetére
Es van is Tartagliaja.
.
#10722 xeon
Mondtam hogy csinald meg a Sukokomont, abban van 4 szin es az egyik, hanem a legjobb elemental reakcios csapat. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10698 üzenetére
Amikor még voltak felkaru rablok akkor a kocsmaban bedobtam 50 ft-ot. Ha nyertem buli volt, ha nem akkor buktam 50 ft ot. Akkoriban 200 ft voltegy üveg sör.
Szerencsejátékozni csak a minimum befektetésswl szabad. Több pénzzel nem lesz több szerencséd, csak többet költesz. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10684 üzenetére
Akkor az kimondottan jobban ki van epitve nalam
Itto meg mindig sir egy crit dmg fejeskaposztaert. -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #10684 üzenetére
Komoly? Lehet rá kéne nézni
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10682 üzenetére
Ez a legfobb problemam... foleg hogy mostanaba a dps ek ugy jonnek hogy egy dedikalt supportot meg fel kell hozza huzni hogy mukodjon.
Itto - Gorou, Yoimiya - Jun Yin stb... -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01 #10620 üzenetére
Hát a 100%hoz elég sok zegzugba bekukkantottam én is
Persze én nem olvasok el semmit, csak spammelem a egér+space kombót -
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10588 üzenetére
Megnéztem párszor ki fókuszál kire. Chamber 2-ben SENKI SEM fókuszál rám, bárhogy ütlegelem őket...
Ebben a helyzetben, hogyan lenne működőképes az Ayaka freeze? Egyedül XQ-ra tudnék gondolni, mert mindenki másnak stacionárius a hydro applikációja. XQ viszont kinda foglalt az első csapatban vagy nem tudom.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10574 üzenetére
Kaeya?
egyetertek nagyreszevel... pl egy Melt Ganyu nem annyira egyszeru, vagy Yoimiya ha eldodgelsz mivel single target elofordulhat hogy mar egy masik ellenfelet soroz. A catalyst userek sztem ngyon elvezetesek pl Yanfeit en nagyon szeretem.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10550 üzenetére
Egyszerre látványos és unalmas. Valami elgurulhatott a fejlesztőknél, mert ez a csóka nem csak kulturálisan van megzavarodva, de a kitjét tekintve is.
Skill:
Jó sebzés főleg több ellenfélre, de ugyan azt a mozdulatot ismétli 16 alkalommal.
(Há te az három.. Nem csak egy!)
Tök jó hogy 0,375 másodperc alatt kardot ránt suhint egyet majd visszatolja a pengét a hüvelyébe. De minek kell visszatolnia? Ha azt kihagyná akkor csaphatna 26-ot 16 helyett?
Oké, hogy gyors, de minek ide a felesleges mozdulat?
Az egy ütéses kombójával oylan mintha megrekedt volna a fejlesztési fázis elején
Minek van a Normal Attack? Oké csomó karakternél nem használod, de itt egy viszonylag korrekt animációt cserélsz le egy unalmasra.
A 6/12-es felosztást sem értem.
Oké hogy a 6 másodperces töltés alatt aktiválhatod a supportok képességeit, de azok többnyire 12-18 másodpercig tartanak.
Yun Jin az tök jó support lenne mellé a gyors támadásai miatt de. Yun Jin Burstje 12 másodpercig tart és 15 másodperc rajta a CD Ayato pedig 6 másodpercig csapkod 12 másodperces CD mellett. Oké, több ellenél ellen így is felhasználható a 30 stack, de az időzítések akkor sincsenek rendben.
Miért nem lehetett Hu Tao, Yoimiya, Ei, Itto, Kokomi példáján megcsinálni?
Egy 9/18-as korrektebb lenne ha ragaszkodni akarunk az 1:2-es arányhoz.
Én simán a Normal Attackra tettem volna az Elemental Infusiont.
A Skill Attack animációból lenne egy egyszeri chargolható Charged Attack (0,5-1,5s)
S az eltalált ellenfelek és a töltöttség alapján kapná a HP alapú sebzés bónuszt, a területi hatást és esetleg akár Attack Speed bónsuzt is, meg valami vizuális hatást gyorsaság illúziójához. De akár egy időzítés alapú Counter Attack is lehetne, mint Beidou vagy Yun Jin esetében, hogy mégis csak meglegyen az a szamuráj feeling.
Megjegyzés:
Bárki bármit mond vizuálisan a Sacrifical Sword illik hozzá a legjobban.
Sőt 6/12 felosztást is módosítja 12/18-ra amivel jobban tud illeszkedni más karakterekhez.
Cserébe viszont lényegesen csökken az alap sebzés. -
Dewri
aktív tag
válasz
Nem csak a karakter unalmas, hanem a saját sztori is, amit kapott. Menjél ide, aztán oda, mindenhol végtelen sokat beszélgessél, mindezt jó hosszan... Aki szereti a történet részét, annak biztosan bejön, de aki nem, annak kínszenvedés...
-
xeon forever
addikt
válasz
Ayato paraszt. Sokan szeretik a traktorokat. En is. Szánt rendesen.
Ez egy auto atk game. Kulonben nyomnam az Elders Ringet. Melo itan a fasz9m akar idegeskedni.
Esetleg a gci kerdes. Animet azert nezel mert ugy akarsz elni?
( Nem, de jol esik a fantasy) -
F34R
nagyúr
válasz
En is igy vagyok vele.. es ez jobban tetszik mint Enkanomiya.. Elvileg meg egy 5* es egy 4* meg a rerunok es johet Sumeru. Sztem nyaron lesz meg Dodoco Island es azutan valamikor... igaz mennyire hot egyszeru a faszi
? Xingquit sztem max majd Yelan taszitja le a tronrol.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10495 üzenetére
Nekem meg talan annyi sem.. jol szamolod az artifact + 1-2 honap RNG tol fuggoen amit meg a karakterre tolsz. Ezert jo mondjuk egy par domain mert resin efficienct, ket karakterre is akadhat jo peace. Viszont most megint jonnek a specifukus artik akik max 1-2 karakterre jok. Maga a pokol a gamenek ez a resze. Nem szeretek coopozni de kimondottan lehetne ilyen endgame tartalom is ahol valoban van szerepe a masik felnek. Mostanaban en is csak akkor toltok sok idot ha uj terulet jon. Sajnos az a model amit tolnak kiegeti az embert.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10490 üzenetére
Dehat van benne strategia.. Az electro Herald pajzsat ne electroval akard leutni
vagy az pyro magek ellen ne Pyro csapattal menj stb.
en elkezpelem hogy vannak ilyenek.
Meg hasznald arra a karaktered amire valo, es akkor nem lehet nagy baj.
Pl Weekly bossnal volna rage meter, es ha nem utod le idoben akkor berserk modra valt es szetaprit.egyedul szerintem weeklyk amik mas mechanikcaval mukodnek, de igy hogy csak 1x lehet oket leutni annyira nem erdekel senkit hogy leteznek.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10454 üzenetére
Január 6530
Február 6102
Március 4590Szerintem nagyon hiányos ez az oldal.
Tudom, hogy én ennél azért lényegesen többet gyűjtöttem. De még ha a BP-ből, Starglitterből és Stardustból beváltható Fate-eket nem számolja akkor is vagy havi 9000-nek kellene lennie.Vagy fene tudja. Ránéztem a Paimon.moe statisztikáimra is, de fene aki kibogozza.
Szerintem a 2.6-os patch első napján fel fogom írni, hogy hány fate, primogem és pity az aktuális állás, majd pedig pár naponta frissítem, hogy ez miként változik. S őszintén remélem hogy kettőnk közül nem én vagyok az aki téved.
Vagy a Traveller Diary nem számolja a Velkint? Úgy még azt mondom talán reális, de ezt tényleg írni kell! Basszus nagyon csalóka ez az egész.
#10455 F34R
"Statisztikailag" "hosszútávon" megvan az.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10454 üzenetére
Az ugy volna az igazi, hogy egy patch alatt biztosan meglenne a banneres kari. Marmint egy fixen. Akkor az ember eldontene mit akar.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10450 üzenetére
Őszinte leszek, rákerestem, hogy 2.5-ben mennyi gyűjthető.
Minden oldal mást írt, de még a cím és a cikk szövege sem volt némely esetben összefüggésben egymástól.
Rájöttem felesleges ezeket nézni.Én azzal számolok, hogyha veszed a welkint és a BP-t, akkor egy patch alatt 90 event banneres fate-t tudsz összegyűjteni.
Ahogy vissza tudok emlékezni, ez most is bejött. Nálam 95 lesz a banner végéig.Az megint más hogy 2.0 és 2.1 lényegében többet adott, (110~120+?) de ott volt sok olyan is ami nem időhöz kötött.
Meg valahogy sokszor van az az érzésem, mikor naponta beváltok 3-4 Fate-t, hogy nem érzem azt hogy ennyit összegyűjtöttem volna.
Ui most
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10450 üzenetére
Szerintem ugy poénosabb, hogy néha random kapok vmiert. Kb 80% van kész.
Ha épp hiányzik pár primo esetleg ramegyek valamelyikre. -
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10342 üzenetére
Bár korában már kiszivárgott pár infó a Dendro reakcióval kapcsolatban., szerintem még indig nem körvonalazódott végleges elképzelése a fejlesztőknek. Ha már ennyit kellet várni, tuti nem elégednénk meg pusztán a Burning reakcióval, ami fele annyit sem sebez, mint az Electro-Charged. Próbálják húzni a dolgot, de remélhetőleg nem a végtelenségig.
A magyar nyelv kétértelműségei. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10325 üzenetére
Most az geo farkas jol megszivat.... Van egy lvl 50 Ninghuanim oszt kész...
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10256 üzenetére
Azta,.. gratula!
Én pl Kokomit Hu Tao mellé szoktam betenni. Szeretik egymàst. Nekem a main csapatomba be van fogva Xin. Ezért jól jött Hutao mellé anno.
Main csapatom egyébkén Kazuha-Xin-Ei-QiqiXin helyett lehet bekerül majd Ayato, akkor átcsoportosítom Hu tao mellé.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10181 üzenetére
Az már biztató, ha te is...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10181 üzenetére
Hat eleg kex. gorou neked megvan? gondolkozok hogy masodik felere jo lenne Itto team. elso felere is lenne otletem ketto felallas is, de nincsenek meg azok a karakterek akikbol felall.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10162 üzenetére
A legutobbi karaktereken igazabol mindegyiken sokat dob a C2. Azt kellene alapbol tudnia C0-n
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10155 üzenetére
Total tre ez az RNG...
Jobb lenne kuldetesekkel megszerezhetove tenni a karakter szetteket.
Persze kesobb Domainezni lenne ertelme a jobb CV artikert de hogy 20-bol 18x def artik jottek egy idoben.800 resin...fck
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10138 üzenetére
Minen nap 1-1 wish es lass csodat rng god favour. . 500 dodo kprul jarok 7 kari nincs meg se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest