- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8346 üzenetére
Nah így viszont lehet nem is Hu Tao-ra kéne ránézni
Kéne méág egy Pyro kari -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8323 üzenetére
Azzal én is :D
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #8323 üzenetére
En meg valaszthato 4* al is.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8315 üzenetére
Mégis mit vártál? A 2. és 3. tipikus 2 fragle resin után, én kb pont erre számítottam
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #8318 üzenetére
Ha adok vele egy 48 órás koncertet eljössz rá?
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #8315 üzenetére
Na de ezzel legalább interakcióba lehet lépni
Nem úgy, mint pl. a gramofonnal, vagy a lufikkal.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8265 üzenetére
Ismerősömnek a fia is elkezdte korábban (fél éve), aztán nyomta is mint az állat. Feltünően jól haladt, ám amikor szembesült azzal hogy ha elfogynak a küldik akkor nincs mit csinálni, abba is hagyta..
És sokan vannak így vele. Persze telefonos játékként kezelve, napi 15percet rászán az ember a napikra, de én többet várnék ettől a címtől.
Most elvagyok, mert van mellette Bless, meg majd két hét múlva jön az Elyon ami érdekel még, de egyedüli játékként a Genshin semmire sem lenne elég.. -
Ghostface
senior tag
válasz
kill_switch #8241 üzenetére
10 éves roadmap???
Jó nagy baromságnak tartom. Nem tudom hogy gondolják, hogy egy olyan játékban amiben 2-3 havonta jön valami nagyobb tartalom ami kb 2-3 hétig tart ki, az 10 évig fog futni. Szerintem 3, vagy max 4 év ameddig kitartanak az emberek, utánna már jönni kellene, a Genshin impact 2-nek vagy valami másnak. Előbb-utóbb mindenki megfogja unni... Persze tudom hogy ez alatt a 3-4 év alatt a Mihoyo is így is hülyére keresi magát, őket pont nem fogja 4 év után érdekelni ha már nem játszanak vele. -
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch #8241 üzenetére
Szerintem már akkor sokan jönnének ha nem kellene androidon cselezni meg különböző programokért fizetni hogy kontrollert lehessen használni.
Miközben iOS-en gyárilag támogatót.
Vagy át lehetne szabni a kezelőfelületet.Hiába a mobilpiac egyik legerősebb hardvere egy telefonba ha az irányítás nem jó érzés mert nem azt csinálja a karakter amit én akarok.
Nem kell egy CoD Mobile szint ahol mindent is át lehet meretezni.
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch #8239 üzenetére
-
Ghostface
senior tag
válasz
kill_switch #8239 üzenetére
Csak nehogy az 1/4 azt jelentse, hogy amíg a játék tart, amíg minden terület megjelenik 4 év alatt, majd évente kapunk egy ajándékot...
Jövőre már 500 primo, és egy szárny ami tud kondenz csíkot húzni. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8220 üzenetére
Két okból se hoznám ide Aloy-t: ő bár elvileg 5*-os, de erőben közelébe sincs, na meg extra eset a constellation hiány miatt. Valamint ez egy Sony PlayStation collab eredménye, semmi köze az évfordulóhoz. Véletlenül jött ki pont most (ugye a Horizon folytatása februárban esedékes, azt tolják), nem a mihoyo érdeme, ne adjunk érte nekik kekszet.
A számok majd megmutatják, hogy mennyire érinti negatívan a bevételeiket, és tesznek valamit, vagy nem. Én játszom tovább, háborogni felesleges.Többiek: A színház linket mikor kimásoljátok, az nem csak egy link, hanem előtte van egy kis szöveg is (bemásoljátok valahova és látjátok ti is). Azt töröljétek ki mielőtt ide linkelitek.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8200 üzenetére
Azért ennyi idő alatt a f2p játékosok is tudtak jó csapatot kialakítani ahol nincsenek rákényszerülve Xiangling-re. Avagy igen, benne van egyik csapatban Xiangling, de nem fontos miatta egy 5*-os karaktert behúzni még.
Van az a réteg aki ezt szemelőtt tartva várja/vágyik Tartaglia-ra, de tényleg olyan nagy ez a tömeg hogy miattuk kap egy 3. banner-t? Miközben sok más karakter az első visszatérését várja.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #8115 üzenetére
Vagy talán Albedóra tippelnék.
Albedo Story Quest végén. Lényeg: Durin életereje rezonál Albedóval Durin Albedo mesterének feltételezett králmánya Wiki elmélet szinten megemlíti, hogy Albedo mestere Rhinedottir és Gold (egy alkímista aki 500 éve élt Khaenri'ahban) talán ugyan az a személy A másik elmélet, miszerint Albedo egy homunkulusz. Új az Abysshoz tartozó ellenfélcsoport fog érkezni 2.2-ben a Rifthoundok amik corrosion hatást fogják alkalmazni. (Az Abyss 11-et valamiféle felkészítőnek szánhatták) Rockfond Rifthound Whelp Rockfond Rifthound Thundercraven Rifthound Whelp Thundercraven Rifthound Lényeg: A Rifthoundokat Gold készítette. Csak úgy, mint Durint. A legnagyibb műve Cretacus (Albedo) Rhinedottir = Gold Mivel meg van említve, hogy Springvale és Wolvendorm környékén ólálkodnak, felmerül a kérdés, hogy ezek netán azok a farkasok lennének akiket Razor story quetstjében nem láthattunk. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8134 üzenetére
Én is biztos voltam benne hogy nem lesz nagy izé, de hogy ennyi?!??
-
csuzda
aktív tag
válasz
kill_switch #8131 üzenetére
Nem tudtátok volna akkor kitárgyalni ezt mielőtt elkezdtem kifarmolni a botokhoz kellő halakat?
1-2 nappal a halászós event előtt kezdtem, azt hittem addigra ezek letisztázódnak
Azt a 22 halat csak kifogom már a botokhoz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8131 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8129 üzenetére
Hát nem lehet valami sok a difi, mert nekem nem tünt fel
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #8124 üzenetére
Raidenen is brutál a saját fegyvere, de őt is kiszedtem (fegyver nélkül)
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #8117 üzenetére
Egyáltalán nem érzem drágának, jól van beárazva. Megnézel más játékokat, ott is hasonló áron vannak, vagy akár drágábbak is. (igaz van ahol a skin a statokat is növeli) Valamint drága, de veszik emberek a crystal-t, hogy tudjanak wish-elni, ezzel nincs baj?
Itt biztosra kapsz egy skin-t a "kedvenc" karakteredre akit mindig látsz, ha viszont primogemre váltod, tolsz egy 10-es wish-t ennyiért, ami talán jó 4*-ost ad, talán kuka.
Hozzáteszem a welkin vásárlásért kapsz havonta 300 crystalt, ebből felhalmozol 5 havit (+20-at, legalábbis Jean skin 1520 volt) és ott a skin. Nem nagy érvágás, én legalábbis ezt teljesen jónak éreztem. Lehet egyet nem érteni velem persze, csak ez maximum annak drága aki más gacha játékkal még soha nem játszott.Sirandrish: Nálam listán van Hu Tao C1, mivel használom aktívan érzem a hiányát gyakran mikor elfogy a stamina. Persze ha van Fischl C6 vagy Raiden Shogun mellette (akikkel auto attackra jön az electro sebzés) lehet mellőzni is a folyamatos charged attack-ot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Hu Taora lehet vevő lennék. Tartaglia már megvan
-
Sordoran
addikt
válasz
Reggel én is olvastam ezt (ilyen) cikket, de ezt nem kell biztosra venni. Egy másik, megbízható leaker szerint a rerun-okat nem tudják megjósolni biztosra, hiszen ezeken olyan karakterek vannak akik már régóta benn vannak. Ellenben az új karakter ha bekerül, tesztelhető a teszt szervere, egész biztosra vehető az érkezése. El tudnak hinteni a rerun-okról morzsákat akár szándékosan is, és utána utolsó pillanatban változtatnak (mármint ezeken nem kell tesztelni semmit
).
Tartaglia-hoz spekulálják Thoma-t természetesen, Hu Tao egymaga bevonz annyi embert mint Tartaglia és Thoma együttvéve. Halloween-hez illene Hu Tao, de a nyugati ünnepeket nem akarják a játékba átvenni. De azért egy skin-t elfogadnék hozzá, kár hogy nem lesz. (már benn lenne teszt szerveren) Tényleg, mikor lesz már új skin vajon? -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #7963 üzenetére
Hat neki is csak a burstje pusztito.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #7957 üzenetére
Egyébként c6 qiqi nagyon jo kis support karakter. De az hogy ruinolja a banner karaktert azt nem birom...
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #7957 üzenetére
Oszt alig van jo prototype
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #7861 üzenetére
Van nekem is onnan esett... Hu Tao melle egyböl...Volt 2 fate, egy ilyen egy olyan...
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #7833 üzenetére
Jaaahh az a bundle nem epp olcso..
BP nelkul meg eleg gyasz fejleszteni valamit raw fp2-kent. (tom, csinaltam jo par honapig)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #7827 üzenetére
Szuper. 7-re érek haza a melóból
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #7804 üzenetére
https://youtu.be/KA2vZPQMAxo
Jaa. Machingunba s jo tolni ... -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #7743 üzenetére
Há'jja! Tuti megint elvesztem az 50/50-et, szóval vehetek majd egy
100150$-os csomagot. -
F34R
nagyúr
válasz
Igen, a hala egy black credit card-al zarul.
-
Sordoran
addikt
válasz
Más játékokból kiindulva lehet kapunk majd egy születésnapi banner-t, ahol magunk választhatunk melyik karaktert akarjuk megszerezni. Aztán persze egy külön álló banner-nek megfelelően lehet wish-elni rá 90-ig, hogy 5* karaktert kapjunk. Jah, és az első alkalommal csak 50% esély van a választott karakterre.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #7533 üzenetére
Elég a Fifakra gondolni, ahol "tartalom"gyártók százai/ezrei abból élnek hogy a nézők által összesodobott pénz egy részéből packokat nyitnak.
És ennyi. Már nem kell jónak lenned, már játszanod sem kell a játékkal ahhoz hogy sokan nézzenek. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #7459 üzenetére
Hidd el, ha annyit keresnél, egy idő után simán megváltozna a hozzáállásod, és nyomnád wish-t 5 csillagosoknak a C6-ért.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #7459 üzenetére
En szerintem igen, sajnos.
ezeket b*zi karaktereket annyira eltalaljak hogy kell.
Yoimiya is pedig a Try alatt azt mondtam skip. viszont megoldani nem tudom... ezert rohadek Mihoyo, nem skilleket tanulsz hanem inkabb kidobnak egy ujabb karaktert, igy kotodsz hozza.. nev szerint ismerni fogod az osszeset tokmind1 mennyi lesz meg.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #7451 üzenetére
Na a 10 es pull amit nem adna a mihoyo. Az tuti jarhatobb ut lenne, hogy ami mar maxos az ne lehessen. Shopban sem tudod megvenni ami mar c6.
Szerintem ezzel lepnenek most a legnagyobbat.
Most pl mit adnak, ha c6 egy 5*-osod. Ami az esetek nagy reszeben 74 pull korul jon.
Pl ha esetleg mindened mar ki van maxolva (whale) vagy akkor ha mar beleoltel tobb ezer dollart, akkor hagy jöjjön a banner karakter. Igy teljes lehuzasnak tunik.
Meg elvileg van kulon banner qiqinek, kecsingnek, stb ... -
válasz
kill_switch #7137 üzenetére
Hát énse
De jean meglett amúltkor
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #7127 üzenetére
Miért csak csaj karaktereket?
Én ellennék egy Cloud Strife-al, esetleg Sephiroth-al is (FF7), de Marthot vagy Ike-t(Fire Emblem) is megnéznék, vagy épp Pit (Kid Icarus), esetleg Yoshimitsu (Tekken), VAAAAGY Sigfried (Soul Caibur)...de estig folytathatnám még a felsorolást -
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch #7111 üzenetére
Remélem azért nem lesz Fortnite a játékból, hogy jön az anime LeBron James, Ninja, meg Travis Scott.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ez dekomoly
-
slimG
tag
válasz
A vicc az, hogy így képen, rajzolva szebb és nőiesebb, mint a Forbidden West eddigi videóiban...
-
Sordoran
addikt
válasz
Ez meg mi? Tesco-s Ganyu?
Kíváncsi leszek rá, talán kedvet ad hozzá, hogy végre kitoljam a Horizon-t.
Azért ne felejtsük el, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz egy ingyen 5* C6 electro karakter is.(Traveler electro form )
-
nonsen5e
veterán
válasz
kill_switch #7103 üzenetére
Amilyen ritkán kapok olyan artifactot, amit meg is éri szintezni, nekem simán hasznos, mert mindig capen tele van az inventorym a trash kategóriás artifactokkal, olyan meg kvázi egyáltalán nem esik ami jó is lenne.
Keqing-et 3 hónapja nem sikerült kigearelni, Thunderfury-ből még egy jó legendarym sincs, pedig minden nap arra a domainre verem el a lvl80-as trialra a resint. (90-est nem bírom még) -
nonsen5e
veterán
válasz
kill_switch #7098 üzenetére
A semminél jobb. Mármint amikor a teljesen hulladék artifact helyett van esély, hogy kapjak nem hulladékot, az már nettó profit. És imo még az 5:1 váltás is többet ér, mint a lvl1 legendary artifactokat elverni más artifacton 0.5 szintet fejleszteni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #6827 üzenetére
Csapkodni mindegyik tud
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #6652 üzenetére
Azert a Q-t is hasznald neha
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #6647 üzenetére
A dupla oszlophoz C1kell, és a pajzsot hosszan tarott "E" után kapod.
Észre fogod venni, mert iszonyat OP -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #6647 üzenetére
Pajzshoz hosszan kell nyomni a skill-t (E).
Dupla oszlophoz C1 kell.
-
slimG
tag
válasz
kill_switch #6374 üzenetére
Új BP, természetesen. Addig ne költsetek, ne vegyetek a teásverébtől semmit, szokásos kivárásos taktika.
Én arra tippelek az eddigi eventek és a tartalom érkezése alapján, hogy:
1.6 Midsummer Island ugye, strandolás, hawaii dizsi napfény, Mondstadt-hoz kapcsolódik,
1.7 pre-Inazuma, lázadók szigetével, ahogy Sordoran tippeli, Dragonspine méretű terület.
1.8 őszi szelek/szüret tematikájú. itt bajban vagyok a tippeléssel, hogy M vagy L területhez fog kapcsolódni. tartalmilag M, de L is mint a föld termése kapcsolható hozzá. eddig az eventek váltva érkeztek a területekhez, M-L-M-L... sémában. Inazuma biztos megborítja majd. ha nincsenek elcsúszva akkor pl. M-I-L-I-M-I... sémában jöhetnek. ha elcsúsztak a covid miatt akkor meg M-L-I-M-L-I... vagy valami hasonlót tartok valószínűnek.
ÉS akkor ugye itt a jó kérdés, hogy Inazuma esetén átállnak-e a 2.x főverzióra (szerintem igen).
1.9 ami lehet 2.0 lesz, Inazuma? -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #6371 üzenetére
Úgy látom egyre több embernél kezd elfogyni a "türelem".
Az AR szint hajszolást nem nagyon értem amúgy. Pont ahogy írja Roland861010 is, nem nagyon jár semmi plusszal, majd elérjük szép lassan a 60-at, egyszer.
Tartalmilag szó mi szó van üres járat, ezeket az eventek szakítják meg úgy ahogy. Én nem panaszkodom, bár tényleg jobb lenne már ha kapnánk új zónát. 1.6 után most már csak jönni fog Inazuma, de érzésem szerint elég töredezve kapjuk majd meg. Legutóbbi special program végén Ayaka mutattott be pár területet, és érzésem szerint először a lázadók szigetére fogunk eljutni, azaz egy nagyobb sziget, kis sztori. Utána onnan tovább, és nem egybe kapjuk meg teljes Inazuma szigetcsoportot minden sztorival. Aztán majd kiderül igazam van-e és így lesz, vagy megkapjuk közel teljes területet mindenestül.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #5698 üzenetére
Nekem tetszik is meg nem is.
Majd tetszeni fog, ha kedvemre kialakíthatom az égi palotámat.
Meg termelni fog alapanyagokat.
De ennyit a jóról, jöjjön a rossz.
Az egyes elemek között akkora kulturális és stílusbeli összevisszaság van, mintha egy részeg karaván kifosztott volna egy múzeumraktárat.
Gyakorlatilag kötelező mindent leraknod, amihez ilyenformán kicsi még az az egy sziget.
Szóval az egész úgy néz ki, mintha az említett karaván az építkezésre se józanodott volna ki.
A kezelőfelület közel van a borzalomhoz.
Lehetnének gyorsbillentyűk. Pl Enter, Dupla klikk a jóváhagyáshoz. Jobb klikk, Esc a mégsehez, vagy Delete a törléshez.
Jó lenne a ha ki lehetne jelölni elemeket és azokat csoportosítani.
Ha tudnám az inventorimból, hogy nekem amúgy van három kis székem, de azokat már leraktam valahova. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Ez a házépítős buli nekem annyira nem jön be. Szerintem mellément, hiszen rettentően stílusidegen. Ettől persze ahogy látom sajnos majdhogynem kötelező csinálni, mert ugye ez marad, és lényegében idővel folyamatos EXP könyv ellátás (ha nem is zsákszámra) például.
Az új kocka nekem nagyon tetszik, bár a végén a "gombfoci" figura inkább vicces mint menő, de elfér.
Az új hetiboss tetszik, végre van némi kihívás a játékban...mégha vért izzadni továbbra sem kell, azért nem árt odafigyelni. -
Sordoran
addikt
válasz
Simsezés jópofa (anno sims-ben én 80%-ban építettem és 20%-ban játszottam csak ténylegesen, így nálam az épitkezés a sims
), sok időt még nem fordítottam rá. Mondjuk amíg nincs elég sok cuccom addig csak pakolom egymás mellé dolgokat, és majd végén dózerolom egészet és újra elhelyezek mindent. Még ötletem sincs, hogy nézzen ki az udvarom.
Ne felejtsétek beállítani, hogy akkor is meg lehessen a házatokat látogatni, ha offline vagytok. Így nem kell irogatni egymásra miatta. (még én se állítottam be, csak fb-n láttam posztot róla)
Új kocka jópofa, de kicsit ledöbbentett, hogy van aki duo co-op-ban is 9 percen át szenvedte. Nekem úgy volt két és fél perc, hogy tényleg fingom se volt róla hogyan működik, ott tanultam meg harc közben.
Új heti boss szintén érdekes, Zhongli pajzs nagy csalás azért, ha megvan.Azzal elég könnyű.
Talent material csere nagyon várós volt végre! Így felrántom majd Hu Tao-t pikk-pakk, elég mostohán kaptam hozzá az anyagot.
Yanfei csak második accountot van meg, try alapján jópofa, de nekem nagyon immobilis. Második accounton sub dps-nek jó lesz.
Most várom szépen Eula érkezését, addig farmolom a cyro virágot material-ért, és az új domain-t artifactért Zhongli-nak és Eula-nak. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Én még nem sokat foglalkoztam vele, bossokat nem is néztem, de a lakberendezős részre nekem is az volt a reakcióm hogy én nem Simsezni akarok...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #5415 üzenetére
Nekem még az előző Bannerjéből kiesett, de csak most kezdtem el vele úgy rendesen foglalkozni...állat kis hydro ő
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #5413 üzenetére
Nah ezaz... most megint nyomtam egy try-t Childere... haat oszinten elbactam a pity-t mikor a fatet eltoltam normal banneren, adott egy 5* kardot... jezus character banneren ez lehetett volna Tartaglia is
. nah neki pl oda adhatnad a Skywardot, huzzal csak ra
Summon Sordoran, Shnezhnaya teruleten vajon van esely ujra bannere?
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #5409 üzenetére
Miközben teszek-veszek én is felszedek mindent ami szembe jön. Kifejezetten farmolni viszont csak akkor szoktam, ha kell fejlesztéshez, vagy a BP heti küldetés (100-100 specialitás). Így nekem is egész jól megvannak dolgok, bár nem mindig az ami kell.
Nekem is felugrott anno Rosaria 80-ra, és csak gemstone kell a 80+ fejlesztéshez. De Eula miatt ezt nem erőltetem már, inkább neki spórolok vele. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #5407 üzenetére
Oh, köszi az infót, ezt nem tudtam. Akkor ő vele fogok menni ma szüretelni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #4776 üzenetére
Diluc mindig jó
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #4776 üzenetére
jaja meg ugyes gazszerelonk penzet is elnyelne
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #4691 üzenetére
Nem csökken a drop esély, szimplán ez a fantasztikus RNG, van hogy beadja van hogy nem. Ugyanaz WL8-an egyébként a sima mob drop mint WL7-en. Csak a bossok dropjai erősödnek, de azok nagyon (garantált 5 csillagos glad/wanderer miatt).
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #4666 üzenetére
Nem feltétlen, bár nem lehet tudni. Nekem Hu Tao még meg se volt, de gyűjtöttem hozzá anyagot. Az ő talent material-ja esett eddig legkevesebb. Csoda mód múlt héten kettőt is dobott, remélem most is ennyi esik majd.
Ez a material exchange bigyó jónak tűnik, remélem fog esni több. Hu Tao-t akarom kimaxolni mindenképpen, utána jöhet a többi. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #4657 üzenetére
Nekem van 7 karmom, szívesen elcserélném pár Spirit Locket-re.
Ennek örülni fogunk:
https://genshin.honeyhunterworld.com/dream_solvent/ -
F34R
nagyúr
válasz
Nekem is kellene, karmot sosem kaptam... mindig mast. Mondjuk az volna a jo hogy tobbszor ki lehetne farmolni oket nem csak 1x.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Megjelenés óta játszom, és Dilucnak még egy 10es talentje nincs
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #4444 üzenetére
Meglehet ha napi 6x refilleznek ami 800 primo lehet dobna ertelmesebbet. Meg igy sem vagyok benne biztos hogy egyhamar megvolnanak a megfelolo artifactok.
#4445 Sirandrish
May-ban jon az 1.5?
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #4273 üzenetére
Ez azért elhanyagolható különbség. Bár ha mindenkinek ez jön ki akkor lehet benne valami, de ez itt még nem olyan sok kör, hogy messze menő következtetést le lehessen vonni. Én nekem esett már sima resin-es körből 3 könyv, és artifactból is esett 2 db 5*. Tehát ez cáfolnám, hogy nem esik.
Amúgy a WL-nek mi köze a domain-hez? Ott kiválasztod a szintet és annak megfelelően kapsz jutalmat, WL szint lépés itt nem érvényes, vagy én nem tudok valamit?A WL csak a "kültéri" ellenfelek szintjét és drop-ját növeli tudtommal.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #4273 üzenetére
en amilyen sokat domainezek...
es megis latom hogy 1-2x dob 5* single runon meg csak 4* a max.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #4262 üzenetére
én ezt úgy szoktam, hogy amikor kitalálom hogy átvariálom egy kari artifactjait, főleg ha korábbiakat megeszem, ritka szar eredmény jön ki, rosszabb mint volt. de legalább az összes felsleges artifact elfogyott
aztán hónapokba telik helyrepofozni
tavaly novemberben Razort tettem tönkre, most meg Zhonglit sikerült szétcseszni -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #4265 üzenetére
Logikus is, hogy nem ad többet mint 2 környi. A CR arra jó, hogy ne kelljen kétszer menned, de a resin : artifact arány ugyanaz. Én is fogom használni mivel a crimson witch flames artifact set domain-jét nem tudom 90-en ütni jó cyro nélkül, így azt co-op-ban fogom nyomni, ott pedig nem akarok kétszer annyi időt tölteni.
-
F34R
nagyúr
válasz
nah en meg nem mentem az elmult idoben 1x sem, de halalom ez.. minden karakterre el kellene szorni legalabb 10k resint hogy essen valami ertelmes... tectone azt mkndta egyszer a jatek megjelenese ota minden nap volt artifactoznk... igy lettek neki csak faszak.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Én mióta van lehetőség csak azzal megyek, sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
Na meg mivel többet kapsz nagyobb az esély hogy lesz benne jó is -
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #4207 üzenetére
Szerintem kettő dolog közül kéne az egyiket csinálnia mihoyonak:
1) Eltörölni a resin költséget vagy jelentősen csökkenteni (ez megoldja a fejlesztési nehézségeket is).
2) Csökkenteni a random faktort sok mindenben pl. hogy csak egy elemental gobletet lehessen szerezni szettenként (pl crimson witch csak pyro damage gobletet adjon), implementálni egy substat reroll rendszert valamilyen szinten stb... De emellett balanszolni is kéne valahogy a fejlesztési költségeket, mivel kevesebb artifactot fog farmolni az átlag játékos.Persze egyiket se fogják megcsinálni egyenlőre mert ez az egyetlen dolog ami a legtöbb játékost nap mint nap visszahozza a képernyő elé.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #4062 üzenetére
Ezt nem értem én se. Nem lenne nekik mindegy hogy én hétvégén durrantanám el egybe, vagy naponta 150et? Ugyanott lenne..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #4060 üzenetére
Hát ha eleget AFKolsz
De ha többet játszol vagy játszanál, akkor szinte észre se veszed -
válasz
kill_switch #4009 üzenetére
Igen, onnan jött a c1
-
válasz
kill_switch #4002 üzenetére
Akkor azért nincs nekem abból sok
A "vizes fiúcskát" még jó lenne tuningolni, még csak c1... -
wandor0930
aktív tag
válasz
kill_switch #4004 üzenetére
Én karit meg fegyót vettem belőle, illetve egyszer véletlen fate-et, mert nem figyeltem hogy rossz fülön vagyok
De én gyűjtögetem, valamire majd csak jó lesz -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #4002 üzenetére
Illetve tegyük hozzá, hogy ebből karakter érdemes venni, nem fate-et. Igaz hogy csak 4* van shop-ban, de constellation növeléshez jók.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3914 üzenetére
Én is most akartam eldurrantani őket, de a játék "megkegyelmezett"
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #3773 üzenetére
Én nem aprózom.
Mennyi az annyi amúgy? PS-en a welkin havidíja 1.909 Ft, a bp pass pedig 3.829 Ft, ez pedig ugye másfél havonta.
F34R: Én gondolkodom rajta, hogy streamelem a nyitást, felhúzást. Esetleg akartok adakozni nekem is C6-ra, és fegyverre?
Ő lesz első 5* karakter akire tudatosan azonnal ráugrok, és igen, én már előre farmoltam. Még 2 gemstone kell, és a könyvek talenthez, minden más megvan. (talentek csak lvl6-ig lesznek, mivel 1 darab lvl7-es item esett eddig) Valamint az ő artifact set-es domain-jét tolom még, ezzel gyűjtögetek annak artifact felhúzásra is.
Sirandrish: Van még 7 millióm, akkor nem dőlök a kardomba.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
kill_switch #3650 üzenetére
Grat. SZép teljesítmény!
-
csuzda
aktív tag
válasz
kill_switch #3652 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy nem adott.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #3650 üzenetére
Achievementet sem?
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #3586 üzenetére
Egyelore megy, a azon a szinten amit el lehet erni maxosak a tornyok.
#3588 wandor0930
Ruin Grader? Kicsit nehez piskora, de viz + electro altalaban eleg. teny hogy a ruin guardot konnyebb lerendezni. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
kill_switch #3572 üzenetére
Minden terület majd pattint ki magából egy ilyet. Ugye eddig anemo meg Geo volt. Legközelebb electro lesz. Gondolom majd ha meglett minden valami extra dolog lesz 2050ben
. Valószínűleg meglehet őket vásárolni, amikor eljön az ideje, de jobban örülnék neki, ha nem és ez egy jutalom lenne annak aki az elejétől játszott a játékkal.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #3567 üzenetére
Hát igen a szerencse faktor érdekes tud lenni.
Összességében nézve nálam minden 8. húzás 4 csillagos.
Event Wish-nél ez 7,4 Standard Wish-nél meg 8,45 csillagos esés meg így jön ki.
Standard Wish
21. Diluc
79. Mona
43-ál járok
Event Wish
77 Diluc
35. Ganyu
25. Ganyu
78. XiaoVagy van egy másik soft pity 20 és 40 között, vagy szerencsés vagyok. Bár az utóbbiban kételkedem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ugyanúgy teljesen random, mintha 10-et húznál. Annyi lehet esetleg a különbség, hogy a seeded gyökeresebben változik attól függően hogy mi alapján generál random számot miHoYo a színfalak mögött (valószínűleg ez egy nagyon komplex algoritmus rengeteg tényező figyelembevételével).
-
F34R
nagyúr
válasz
Ez vagany
nah ilyen nem volt sosem. sot meg 2x 4* sem volt a 10-es wishel. pedig EU-s szerveren vagyok ugyancsak.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3542 üzenetére
Artifact domainek AR 45-től már nem fejlődnek egyébként, nem tudom miért vársz de ha ezért akkor nem szükséges.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3538 üzenetére
Hát nálam az volt a buktató hogy az a két gladiátor ami kifejezetten jó volt, ütközött az AP szett darabokkal amit kaptam így rengeteget kellett farmolnom, hogy olyan 2 darabot kapjak ami nem ütközik a jó gladiátor darabokkal. Ez a hátulütője a 2+2 szetteknek, nehezebb őket összeszedni.
Majd ha felhúzom C6-ra és a többi karaktert is rendbe rakom akkor tervezek majd újra több artifactot farmolni, jelenleg talent és karakter ascend cuccokat farmolok és várom a 2x leyline eventet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3536 üzenetére
Ningguanghoz 2 Archaic Petra + 2 Gladiator adja a legkiegyensúlyozottabb sebzést. ATK% sands, GeoDMG% goblet, Critdmg vagy crit rate circlet itt is az 1:2 crit rate:damage arányra kell figyelni. Substatok: Crit rate, crit dmg, ATK%, Energy recharge a legoptimálisabb. Mellé kell még egy geo karakter szerintem most így a rezonancia buff után, nagyon megdobja a sebzést. Én albedoval raktam össze, elég faszák együtt.
Egyébként az én ningguangomnak nincsenek is nagyon kiemelkedő artifactjei, még e fölé is lehet menni sebzésben bőven.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #3461 üzenetére
Mert lassítani kell az end-game fejlődést. Ha arányosan nőne a drop ahogy léped a szinteket (WL-t), akkor túl hamar érnéd el a maximális szintet, és céltalanná válna a játék. Persze a nyersanyag igény így is nagy, de az később se hiszem hogy csökkenni fog, cserébe a dropot majd megnövelik ha már lvl100 lesz, hogy a lvl90-et előbb elérhesse mindenki.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3461 üzenetére
Nekem nem lenne bajom a droppal, ha a játék lehetőséget adna a farmra, de még mindig nevetséges ez a napi 180 resin úgy. hogy 40be kerül egy bossból kiszedni a rewardot.
És akkor amellett még talent könyvek is kellenek amik szintén resinbe vannak, és persze artofactot amik detto..és hát persze az exp-s könyv sincs ingyen. Szóval napi 4et tudsz menni (ingyen), abból amiből ha 30at mennél naponta, akkor is hetekig tartana bármi -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #3456 üzenetére
S most morzsoljunk el egy virtuális könnyet a Xiao tulajdonosokért.
-
Sordoran
addikt
válasz
Én ezért nem rohanok előre WL5-ről. Jól megvagyok AR45-el, bár szerintem megint duplát ugranék, de ehhez az kell, hogy szintre tudjak ugrani:
- Fő dps-em legyen lvl90
- Másik 3 kari lvl80
- Artifact-ok fő dps-en fullosak, és mind a 4 karakter legalább megfelelő statokat kapjon belőlük
- Fegyverek fő dps-en lvl90, többieken lvl80
- Talentek mind a 4 karin lvl6
Lényegében ha lesz elég alapanyagom, hogy a fő dps mehessen fegyverestűl lvl90-re, és Hu Tao kiesik és felrántom lvl80-ra (bár őt is lvl90-re szeretném) akkor lépek majd. A jutalom minimálisan lesz jobb, annyit nem ér.Bár lehet ezzel is vígan ellennék már, de jó nekem itt, egy boss se okoz gondot. Egyik dungeon-t már lvl90-es szinten is ütöttem solo-ban (co-op-ban bezzeg nem ment le
)
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3458 üzenetére
Hát én megjelenés óta tolom, és összesen 2 azaz KETTŐ gemstonet kaptam, szóval ha neked majdnem két kéz kell a megszámolásához, akkor te vagy a legmázlistább csirkefogó..
Kivéve ha egy szerencsétlen asztalos vagy 3 újjal... -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Én meg a múltkor itt sírtam hogy csak chunkot ad és nem gemstonet
Mondjuk azóta nem is láttam szóval...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #3429 üzenetére
Persze. Aki nem volt külön banneren, az benne van ezekbe a bannerekbe.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #3429 üzenetére
Egy... sz-sz-szaros... Skyward Atlast?
Ningguangom irigyen néz rád.
Jó mondjuk a lost prayer jobb neki, de akkor isTöbbiek: Most nem jött túl sok új tartalom egyszerre, az egész update során folyamatosan fogják csepegtetni. Jó lesz ez az 1.3 nagyon
Szerk.: jesszus hatalmas ez a kép, inkább belinkelem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest