- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #3429 üzenetére
Minden banneren külön számolódik a pity. Tehát van most a Xiao (event) banner, van a weapon banner és van a standard banner. Ha a standard-on nyitottál 5 csillagost (itt eshet fegyver is) az nem befolyásolja a Xiao banneres húzást.
Átalakítós itemet nem is néztem, izgi, na majd holnap. Fotós eventnél lődd el mind a 10-et. A piros szín azt jelenti csak, hogy ma piros dolgokat tudsz fotózni, és véletlenszerűen ad színes kártyát. Ha megvan mind az 5 színből 1-1, akkor jár jutalom, akár 7x is. Lődd el mind a 10 képet ma, és ha van minden eltérő színből váltsd be. Ha nincs, akkor tartalékold, és majd barátokkal tudtok cserélni egymással, kinek mi hiányzik. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3381 üzenetére
Nah még a végén nekifekszem Xiaonak
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch #3295 üzenetére
Ja, nekem is ez jutott az eszembe.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3258 üzenetére
Szerintem elementalra kéne dobnia a duplikált heronak, nem saját magára. Tehát pl Benettel lehetne húzni Xianglinget is..Pyrot, Pyroval. Annyi hogy mondjjuk 4 csillagos löttyből 2 kéne az 5 csillagos 1 constellationjéhez vagy valami.
Mert hát ha nem költesz milliókat, akkor mikor lesz full constellationos 5 csillagos heroja bárkinek? Kb soha -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3256 üzenetére
Elvileg a következő terület jóval nagyobb lesz, csak az a baj vele hogy az majd év közepén jön valamikor , tehát minimum 4 hónap még..
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #3251 üzenetére
A nyersanyag konvertálástól ne várj túl sokat, legalábbis szerintem nem lesz ez olyan 1=1 váltás.
A készítők javára legyen mondva, hogy minden karakterbe beletudnak vinni valami érdekességet, annak harcstílusába. Ganyu-nál a charged attack, Xiao-nál pedig majd a plunge attack lesz folyamat használva. Elég hamar el is laposodna, ha mindenhol az elemental skill lenne csak spéci, de amúgy csak püfölni kellene ellenfelet. Nekem megvan a jade spear, ami elvileg tökéletes lenne rá, de nekem Hu Tao kell, na de annak meg lesz egy saját polearm-ja, ami 20% hp-t ad (és Hu Tao hp-ból kap ap-t elemental skill-t használva). Nem lehetne inkább ezt átváltani?Viccen kívül, betehetnék, hogy egy farmolható item-et használva lehetne fegyvert váltani. 5 csillagos fegyvert szerezni még nehezebb is, mivel ott nem csak egy 5 csillagos van up-olva.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3251 üzenetére
Örülök minden apró kis változásnak, vagy plusznak, de számomra érdemi pluszt, csak az új területek jelentenek majd. Jó hogy hoznak 1-2 questet, meg 1-2 eventet, de ezek legtöbbször semmi extrát nem nyújtanak.
Most ez a kockás event, még elég jóra is sikerült, mondjuk jobban örültem volna ha nem csak beollózták volna az ellenfeleket egy másik területről, de a saját magad szopatása bizonyos mennyiségü pontért, nem volt rossz ötlet (bár láttunk már ilyet korábban is), viszont ez a ládás event...ez kritikán aluli.
Volt már ugye hasonló, és az is egy nagy nulla volt, de még sikerült azt is alulmúlni azzal hogy minden nap ugyan ott áll a szerencsétlen árus... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3124 üzenetére
HA elé nézettséget generálsz, akkor a mihoyoval tuti meg lehet tárgyalni
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3126 üzenetére
A látványon kívül
azt is szeretem a monával hogy gyorsabban lehet vele közlekedni bárhova, főleg a 2 anemo is van a partiban és/vagy Diona shieldjét aktiválom (+10/20% movement speed).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3124 üzenetére
Van egy pity rendszer miszerint a 90.-edik húzásra garantáltan kapsz öt csillagost és ez nem resetelődik bannerek között (tehát elméletben ha húztál 87-et ezelőtt, akkor garantált öt csillagost kaptál most). History-ban tudod megnézni hol tartasz. Emellett van egy soft pity rendszer is a játékban, 76.odik húzásnál boostolja az ötcsillagos esélyét 20%-kal, és utána szépen lassan csökken egészen a 90.-ig, ahol garantáltan kapsz egy öt csillagost. Nagyon kicsi az esélye hogy valaki eljut a 90-edik húzásig, statisztikailag a legtöbb ember 76-82 között kapja meg valahol.
Boostolni nem lehet az accountot, Sirandrish csak irigykedik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3120 üzenetére
Az a kérdés hogy előtte mennyit nyitottál
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3110 üzenetére
Akkor meg boostolt acc...
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #3104 üzenetére
Nah ez fajt, ilyenkor megy el minden eletkedvem.
-
válasz
kill_switch #3110 üzenetére
Gondoltam, h igazi csak úgy érzem nekem ilyen max ps-el jönne össze
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ez mese habbal szerintem...
-
válasz
photoshop
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #2894 üzenetére
Amennyiben nem event banner-t tolsz, akkor ne csodálkozz ha fegyvert kapsz.
Nekem eddig 1 darab 5 csillagos fegyvert dobott, jade polearm jó lesz Hu Tao-ra. Viszont sima 4 csillagos fegyverekből elég gázul álok. Íjból van 5 is, de varázskönyvből csak 1 amit Mona birtokol, így nem tudom húzni Ningguangot se. Viszont úgy látom a BP pass-os Solar Pearl pont ideális lesz Mona-nak. Jelenleg kettejüket akarom húzni majd.
Mikrotranzakcióban amúgy felesleges nézni a sima csomagokat, ezeket még nyugaton is túlárazottnak tartják. Minden ilyen játékban írtó drágák, cserébe a többi csomag sokkal jobbnak tűnik, holott magukban lehet azokat is drágának találnánk. Ezek a pass-os, és havi csomagok jók mindenütt, csak ugye ha hirtelen kellene sok primogem, akkor baj van.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2892 üzenetére
Nekem ez minimum 200 húzás lenne, és valszeg akkor is szarabbakat kapnék, szóval...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2763 üzenetére
Ott nem a karaktered volt gyenge, hanem direkt úgy van kitalálva hogy igenis menekülj a bura alá.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2756 üzenetére
Annyira drasztikusan azért nem ugrik meg a sebzés, ettől nem kell félni
A tartalmat én is keveslem, ezt már többször el is mondtam, de ezzel nemigen tudunk mit csinálni. Mondjuk ha minden event ennyire komoly lesz mint az utolsó 4, és ha a többi terület+történetszál is 1 délután alatt kifilézhető lesz (lassabb játékosoknak 1 egész délután), akkor aztán hiába várjuk a megváltást a többi patchtől
persze korábban keringett a neten egy térkép ami elvileg valid, és hogy mekkora is lesz ha kész lesz, csak hát ha nem lesz kész csak 5 év múlva, akkor kapják be -
Mike
veterán
válasz
kill_switch #2756 üzenetére
erről pofázok már jóideje. pedig ez ilyen. max nagyobb számok röpködnek, ami jó a szemnek, de ugyanúgy halnak meg, mint amikor 20-at ütöttem. max a talentek miatt nem teljesen ugyanaz. nekem bejöttek az eddigi eventek, a történet pedig érdekes. főleg ha a mangát is olvasod hozzá
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
kill_switch #2748 üzenetére
Ilyen esetekben mindig megnézem a másik oldalt is. Csomó videó van, amiben a jo droppokra van példa ar 50-55re
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Pár napig megálltam WL6on és AR50en, gondolván hogy előbb kifarmolom az artifact setteket, de aztán rá kellett jönnöm (arra amit már eddig is tudtam) hogy az konkrétan hetekig/hónapokig, de kellően sok karakter mellett akár évekig is eltarthat, így nem érdekelt, és felmentem WL7re, és pont azt tapasztalom mint az összes többi WL szint ugrásnál.
Azt hogy 1-3 al max több ütés kell az ellenfelekbe, meg nagyobbat sebeznek.
Én pont azt mondanám hogy lépje mindenki a WL szintet ahogy tudja, mert a játék megtanít játszani, ha komoly sebzéseket kapsz. A farkast már úgy ölöm hogy egy ütése elől sem megyek el, csak kihasználom az invulnerability frame adta lehetőségeket, és megfelelő időben dodge-olok. És ha csak minimálisan nő a drop, akkor is nő, ha meg még minimálisan sem, akkor is legalább nem alszom el a monitor előtt bossozás közben -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Tele van a YouTube a hasonló "AR50/55 is a trap!" videókkal.
Elkerülhetetlen a fejlődés hacsak nem akarod handicappelni magad. Annyira pedig nem nehezek a WL upgradek mint ahogy azt beállítják ezek a youtuberek.
Valamit csak kitalálnak majd, nem hinném hogy ilyen jelentéktelennek tervezték volna az endgame-et.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2626 üzenetére
Nekem EXPm lenne még rá, de ebből a gazból nincs elég
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2624 üzenetére
Megyek is megvenni
80 ma nemigen lesz -
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #2619 üzenetére
Esetleg ha valaki nem tudna róla plusz tipp, hogy Bubu's Pharmacyben is vehető 5 violetgrass (nem tudom mennyi idő a rését talán daily).
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2619 üzenetére
Az nekem is megvan, 80as szinten, én is azt adom neki, és hja..kezdem szedni azt a szart
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
kill_switch #2200 üzenetére
Oh nekem ne is mond, nagyon gáz az rng, de ezt elfogadod, ha elinditod a játékot:D
-
törölt tag
válasz
kill_switch #2193 üzenetére
jonnyjoker01
Farmoltam én elég kristályt, dehát ennyi ascend-el nem lehet lépést tartani.kill_switch
Elméletileg megnyílik az út Dragonspine előtt.Jumbozorz
Bennett-en már én is gondolkoztam Diluc mellé, mint healer, annyira nem lehet rossz, valamint így meglenne a 2 Pyro után esedékes 25% ATK bónusz is. 2 legyet 1 csapásra.
Diona-t többször használnám, csak az meg annyiban zavar, hogy az ultija mindig "kiszemel egy mobot", aztán persze, hogy nem arra fogja hajítani, amerre szeretném. Meg béna is vagyok. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #2193 üzenetére
Sajnos nem fog jönni, legalábbis tudtommal.
Szerintem egyre többen leszenk AR40 felett, ahol már igazából csak a legkitartóbbak fognak érvényesülni, ugyanis ott beindul a mókuskerék, amikor is napról napra, hétről hétre ugyanazokat a köröket futod, ugyanazért a cuccért, aztán vagy megunod, vagy húz a progresszió hogy egyre erősebb legyél.
A baj az hogy hiába leszel erősebb, csak ugyanazokat a mobokat/bossokat/Domaineket tudod majd farmolni, csak magasabb szinten esetleges jobb drop rate-el, de ennyi.
Ha ez bejön, akkor oké, ha nem, akkor szerintem simán letehető a cucc pár hétre(akár hónapra), és ráér az ember visszatérni, mikor érdemi tartalmat pumpálnak a játékba. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #1254 üzenetére
A sztori a holnapután patchel fog befejeződni, legalábbis a Liyue-s rész, szóval azt érdemes lehet megvárnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged