- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
-
Dewri
aktív tag
válasz
emiki6 #12388 üzenetére
Childe csak megfelelő csapat kérdése. Noelle + Yelan/Yoimija, Kazuha/Heizou, esetleg egy C6 Xiangling van a csapatban, akkor minden formában ledarálják, csak menni kell az arcába és ütni folyamatosan... Persze ha nincsenek meg hozzá az ilyen karakterek, akkor jóval nehezebbnek érződik, de ez kb minden Bossra igaz, nem mindegy mivel megy be az ember ellenük, meg kell találni azt amivel hatékonyság van.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #12388 üzenetére
"Ultima: Dark Leap
Marks the player with a circle of black lightning. Charges for a while, then leaps and instantly strikes at the player current location, dealing 200% ATK as AoE Electro DMG around the landing point.
- This attack cannot be dodged using Dash i-frames. Szóval nem is dodgeolható, akkor nem vagyok mégse annyira béna.Q-ból fakadó i frame-ek vajon megóvnak?
- If the Riptide mark is removed while this attack is charging, the targeting circle will be thrown off and become stationary. However, Childe will still strike down at the circle's location.""Abilities such as Xiao's Bane of All Evil, Kazuha's Chihayaburu, Venti's Skyward Sonnet and climbable Geo Constructs can be used to avoid many of Childe's powerful attacks which lack vertical AoE such as Ultima: Dark Leap." Na ezt is jó tudni, majd kipróbálom.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12360 üzenetére
#12361 F34R
#12362 xeon forever
#12368 Sirandrish
#12370 Mike
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Először is had mondjam el, hogy már egy ideje szerkesztgetek magamnak egy táblázatot, melymegmondjamegbecsüli az ellenfelek egymáshoz viszonyított erejét. Azért, hogy minél pontosabb eredményt kapjak, próbálok minél több változót használni, viszont a Pyro Agent sorában bent maradt egy elavult cellaérték, aminek köszönhetően, jelentősen a Ruin Guard fölé lett pozicionálva. (Persze még mindig a Lawachurl alá).
Szóval gondoltam a nem várt eredményt nem ártan a több szempontból is górcső alá vetni. (+nem volt időm a személyes tesztelésre)
OP csapatokkal, mint pl a Raiden Natioal nem igazán lehet meghatározni az erejüket, erre szerintem leginkább egy kb közepes tudású játékos által irányított Traveller, Kaeya, Lisa, vagy Amber a legalkalmasabb.
Minden bizonnyal mind a kettő egy közepesen erős elitnek lett tervezve, és meg is felelnek ennek a kategóriának.
Szerintem a Pyro Agent legerősebb fegyvere, a láthatatlanság gyakorlatilag túl könnyen védhető, csak rá kell rakni egy elemi aurát és már nem is kellenek ellene azok a "jó" reflexek.
A Ruin Guard bár megbénítható, a pörgése a környezeti viszonyok (szűk helyek) miatt akár túl veszélyessé is válhat. Szóval nálam a Ruin Guard egy kicsivel erősebb.
A táblázatom jelenleg 38 pontot rendel a Pyro Agenthez, és 45-öt a Ruin Guardhoz.
-------
Ha nem bánjátok akkor akkor fel is tenném a következő kérdést.
(Mint heti boss), Tartaglia Vision (Hydro) vagy a Delusion (Electro) formája az erősebb?
Most előre elárulom, hogy a Visionnal 178 a Delusionnal viszont csak 130 pontal rendelkezik. Ami nekem elsőre egy kicsit gyanús.
Ugyan azok az alap statisztikái, így minimum közel egyenlőnek kellene lenniük, viszont a úgy néz ki, hogy a Vision forma valamiért erősebb támadási kombinációkkal rendelkezik.Pl. a két forma Burst képessége összehasonlítva:
Vision (Hydro) Ultima: Celestial Voyager (az a k***a nagy bálna)
150%+200%+200% = 650%-os sebzést okoz
Delusion (Electro) Ultima: Dark Leap
200%+200% = 400%-os sebzést okoz
Emellett a Foul Legacy forma harmadik Burst képessége is Hydro elemmel rendelkezik
Bár még mindig az a kérdésem, hogy melyik az erősebb forma, ugyanakkor szerintetek, mennyire reális az az eredmény, hogy a Vision forma az erősebb?
Bár elvileg a Delusion erősebb, mint a Vision, rakd bele a képletbe pl Albedót.
Vagy ott van, az, hogy Singora esetében a Delusion forma a gyengébb.
Ha Tartaglia esetleg egy Abyss Lectortól tanult harcolni. (elmélet)
A támadásainak részletei:
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Enter_the_Golden_House -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12369 üzenetére
Noellenek nem is ez a settje
C6 alatt ATK sands C6-nal meg DEF egyertelmuen. Viszont a DMG boosthoz kell Husk of Opulent.
xeon foreverNem a sima Pyro agentrol van szo, az openworld eleg csicska. Abyss-ba viszont csinal erdekesseget ha betolnak 3-4 et egy floorra ugy hogy Pyro auraval megtuzdelik a palyat. Ezt mondom ugy hogy egy ideje mar 36 csillag az osszes Abyss.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12297 üzenetére
Jaja, rengeteg fecsegés vár rád.
és rám is. Fél évet kihagytam inazumával sehogy nem állok, most fejeztem be a chasm storyt. Egyébként durva, hogy karakter fejlesztéshez más karakter lila kulcsért vett story missionjét kell megcsinálni. Korábban azt gondoltam ezek csak színesítik az alap történetet.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #12313 üzenetére
Aqua simulacra-t leszimuláltam genshin optimizerrel, egy szinten van kb az amos bow-val azzal a hátránnyal hogy van egy range amin belül kell maradni a passzívhoz meg persze a stat elosztásra figyelni kell a substatoknál, kéne még ATK% mellé.
Melt Ganyu-hoz ezt a videót ajánlom nagyon, irtó részletesen belemegy hogyan lehet a legjobban használni: link
-
vakablak93
őstag
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12286 üzenetére
Mivel kb 3 másodperc átváltani Zhonglira és aktiválni a pajzsát.
Azzal, hogy neked karakterek közt kell váltogatnod és aktiválni a buffokat, "baromi sok" időt elveszítesz, és így gyakorlatban a DPS-ed kb csak a fele annak, mint amire valójában gondolsz.
Persze bizonyos technikákkal csökkenthető ez az idő, ámbár pl Beidou, vagy Xianling esetében kötelezően kell vári 1-2 másodpercet, mert különben hiába állnak Benett körében, a buffot nem kapják meg. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12284 üzenetére
A vicces az egészben, hogy ez gyakorlatilag nem is feltétlen a sebzésen múlik, hanem hogy kötélből legyenek az idegeid, és a hozzávetőlegesebb időveszteséggel kerüld el az ellenfél támadásait.
Ha pl berakta volna Zhonglit Amber mellé, azzal kb 20%-ot veszített volna a sebzéséből. -
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #12243 üzenetére
Közben látom, hogy még a VV artifactek mellé becsúszott egy EM maiden beloved circlet...
Itt az egy darabig végleges Kazuha setup: [https://enka.network/u/744077325]Sordoran: Igen, úgy értem. Bár WL6 és 7 között kb semmit nem érzek. Mintha nem is dobtak volna több anemo követ a bossok, pedig amiatt emeltem WL-t...
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12251 üzenetére
Igazából az érdekel, hogy rácsapsz valakivel hogy az ellenfeleken legyen tűz vagy elektro, és utána swirl mennyit sebez ilyen hatalmas EM-mel. mert nekem olyan 10-12k megvan, és még így is elég op aki nem immunis a szélre. (world 6-on vagyok, 50-nel, és nem hiszem hogy feljebb megyek, mivel semmivel nem ad többet pl. a wl 8-as)
meg amúgy szívesen nézegetem, más hogy játszik, mert mindenkinek más a stílusa, és ebből lehet ötleteke meríteni. korábban volt egy olyan itt a topikban, hogy ki hogy veri le a különböző element bossokat, az is érdekes volt.
-
Mike
veterán
válasz
emiki6 #12243 üzenetére
egyedül csináld. miért nem? a nagy katyvaszban néha érdemes kikockázni milyen számok repkednek. ha nem akarod publicba, tedd fel a youtube-ra linkkkel, privátban, és küldd el nekema linket pm-ben. cserében én is felveszek egy menetet, (mondjuk én ki is teszem a csatimra, nincs benne semmi titok :)
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #12140 üzenetére
Allitolag Thignari bekerul a standard bannerbe, nah akkor onnan a mostaniak kozul kerul ki az 100% .. buffot senki nem fog kapni, max ujfajta artifact settet. Pl a betas uj meg meg nem jelent karaktereket is folyamatosan nerfelik, buffoljak stb... pl Lisat, Ambert hogy tudnad a mostani szintre emelni? raadasul a constelleationjuket sem ugy kapod mint a legtobb 4* nal.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #12091 üzenetére
Most csak a Cryo karaktereim vannak benne. (később változhat.)
https://enka.network/u/706815785
A Pale Flame szettel nem vagyok túl szerencsés, pedig Eulán kívűl kéne nég pár karakternek. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #12085 üzenetére
Majd kinövöd te is.
Kisebb szinteken még szenved az ember gyakran egyedül, de ahogy fejlődnek a karaktereid (és ami fontosabb, te magad jobban játszol és jobban építed ki karaktereket) úgy egyedül is megoldasz majd mindent. Idővel a co-op csak szórakoztató lesz, de ha sietsz, haladni akarsz, egyedül gyorsabb.
-
Sirandrish
legenda
-
-
emiki6
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #11965 üzenetére
Én dash->ugrást szoktam kombózni magasabb karakterrel, az a leggyorsabb de megeszi staminát, ha elfogyott akkor pedig Yelan E
Vagy amit régen csináltam a farmoláshoz az a személygépkocsi beüzemelése Sayu formájában, mellé Kazuha anemo resonance +10% + Rosaria este +10% + Diona shield +10%
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #11936 üzenetére
Venti mostani alakja azé a bárdé akivel 2600 évvel ezelőtt összebarátkozott, mint Istaroth ezer szelének egyike. Szóval innen nézve teljesen igazad van és Ventinek ez az "eredeti" alakja:
A bárd meghalt a Decarabian (Mondstadt régi istene) elleni felkelésben Venti pedig az ő alakját vette fel, miután Decarabian bukását követően elnyerte a hét trónjának az egyikét és az ezer szél feletti uralmat.
A szoborról meg annyit tudni, hogy ezer éve már bőven állt:
Vagyis hogy pontosabb legyek.
Kb 2600 éve állíttatta a Venerare, Eula egyik őse aki valószínűleg annak a generációnak a tagja akik szemtanúja voltak az Anemo Archon felemelkedésének. -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #11800 üzenetére
Nagyon igaz, meg ha az eventes + daily primogem + welkint hozzaszamolod akkor eselyes a kiszemelt karakter C0-n
Viszont a kovetkezonel megint bekell ugyanennyit aldoznod.
Es akkor azt nem is mondom hogy banat modra tudod csak kibuildelni mert arra mar nyersanyag sem marad. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #11792 üzenetére
Bocsi, reggel volt még
Igen, az a páncélos cseléd nagyon tetszik nekem is, japánul egyébként tök jó hangja van. Próbáld ki!
Én az animacióját is bírom, mikor benyomja a fénykardot az az állás amit felvesz, meg az alap sztori a lovag akarok lenni' dologgal kb animés Padavanná avanzsál
Kérdés ki a mestere? 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest