- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Ha nem kellett Eula, de Itto igén, miért húztál rá?
Nem kötelező ám tolni a wish-t, lehet spórolni is.
Persze más ha a 4*-osok kellenek róla, és becsúszik az arany, de ez ezzel jár.
Toltam még egy 10-est (így már 50 wish Itto banneren), kiesett a 3. Xiangling, már C9 lenne... Eddig 3 Xiangling, 3 fegyver a mérleg, pedig Barbara kellene pár, illetve egy Gorou. Ez a banner nem szeret engem, most már tényleg nem tolok többet rá. -
Sordoran
addikt
Erre se tudok válaszolni, mert nem próbáltam más perifériával. Kontrollerrel nagyon kényelmes a játék, nem hiányzik egér+bill. Majd ha meglesz Ganyu lehet fogot szitkozódni, de ez van.
Mióta konzolozom, a grafika nem izgat ilyen összehasonlítás szinten. Legyen stabil, bug és lag mentes, valamint legyen "szép". Ha PC-n szebb esetleg, vagy több az fps az nincs szemem előtt, nem zavar. -
Shiro
senior tag
Majd az is jó lesz valakire.
Persze mindenre csak akkor jössz rá, ha már beolvasztottad.
Noellre átpakoltam az Ocean szettet, hát mondom a Bolide meg jó lesz majd Én hülye meg beolvasztottam a lvl20-as DEF Circletet, mondván úgy is van belőle Crites.Yun Jinnak. De van öröm is. Ayakának szánóm, mert szó szerint tökéletes neki:
A Geo kocka adta, már ezért is érdemes volt kihúzni Albedót. -
Shiro
senior tag
Ó hát a "családi" szett kell neki.
Tűz, meg pillangók, a Domaninje a szellemem járta Wuwang hegyen található, ahol Hu Tao story küldetése kezdődik és a Character Demo is játszódik.
-
Sirandrish
Topikgazda
Anélkül is nagyon jól használható szerintem. Persze nem lesz meg a tökéletes kombó meg a franc tudja, de nem fogom elb*szni a saját szórakozásomat némi plusz sebzésért. Főleg nem pár száz primóért, amit az Abyss 11-12 ad ha fullozod.
Nekem most garantált 5 csillagosom van (igaz full nullától kezdek), így tuti nem valami rerunra fogok rámenni...esetleg Kazuha érdekelne annyira, de őt nem várom mostanság.
Albedo is tetszene, de Itto jobban birizgálja a fantáziámat, és Ning, Zhongli, Noelle mellé talán annyira nem égető még egy Geo hero
-
jonnyjoker01
veterán
Figyelj szerintem ha ilyen kérdést fel kell tenned, akkor egyik se. Én úgy vagyok vele, hogy ha nincs meg a must-have érzés akkor nem húzok. Ahhoz képest amennyi primot kapunk, gyorsabban jönnek az új karakterek, biztos lesz valami ami elnyeri a tetszésed olyan szinten, hogy nem kell majd vacillálni rajta.
-
jonnyjoker01
veterán
Maguuk ellen egy olyan csapat kell, ami AOÉban cseszi meg őket.
Én Diona+Xiangling+Kazoo+Ganyu kombóval mentem neki, utóbbinak is csak az ultiját használtam, annyit csináltam hogy spammeltem a képességeket meg az ultikat és szépen mindenki sebződött egyszerre. Akkor van szopás ha elugrálnak, szerencsére nekem nem tettek ilyet, szépen illempolgár módjukra egy csoportban voltak végig.
Hu Tao-s csapatom lehet akármennyire is b@szó (25k+ albedo E, 60k hutao charged attack) esélyem se lett volna (vagy épphogycsak lett meg volna), mert rossz az AOE sebzés.
-
Shiro
senior tag
Egy oldalra Kokomi a másik oldalra Noelle.
Bár csak 11 csináltam meg, teszt jelleggel, mert miközben Kokominak farmoltam az új Domainben, "melléktermékkén" esett a Divine Chorusból (a régi neve jobban tetszik) egy teljes szett DEF-es statokkal. Csak lvl12-16-ig tudam őket felhúzni, de így is ígéretesnek tűnik.
Ha Bolide pajzs meglétekor kb 15K DPS-et jelenetett, akkor Divine az 20K. Persze a hátránya, hogy az utóbbi csak Noelle saját pajzsával működik, és van egy kb 6-7 másodperc amíg az CD-n van. De még így is pozitív az előrelépés.
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Ocean-Hued_Clam
A hozzászólásoknál valaki azt irta, hogy Sayura ráaggatott egy EM verziót és úgy tűnik eléggé meg van elégedve az eredménnyel.Plusz még gondolat szintjén egy Vaporize Barbara sem lehet rossz.
-
fpatrik17
senior tag
Közel jövőben lehet-e tudni már melyik bannerek lesznek és mikor? (Eula és Albedo után, őket skippelem szerintem...)
Primogen ügyileg tervezgetnem kellene a jövőt, de most elvesztem kik és mikor jönnek karakter banneren. Továbbá ez a Shenhe jól értelmezem, hogy konkrétan Cryo support lesz?
+1 kis segítséget kérnék, mert elég tanácstalan vagyok Abyss csapatokban
1. team: XL (C4), Raiden, XQ (C6), Beni (C2)
Ez a csapat valami borzastóan erős, egyszerű a rotation is, ehhez nem szivesen nyúlnék.2. team: na ide kit tennétek?
Jelenleg Childe, Beidou (C1), Fischl, Diona (C1) csapattal erőlködök, de az alacsony Beidou és Fischl constellation miatt elég bénán megy a felsőhöz képest... Hátha felnyitjátok a szemem, és nem veszem észre a gyöngyszemet a karakterlistánKöszi!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
Van egy rakat buffoló foodom. Az Abyssban vért izzadok, a nyílt világban, meg ott áll előttem egy szerencsétlen hilichurl. Természetesen a Drop Rate-et is írtam.
--------------------
Egy kis érdekesség:A lényeg a karakterek mögötti "körcímer".
Elsőre azt gondoltam, hogy Shenhe esetében Chongyunnal való rokonságára utal, de mint kiderült ugyan ez van Beidounak, Ninguangnak, Keqingnek, Xingqiunak...stb is. Szóval ez mondhatni Liyue "körcímere". Na de Ganyunak másmilyen. Ami arra utal, hogy ő nem közönséges halandó. Ez a verzió van, Zhongli, Xiao, Yanfei és Qiqi esetében is. S csak egyedül Liyuei karaktereknél van ez, hogy megkülönböztetett körcímerrel rendelkeznek a haladók és az "istenek".
Tehát Mondstadt esetében ugyan az van Ventinek is, meg Benettnek is -
Shiro
senior tag
Én elindítani alig tudtam... Ép most csinálom. Azért a 30K moraért átszenvedek rajta.
De tényleg amúgy se nagyon csipázom a kérdőíveket.Miért kezdi azzal, ezeregyszáz tucatadik alkalommal, hogy mikor születtem? Olvassa ki az acountomból, ne kamillázzon nekem itt anonimitásról.
Hogy tetszettek a következő eventek...? (Egybemosva... matekozzam, ki magamban, hogy az tetszett az nem tetszett, az meg úgy okés volt...)
Tetszett, vagy nem tetszett az Ikebana event?
Olyan válasz lehetőség persze nincs, hogy bár az ötlet jó csak a megvalósítás...Persze annál a résznél amikor a sok közül kell hármat kivásztani az utolsóba beírhatod a véleményedet... NEM LEHET TÖRÖLNI A SZÖVEGET, ha esetleg valamit elgépeltél, átfogalmaznád...stb
Mennyire vagy elégedett a Wish rendszerrel ebben a verzióban? *pislog, *pislog *pislog.
Valaki tudassa velem, hogy mi változott? Felemelték a drop rate-et 0,6%-ról 0,7%-ra?
Levitték a soft pittyet 74-ről 64-re, de mostmár 6% helyett csak 4%-al halmozódik a drop rate?S persze ugyan ez t megkérdi karakter fejlesztéssel és Battle Passal kapcsolatban is.
Már csak azért is very (hogy az ördög verje meg) unstatisfied.Milyen előnyei voltak ennek a verziónak?
Nem értem a kérdést...
Az utolsónál megint előjött a szöveg módosítás lehetőségének hiánya.
Kértem tőlük World Level 9-et és 10-et.
Bocsi de ezen túl kellett esnem. -
jonnyjoker01
veterán
Már előre cenzúrázzák a negativitást
Egyébként szerintem ezeknek a survey-eknek nem sok értelme van (mármint amikor a végén beírsz valamit, a sima kiválasztóst tuti felhasználják az eventek / updatek változtatásához a jövőben). Szerintem arra lett kitalálva, hogy rantelhess és kiadhasd magadból a feszkót de aztán megy az egész a kukába
-
-
Shiro
senior tag
Nálam R3. Szerintem voltam olyan hülye és beolvasztottam.
Ez alapján meg:
Randomly found in Chests of Exquisite or higher quality in LiyueMindig él bennem a remény, ha Liyuéban találok egy ládát, de...
Na de ki a fene gondolt volna rá még (talán) AR4-5 környékén lehettem, és Xianling volt az egyetlen lándzsás karakter a játékban és fel sem merült bennem, hogy az egyik leggyakrabban használt karakterem lesz.
Az én egyetlen reményem így már csak Chasm lehet... -
vakablak93
őstag
Neked is kössz
, akkor átmenetileg dobok rá egy olyat, aztán a jonnyjoker01 fórumtárs álltal említettek közül majd teszek rá egyet ahogy látom az egyik most simán meg is vehető
Nem tudom mi az oka, de se fegyverbannerből, se másikból nem kaptam még lándzsát 3* felett, kardot/íjjat bezzeg többet isez is csak az egyik küldetésből van.
#8895 Sirandish: "mordori nyelven íródott"
bocs a nyelv miatt, ha legközelebb van valami akkor átváltok addig angolra hogy ne legyen gond
-
Shiro
senior tag
Talentek tekintetében nincs is akkora különbség.
1st Hit: 63,59% x2
2nd Hit: 121,99%
3rd Hit: 158,59%
4th Hit: 82,82% x2
5th Hit: 188,87%
Full Combo: 762,27%
DPS 238,21%Hu Tao (T10)
1st Hit: 83,65%
2nd Hit: 86,09%
3rd Hit: 108,92%
4th Hit:117,11%
5th Hit: 59,36%+62,8%
6th Hit: 162,15%
Full Combo: 680,08%
DPS 212,525%Hu Tao (T8)
1st Hit: 74,06%
2nd Hit: 76,22%
3rd Hit: 96,43%
4th Hit:103,68%
5th Hit: 52,56%+55,6%
6th Hit: 135,78%
Full Combo: 594,32%
DPS 185,725%Hu Tao talentből származó sebzése egy kicsit kissebb, de azt a HP-ból elvileg pótolja.
A probléma szerintam inkább onnan ered, hogy Mogyi számára nincs úgymond jóféle 4 csillagos fegyver, mint pl Yoimiyának a Rust, vagy Noellenek a Whiteblind.
Éppen ezért Damage Calculátorral generáltam pár fiktív 4 csillagos fegyvert számára, a már létezőek alapján.Red Tassel/Redblind (Whiteblind)Base ATK 510Sub 41,3% HP (ATK -> HP)On hit, Normal or Charged Attacks increase ATK and HP by 6~12% for 6s. Max 4 stacks (24~48% total). Can only occur once every 0.5s.DPS 16.801The Scorched (The Rust)Base ATK 510Sub 41,3% HP (ATK -> HP)Increases Normal Attack DMG by 40~80% but decreases Charged Attack DMG by 10%.DPS 18.580Wand of Homa (Staff of Homa 4* version)Base ATK 510Sub 55,1% Crit DMGHP increased by 15~30%. Additionally, provides an ATK Bonus based on 0.5~1% of the wielder's Max HPDPS 17.580Összehasonlítási alapnak:DeathmatchDPS 15.510White Tassel (3*)DPS 14 887Felejtsd el a fentieket, megtaláltam a tökéletes verziót. a Deathmatch-hez
(50%-os substat aránynál a jó substatok kb igy nézzenek ki.)HP% 34-35%
Ha a Circlet CritDMG
45-50% Crit Rate
45-50% Crit DMGHa a Circlet CritRate
20-25% Crit Rate
90-95% Crit DMG
Mindkét esetben kb 17.600 DPS
Persze ezen kívűl a maradék 50%-ba (20-23 substat szint)
Még jöhet jó substat, ha szenencsés vagy, de arra figyelni kell, hogy a Hu Tao HP-ja ne menjen Skill lvl 10 esetén 35.700, vagy Skill lvl 9 esetén 37,500 fölé.Oké. most esik le, hogy Substtból akarok 50% Crit Rate-et összehozni.
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Bocsi, én is kínálok és nem keresek
Livestream, újdonságok, hírekhez:
Itto-t nem terveztem kihúzni, azért költöttem el mindent (is) Hu Tao-ra. Viszont ez a trailer hű de kicseszett jó lett. Nagyon menő karakter. Gorou-ra több esély van, majd ráhúzok egy párszor, jó lenne full geo teambe csak úgy szórakozásból. Rerunok *szerencsére* nem érdekelnek. Talán C6 Albedo, de azt soha nem fogom megszerezni
Tartalom szempontjából elég szűkös lesz ez az update, de legalább érdekesnek néz ki. Beidou Hangout nagyon várós volt már, sztori téren Albedo is nagyon érdekel hogy mi a f@sz volt ez amit a trailerben láttunk
De úgy kb ennyi, emellett újrahasznosított eventeket kapunk. Mindenesetre örülök hogy visszatérünk Dragonspine-ra (hóemberekkel
), dob a téli hangulaton.
-
jonnyjoker01
veterán
Akkor nem értelek. Lehet azt is számolni, általában megjelenés előtt pár nappal már ott virítanak az új karakterek (vagyis hogy még mindig ezt csinálják-e, azt nem tudom, csak Eulával kalkulálgattam megjelenés előtt). Én Eulára azért húztam pl, mert kiszámoltattam az optimizerrel, hogy mennyit sebezne az ultija saját fegyvereimmel/artifactjaimmal bizonyos enemyk ellen még megjelenése előtt zhonglival és superconducttal, anélkül stb. Elveszítettem a 50/50-t de nem baj így lett meg Kazuha garantáltan
-
Shiro
senior tag
Pedig ha megvan C6 akkor Yanfei jó lehet mint sub DPS.
Mogyihoz meg gondoltam berakom Kaeyát mint support.
Az egy dolog, hogy a Burstjével nem sebez annyit, mint Xingqiu, de még annyit sem, mint Beidou/Electro Travelle.
Az is egy dolog, hogy a passzívja, plusz a Sacrificial és hogy a Sands-ba is Energy Recharge megy és még így sem képes 1+1 Skill használatával maxra tölteni az Energy-t.
De hogy a 8 másodperces időtartam mellé egy 15s-es CD jár.
S még az ICD sincs csökkentve.Kár, hogy mint Support max Razor, esetleg Beido mellé jó, a superconduct miatt
-
Shiro
senior tag
Ei az tényleg sokkba került. Mármint mikor kiderült, hogy Ayaka mellé jön Yoimiya is, akkor biztosa mi biztos vettem egy 100$-os csomagot, és persze buktam mindkettőnél az 50-et.
Majd persze Einél is, szóval oda is kellett még egy 50$ Mondjuk Kokominál is, buktam, de rá amúgy csak azért lőttem el 80-at, mert menjen a Fenébe a Mihoyo a 3. Csilde bannerrel.
Az első 40-essel megadta Csicsit a második 40-nél Kokomit és Jeant.
És akkor 25-nél beadja Tortillát, amikor én csak pár Yanfeit szerettem volna.
https://paimon.moe/wish/tally
Tudom gonosz vagyok, de jó látni, hogy a 3. Childe banner sem lett kiemelkedő.
(Kokomi Bannerjén többen és többet wish-eltek)
Szóval most azért örülök, hogy Mogyi meglett. Legyen szó szerencséről, vagy a rituálé placebo hatásáról. S a vicces az egészben, hogy Yoimiya miatt gyakorlatilag nem is lenne rá szükségem. De így legalább tudtam, hogy melyik fegyvert húzzam ki a BP-ből.Jelentés tekintetében Albedoval vagyok névrokon. Chongyunnal, meg egy napon születtem.
Bár az adatlapomon Január 1. van. Mert hát korábbi mobiljátékos tapasztalatok alapján nem gondoltam, hogy ennyit fogok játszani vele. -
jonnyjoker01
veterán
Gondoltam rá, lehet majd a jövőben kipróbálom úgy építeni, meg a csapatot is aköré varázsolni. Csak pont most kezdtem megörülni, hogy Hu Tao miatt felszabadult Bennett és Xiangling, így be tudom rakni őket a Ganyu-s csapatba és úgy tudok reverse meltelni, azzal is szép számokat lehetne elérni, 20-30k nyílvessző + 50-60k bloom sebzést.
De igazából annyira nagyon nem izgat a sebzés, mert pár hónapja már megy a 36 csillag Abyss-ban konzisztensen (csak néha lusta vagyok nekifeszülni és beérem 33 csillaggal is
), majd kísérletezgetek a csapatokkal. Csak jó látni a nagy számokat
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem most ezen a héten volt csak szerencsém a játék megjelenése óta, azaz több mint 1 év alatt... Ez a második pity-n kívüli 5 csillagosom és a harmadik nyert "50/50" a kb 10-ből, szóval még így is szerencsétlennek számítok.
Ami fura hogy esett dupla 5 csillagos standardből is (az is most), egyik pity a másik rögtön utána jött. A gond hogy mindkettő Lost Prayer és egyik karimon sem tudom használni.
Amos jó lett volna Ganyunak, vagy bármelyik 5 csillagos polearm Zhonglinak, Hu Taonak, Raidennek vagy Xianglingnak (mindegyik karit használom).
Szóval szerencsésen vagyok szerencsétlen
Ez a gacha hell.
-
Sirandrish
Topikgazda
Van olyan hogy karakterekről leszedek ezt azt, most pl a koronát Aloyról szedtem, de amikor egy karira azt mondom hogy nah ez kész, ennél többet nem tudok, vagy nem akarok vele foglalkozni, akkor "lockolom" a cuccait. Nem cseszek szét egy karit egy másikért, mert akkor csak adtam a szarnak egy pofont.
Most még pár pyro virágot (vagy 20at) kell mennem 6 gemstone-ért, hogy meglegyen az utolsó Ascend, aztán a Talenteket kell 8-9ig felhúzni (normal attack még 1es csak), aztán ő is kész...többet nem foglalkozok már vele
-
Sirandrish
Topikgazda
Szívesen bemegyek veled ha kell, de én nem farmolok többet abból a setből egyelőre.
Összeraktam egy ilyet:
Nyilván messze nem tökéletes, de egyelőre megteszi.
Egyedül a gobletnél nem tudok dönteni. Vagyis tudok dönteni (a Pyro DMG-s), csak nem biztos hogy jól
Mondjuk a CHC így is 50% felett van, de az elemental masterym több vele, meg ugye némi HP, és persze Pyro DMG... -
kill_switch
senior tag
Igazából minek segítenének? Ez gyakorlatilag az endgame tartalom... farmolhatod az artifactot .
Az más tészta, hogy már rég ott tartunk, hogy rossz substatos artikkal is bőven el lehet mindent intézni a játékban erőfeszítés nélkül. Hajt az ember a nagyobb számokra, de igazából minek?
Hogy gyorsabb legyen a játék és még kevesebb időt kelljen napi szinten ráfordítani?
Ha épp nincs valami event, vagy abyss reset, akkor nem tart tovább 20 percnél a napi intézni való.
-
kill_switch
senior tag
Nekem ne mondd, nagyjából mindenkinek meg van a szettje amit terveztem, de a múltkor átnéztem a subtatokat és a könnyem kicsordult... 1-2 karakter kivételével mindenki másnak farmolni kéne, hogy normálisak legyenek... Kb minden domain-be járkálnom kéne (mennyire nem fogok), ami vicces így, hogy napi 4 kör a max kondenzált resinnel.
Jobb napokon mikor esik a BP-ből resin, akkor +3 kör lol.
-
Shiro
senior tag
Ha megvan a Black Sword akkor felesleges lecserélni, hacsak az nem kell jobban egy másik karakterre.
Az Amenoma Kageuchit valahogy nem érzem telhessen ideálisnak. Alap járaton "gyakrabban" használhatod a Burst képességet, de a csökkentett sebzés miatt kb "ugyan ott" van.
Az Artifactjaid meg kb qrva jók, úgyhogy azokat sem érdemes lecserélni.
Szóval itt max csak a mellé rakott Supportok erején tudsz javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest