- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
ugyszinten zenesz.... mjndig a masik artifactot adja ami epp nem kell.
ha ad valamit, szar a substat.. ha meg jonak nez ki akkor is xare valik.
Kaeya jo physical dmg dealernek, nekem maradt 72-n talentek is csak 5-6 korul. Multkor bevittem 90 domainbe es nem teljesitett rosszul.
-
Sordoran
addikt
Nem tudom Lisa mennyire veszi fel versenyt Fischl-el. Persze ha utóbbi nincs, akkor oké lehet. Bennett az persze jó mellé, Xinyan viszont megint kérdéses. Ha már C4 akkor lehet, de alatta szerintem csak van jobb oda való karakter.
F34R: Nem tudom, nem mozgatott annyira hogy mélyebben utána nézzek, de amit láttam az alapján inkább elemental sebzésre épül (support keretek között). Jean viszont bár anemo, de nem kimondottan arra épül.
-
F34R
nagyúr
Mikor meglett, marmint Decemberben, akkor DPS volt. Physical. Majd abbol idokozben ilyen felig Geo Support/Bust (mert csak olyan artifactjaim voltak.) Most meg Support, de szeretnem a Shield Strenghtet az uj artival novelni, es mellette pedig egy jo Geo DMG-s Gobletet kifogni. Ezt persze mind azutan hogy felebredtem az almombol.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon köszi a táblázatért! Én már elértem a limitet kültéren, beltéren is közelítek mert már sárga a load.
Én nem értem miért ennyire iszonyatosan kicsi a max, a telefonomon úgy fut ez a serenitea mint egy domain, teljesen stabil 60 fps bármerre megyek még úgy is hogy elvileg elértem a max loadot. Szerintem ki fogják ezt bővíteni 1.6-tal mert jönnek majd a karakterek akiknek 1000 a loadja ha jól látom.
200 a különböző furniture limit de azt kb sosem éred el ezzel a load limittel... Discordon vagyunk egy páran, a többségnek (nekem is) 45-48 között már load limit van.
Mindenesetre írtam supportnak, hogy ez túl alacsony limit és legyenek szívesek bővíteni. Biztosan többet is elbírnak a telefonok mert mondom sokkal jobban fut a serenitea mint bármilyen spot az open worldben.
-
F34R
nagyúr
Mind1 elso nap nem nyitok ra, megfogadtam.. Meg a Welkin sem hozott annyit meg. 20 nyitasra valo van, de szerintem abbol nem esik ki.
C6 mindenbol brutal. Igazabol alapbol igy kellene megkapnunk a karikat. De nem, legyel Kinai bankar, vagy jatekfejleszto, es reszvenyes IS
-
jonnyjoker01
veterán
Vannak hasonlóságok, de teljesen más a kettő. Egyrészt a köpönyegek formája se ugyanaz szóval nem lehet azt mondani rá hogy reskin, másrészt ningguangnak 3 layere van a modelljében, Rozáriának csak 2. Ezen kívül minden accessory különböző a két ruhán (a 3d-s elemekről beszélek nem a textúráról). Technikai szempontból ez egyáltalán nem reskin és kinézetben is különböznek azért rendesen.
-
Roland861010
veterán
Nekem csak az a bajom ezzel az AAA játék dologgal, hogy ma már ezek sem olyan eget rengető minőségi darabok.
A másik pedig, hogy ott az AC Valhalla például ami alapból 20k ha pedig kell a SP amivel megkapod következő kieget vagy történetet még 10k.
Vagy ott volt CP2077 micsoda bukás volt végig játszottam és vissza kértem az árát mert egy katasztrófa volt technikailag.Mikrót mi is annyiért vettünk de ha így nézzük akkor az asszony telefonja annyiba került mint a munkás autóm..
Nem éri meg össze hasonlítani semmit semmivel.
Mivel tud többet egy 1000Ft-os ásványvíz mint egy 100Ft-os.
De tényleg elengedem mert ezt lehetne nap estig csavarni. -
Sordoran
addikt
Nem rossz ötlet, egy hasonló dolog jó lenne. Amire én gondoltam még egy sima kapcsoló lenne. Ezt is lehetne valami craftoláshoz kötni. Röviden, ha bekapcsolod, akkor nem kapsz 5 csillagost alábbi két mód közül valamelyiken:
a, Számláló szüneteltetés, tehát nem kapsz 5* karaktert, de nem is számol. Pl.: nálam most 70 wish után megállnak, és ha pörgetek még 30-at, majd vissza kapcsolom, akkor 70-ről folytatódna tovább az 5*.
b, A számláló nem állna meg, és nézné hol jársz. Tehát szintén előző példa szerint, 70. wish után pörgetek még 30-at, tehát fixen járt volna egy 5*. Megjegyzi a rendszer, és mikor vissza kapcsolom, akkor következő wish azonnal egy 5* lenne. Ha csak 10-et pörgetnék, akkor pedig 80 wish után szálnék be, tehát élne már a soft pity, de még nem garantált.
Ezzel tényleg csak azt érnénk el, hogy nem lőjjük el az 5*-ot. Persze Mihoyo-nak ebből nincs semmi, ő úgy számol, hogy lődd el, aztán ha nagyon kell másik karakter, vegyél crystalt.F34R: Sajnos minden jel arra utal eddig, hogy Zhongli és Yanfei egy banneren lesz. Rajongói szavazás alapján sokkal többeket mozgat amúgy Yanfei és a bannere mint Eula. Egyrészt utóbbira (elvileg) kisebb esély van megszerezni is, és Zhongli nagyon sokaknak kimaradt aki pótolná.
Amúgy a két új artifact set nagyon érdekel, szerintem azt a domain-t fogom agyon farmolni amint bejön. Zhongli-nak tökéletes az egyik set, másik pedig Eula-nak, meg kb. minden physical dps-nek. Jelen állapot szerint lehet ellövöm primomat Eula banneren ha első 5* nem ő lesz is, szóval már számolok vele. Viszont előre nem tudok rá farmolni úgy mint tettem Hu Tao előtt, mert se artifact, se talent materialja amit új heti boss fog dobni nincs még. -
jonnyjoker01
veterán
De gonosz vagy
Ha lesznek új ellenfelek inazumában és túl könnyűnek bizonyulnak, akkor biztosan leveszek majd 1-2 artifactet vagy gyengébbekre cserélem, csak hogy legalább első találkozáskor ne instant megöljem őket, hanem megismerjem a támadási mintájukat, kicsit élvezetesebb legyen elsőre.
-
F34R
nagyúr
A Wanderer's Trupe bol mar majdnem megvan a sett. Rosariaval egyelore meg mindig nem tudok mit kezdeni... sztem elobb Ningu lesz felhuzva, o mar megerdemelte volna regota.
Nemar.... most csereltem le HP-sra a szettjet.Abbol a Dragon konybol R3 van egyelore meg... Rosinak meg sajnos physic dps-es polearm van csak, szoval o ra most a Bloodstain van rarakva, de erzem hogy nem az igazi... azt viszont nem ertem miert olyan rovid ideig tart neki a cryo effect? Jo. felvertezek mindenkit, nem igerem hogy ebben a honapban meglesz.
#5174 jonnyjoker01
Nah igen, viszont Zhongli is szedett vedett.. olyan felemas... physical a polearm, ugyancsak az autoattack van upgradelve tobbnyire, nem pedig a Planet Befall. Utobbira nagyobb szuksegem van a DMG miatt.#5153 Sordoran
Neked Noelle milyen Constellation szintu? Retracing Boldie-vel van olyan eros a pajzsa mint Zhonglie? mert en ugy vettem eszre hogy C0 Noelle eseteben sehol nincs a pajzs az ovehez kepest.
#5179 Roland861010
Ez kambezi.
-
jonnyjoker01
veterán
Azt kifelejted, hogy a physical elemental damage % növeli a Crescent Pike bónuszát és minden más dmg modifier működik vele (pl. -phys resistance), míg a Dragonspine-nál nem. Ezért olyan jó fegyver a CP, mivel kalkuláció után (amit te is itt számolgattál most) kerül rá a többi bónusz, dobva a sebésén jelentősen.
A Dragonsoine csak egy nagyon rosszul megtervezett fegyver. A rengeteg phys damage bónusz és az alacsony base atk nem egy jó kombináció, a passzív mechanikájá pedig tré, mert könnyen mellé megy. CP a legjobb 4 csillagos spear a physical buildes karaktereknek. Rosariának nem tudom hogy BiS-e, a talentje miatt, de ez nem változtat a tényen hogy a dragonspine spear-re nem szabad prototype-ot pazarolni (crit rateje 15%-át az egész csapatra rá tudja rakni, szóval valószínűleg main DPS-ként legjobb neki a CP, supportként kritet kell stackelni rá szerintem).
-
F34R
nagyúr
Stalsiver pl jo Razornak, de csak max neki. ettol fuggetlenul nekem jobb hijjan Chonginel van.
#4951 Roland861010
Csak nem ra akarsz huzni?#4946 jonnyjoker01
tegnapira van tipped? extreme-n kellene meg kb 10 masodperc es lemenne az ot ruin guard. viszont buffal megyen csak valamennyire. Ahhoz kepest a mai lement ugyanezen szinten buff nelkul.
zhongli + bennett support + fischl + jean. ha nem porognenek talan meg is lett volna. -
Sordoran
addikt
Nekem inkább a crit rate az ami kevesebb van. Tegnap nekiálltam kijelölni a 4* artifactokat amiket meg akarok tartani, hogy tudjam betörni válogatás nélkül a többit, de nem jutott messzire.
Ezek között is több crit dmg volt mint crit rate, és nekem utóbbi kényesebb inkább. Most elégedett vagyok, hogy legalább Hu Tao-val már 50% fölött vagyok, elég vadállat már a dps-em vele.
Viszont most néztem, hogy support Rosaria-nak rengeteg crit kell. Ideje lesz utána néznem a hölgynek alaposabban.Jah, közben a hétvégén electro artifactokat farmoltam, hát siralmas eredménnyel, egy értelmes darab se esett. Még félig jó se, szóval Fischl nem szerencsés. (pedig csak 2-es set bonus kellene neki)
-
F34R
nagyúr
En az utobbi egy honapban kb osszeszedtem kozel annyit... abbol a Viridescent adott egy crit dmg-set meg a maiden egy crit dmg-t. a tobbi halovany... pedig eleg sok resint elbasztam ra. meg crit rates is tobb pottyant. viszont ha abbol a domanibol nem esik akkor adjal ra masik crit dmgeset.
-
jonnyjoker01
veterán
Blizzard szettem van Ganyuhoz, van rajtuk extra Critdmg. Alapjába véve critdmg circletet szoktam neki adni, de mivel nem rakhattam be másik cryo karaktert a +critrate-ért ezért kicseréltem keqing crit rate circletével ideiglenesen. 206% critdmg van előbbi setupban, most 156% volt így soloban.
Második is közben sikerült mégegyszer Keqinggel. Lehet egyszerűnek tűnik (mondjuk egyszerűbb volt mint az első) de kellett egy kis idő míg ráéreztem a buborékok időzítésére, emellett még arra kellett figyelni hogy a kis slimeok mindig electrochargeolva legyenek hogy ne támadjanak, vagy az auto attackok által kellett ellöknöm őket hogy ne lépjenek be a támadási pozíciójukba.
Harmadikat nem tudom hogy fogom megcsinálni sebződés nélkül, mivel nincs meg Xiao és nincs greatsword karakterem sem kihúzva, akiknek nagyobb a plunge sebzésük
A rohadt íjászok meg levegőben is eltalálnak ha csak spammelem a plunge attackot. Majd próbálkozok még.
Te melyik karakterrel csináltad meg?
-
jonnyjoker01
veterán
Ningguangnak statisztikailag az Archaic Petra + Gladiator a legjobb. Wanderer bónusza nem fog túl sokat dobni a sebzésén mert az E és Q a legnagyobb sebzési forrása. De mint ahogy ezt sokszor leírtam már, az első számú prioritás az legyen hogy a substatok rendben legyenek. A szett bónusz az utolsó a libasorban, legyen magas krit % + krit dmg 1:2 arányban. Ha a wanderer jobb statokat tud adni akkor cseréld le.
-
kill_switch
senior tag
Kezd beigazolódni a gyanúm, hogy a játék figyeli mivel játszol és aszerint mókolja a droppokat.
Razor volt az első main-em, hónapokig nyomtam vele, kimaxoltam amennyire tudtam, de ascend egy darab nem jött neki... mióta nem játszok vele jött 2 ascend is, illetve az általad említett Spirit Locket-ből alig 6db van nálam, amire nem igazán van szükségem.
Amit te nem használsz, abból meg te halmozol. Gyanús...
-
wandor0930
aktív tag
Ennek már ideje lesz.
Mondjuk amit én olvastam az alapján ez is a sárkány illetve a farkas dropja lesz, viszont mivel csak 4 csillagos talán nem lesz annyira ritka.
Igazából az sem jó ha túl könnyen megszerezhető mert akkor meg túl gyorsan meglennél, de ha heti 2-őt fixen kapunk azzal én kiegyeznék
-
F34R
nagyúr
Akkor Chongli fiu lehet maga ala pisil.. ugyanis tevedesbol en neki adtam a Stalsilvert, holott neki ATK-s Claymore kellett volna.
Nem veletlenul jott Dragonspinel a harom craftolhato fegyver.
Egyik valoszinuleg jo lesz Rosaria-ra, masik Eula-ra, a Frostbite meg a kesobbi Cryo Catalyst userre. Mi a picsa lesz Inazumaban hogy kell ennyi Cryo kari? -
Sordoran
addikt
Ezeken én is húztam szemöldököm kicsit, bár nekem csak lvl50 még, és nincs benne egyik csapatomban se, de fel fogom húzni majd.
De most ilyen apróságokba ne menjünk bele, sok más karakternél is beleköthetnénk hasonló dolgokba.
Amúgy kinek hogy tetszik a randi szimulátor? Nekem Barbara kész, és Noelle eddig 2/5, többre már nincs ma időm. Egész pofás a dolog, de az óriási könnyítés, hogy látjuk hol vannak még útvonalak, valamint oda is tudunk ugrani, sok időt spórolva. Kicsit gonosz lenne, de úgy lenne igazi, ha mindig elölről kéne kezdeni a randit.
-
jonnyjoker01
veterán
Ezért kell a napi artifact útvonalat tolni
Hát igazából senki sincs kimaxolva még a talentek miatt, de 4 rendesen kiépített karakterem van (nem egy csapatban természetesen) - Ningguang, Albedo, Ganyu és Keqing. Csak Ganyu és Ningguang 90-es, de rossz döntés volt, talentekre és artifactokra kellett volna fókuszálnom inkább.
-
Sordoran
addikt
Én inkább 200-ra emelném a resin-t, ha már a condensed resin limit 5-re nő, így az egészet el lehet égetni craftolásra ha egy nap nincs időnk játszani. Persze ez azzal is jár, hogy 24 óra alatt nem tölt vissza, de így legalább nincs az, hogy másnap majd 3 órával előbb kelljen belogolni, hogy ne ütközzön limitbe a visszatöltése. (jelenleg hétköznap belogolok kora este, letolom ami kell, majd még lefekvés előtt még egyszer, hogy a visszatöltött 20 resin-t felhasználjam)
Vagy ez, hogy nap elején töltse fel, az se rossz. Így pedig még jobb lenne a 200.
A domain 5x challenge már nem tűnik így jónak. Előre fizetni főleg nem éri meg, mi van ha elmegy az internet, áram, lemerül a mobil és buktad? Akkor annyi, oda a resin-ed? Ráadásul most arról is megy a vita, hogy túl hamar végeznek emberek, ez a domain gyorsítás még erre is rátenne lapáttal.Urzu_7: Különböző ellenfelek különböző tárgyakat dobálnak amik kellenek a karakterek fejlesztéséhez. Emiatt már megéri őket farmolni adott esetben. Miközben tényleg jó lenne, ha lehetne többet játszani, ott van az, hogy ez egy ingyenes mobil játék. Mobilon pedig nem játszanak sokat az emberek. Amennyiben fél óra alatt letolt kötelezők után még lehetne úgy tovább menni, hogy az nagyban előnyt ad (sok tárgyat, mora-t lehet gyűjteni), akkor többet kellene játszani, mert különben úgy érzed lemaradsz. Viszont a túl sok "kötelező" játék már megöli a kedvét embereknek. Más játékokban itt jönne be a pvp, ami itt egyrészt nincs is, de nem is lehetne megcsinálni értelmesen talán. A pve tartalom viszont korlátolt. Lehetne egy tower defense jellegű pvp, amivel lehetne minden nap foglalkozni. Illetve ha kerülnek be visual tuningok (skin-ek, pet-ek stb.) akkor lehetne azok köré építeni mini game-et amivel foglalkozhatna aki többet akar játszani.
-
F34R
nagyúr
szerintem keves a resin amit mondasz... napi szinten tobb szazat el lehet kolteni, de leginkabb tobb ezret. legalabbis en
szeretnek.minimalis osszeget meg kepes is vagyok kolteni erte... de sajnos hiaba mantrazzuk, ez nem fog valtozni.. tegnap nem mukodott a feedback mert irtam volna nekik szepeket.
egyebkent latom azt akik tobb szazezret beletolnak sem tetszenek azok a dolgok amiket emlegetunk.
-
Urzu_7
aktív tag
Már annak is örülnék ha 8 perc helyett 5 percenként adna egy resint valamint ha a sima világban lévő ellenségek is értelmes dolgokat dobnának, több mora, több xp stb. Akkor lenne értelme órákig ütni őket.
Én szeretnék játszani ezzel a játékkal többet mint napi fél óra csak fél óra után már nincs semmi tennivaló. Az abyss sem megy így azzal sem tudok foglalkozni jobban. Ahhoz hogy tudjak meg kellene farmolnom még több dolgot amit szintén nem tudok mert nem kapok semmit sem ami használna. Így várok a következő napra hátha. De hát ez van, ez egy ingyenes mobil játék nagy játékosbázissal.
Az oké hogy néha beletolok 4-6 órát mert muszáj képeket csinálnom de annak is elmúlik a varázsa egy idő után
-
Sordoran
addikt
Nem igazán értem miért lenne ez most "Pre Alpha/Demo/Early Access"? Mert ennyi tartalom van benne? Van játék amit meg kell venned, de még ennyit se kapsz. Az új zónákkal pedig nem kiegészül, hanem bővül a játék, mint DLC-k, kiegészítők. Itt csak annyi a különbség, hogy már előre tudjuk meddig fog (legalább) nőni. Lehet amúgy, hogy Inazuma lassabban fog megnyílni, nem az egész területet kapjuk meg rögtön, hanem szakaszosan. Avagy megkapjuk egészet, de a sztori nem egyszerre zúdul ránk. Ez lesz első nagy content update, meglátjuk hogyan tervezi mihoyo. Viszont bízom benne én is, hogy gyakrabban jönnek majd új területek ezután, akár fél évente. Közben pedig jöhet 1-2 ünnepség és 1 kisebb zóna.
-
Sordoran
addikt
Én ma megléptem WL7-et, majd gyors nekiugrottam a farkasnak. Main dps-em Fischl és hozzá dobott 1 itemet, valamint Mona-hoz (szintén csapatban volt). Szóval szerintem totál véletlen mikor mi esik.
Childe dobhatna amúgy Hu Tao-hoz valót, még csak egy van belőle, Zhongli-sból már 4 is.
-
wandor0930
aktív tag
Ez az oldal azért csalóka tud lenni ha csak az alapadatokat hasonlítod össze.
Az a baj hogy míg egy white tesselnek alapból figelyembe veszi a képességét(+norm. ATK%), akinek stackelhető ott már ez nem ilyen egyértelmű.
Az Energy recharge-al meg ugye nem is tud számolni hogy mennyivel sűrűbben tolhatod a Burst-öt.Én egyik fegyvert sem látom igazán kiemelkedőnek, a kis eltéréseket meg artifactokkal lehet korrigálni.
De eddig nem ismertem ezt az oldalt szóval ha valamit benéztem szóljál
Amugy ha csak az alap adatokat nézed a Royal Spear átlagban jobb, de ugyan úgy juthatsz hozzá mint a Blaccliff Pole-hoz. -
Sordoran
addikt
Nekem már tűrhető, bár nem a legjobb set megvan Hu Tao-ra. Hogy ne legyen ilyen hiba, én Amber-re pakoltam őket ideiglenesen.
Sirandrish: Kérdezni is akartam, hogy AR55 fölött megáll az XP gyűjtés, vagy megy tovább. Amúgy lényegtelen, hogy ennyire belassul, majd új zónákkal folyamat tolódik ki az AR és a karakterek/fegyverek szintje is. Ekkor pedig vagy az lesz, hogy a különböző szintek közötti xp mennyiség AR55 fölött drasztikusan lecsökken, vagy a szerezhető xp mennyiség nő meg. Lényeg, hogy kapunk szerintem +5 vagy +10 szintet várhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest